LBD Sneak Peek

Mekkojuttuja…

Moni teistä varmaan tietää, että meidän Indiedays-perheellä on tällä viikolla syytä juhlaan. Näitä synttäreitä on nimittäin odotettu tammikuusta asti. Asua, kenkiä ja asusteita on suunniteltu perinpohjaisesti joulusta lähtien. Ai mitenniin tykkään juhlista?

Näin kyseisen Whyredin mekon ennen joulua yhdessä Vaasan vaatekaupoista. Uskaltauduin kurkkaamaan hintalappua, mutta se ei ollut näin opiskelijalla oikein sopiva. Tai kaikki varmasti ymmärtävät, että useita satoja maksava juhlamekko ei ole opiskelijalle se kaikista järkevin investointi. Noh, joulun jälkeen kipitin kiireessä alennusmyynteihin ja toiveikkaana odotin hinnan laskeneen budjettini tasolle. Eipä ollut.

En ole mikään suurin nettishoppailija, mutta pienen googlailun jälkeen löysin mekkoni nettikaupasta paljon huokeampaan hintaan. Olin onnellinen. Unelmieni mekko lähti kohti Suomea ja minun vaatekaappiani. Muutaman viikon jälkeen tunsin sydämessäni puristuksen, sillä mekkoni ei ollut saapunut luvatussa ajassa. Muutaman hätääntyneen sähköpostin jälkeen mekkoni löysi kumminkin perille. Onneksi.

Nyt mekko roikkuu vaatekaapissani ja odottaa ensi-iltaansa. Korkkarit odottavat nurkassa, rakas meikkaajani Helsingissä ja bloggaajasisareni ja -veljeni ympäri Suomea ja vähän rajojen ulkopuollakin. En malta odottaa teidän kaikkien tapaamista ja mekkoni ensi-iltaa. Näette mekostani parempia kuvia sitten juhlien jälkeen ;)

_________________________________________

Next Friday is going to be something phenomenal. Indiedays is celebrating its two-year’s birthday. I have been waiting these parties since December. I’ve been planning what I’m going to wear, how I’m going to do my hair since January… And who said that I like parties?

I saw that Whyred dress before Christmas in one store. I needed a little bit of courage to see the price tag and unfortunately the price was a bit too much for my budget. Everybody understands that putting several hundreds on a party dress is not the best investment that student could do.  Well, after Christmas I rushed into sales and I had high hopes that the price of my dream dress would have come down. It wasn’t.

 I’m not the biggest Internet shopper, but after some Googling I found my dream dress with a lot lower price. I was more than happy. Now my dress is hanging in my closet and waiting for the big night. You will see more pictures from my dress after the party ;)

You may also like

14 Comments

 1. Näyttää mielenkiintoiselta mekolta! Muutenkin odotan sitten teän juhlista kuvia, tällä hetkellä on tosi inspiraatioinen (onko se sana) fiilis ommella kaikkea kivaa kevään juhliin! Häihin, työkevätjuhliin, valmistujaisiin jne. Salia vielä vähän niin enköhän saa mekosta juuri sellaisen kuin haluan, eikä kompromisseja!

  Elämä on juhla!

  1. Hei,

   Sitä se on. Rakastuin siihen heti ensinäkemällä. Se ei ole niin graafinen mitä kuva ehkä antaa ymmärtää. Se on naisellisesti graafinen ja suoralinjainen ;)

   Olet kyllä onnekas kun osaat ommella, itselläni ei riitä kärsivällisyyttä tai taitoa ompelujuttuihin.

   Hih, olet Fiipi aina niin piristävä <3

   1. Hih niin olet sieki <3

    Oon ammatiltani vaatetusalan artesaani, siitä minun taidot on (kärsivällisyydestä en nyt tiiä :D ). Mutta tällä hetkellä oon ihan muissa hommissa töissä, lähinnä harrastuspohjalta ompelen ainakin nyt.

 2. Näyttää mielenkiintoiselta mekolta! Muutenkin odotan sitten teän juhlista kuvia, tällä hetkellä on tosi inspiraatioinen (onko se sana) fiilis ommella kaikkea kivaa kevään juhliin! Häihin, työkevätjuhliin, valmistujaisiin jne. Salia vielä vähän niin enköhän saa mekosta juuri sellaisen kuin haluan, eikä kompromisseja!Elämä on juhla!

 3. Hei,Sitä se on. Rakastuin siihen heti ensinäkemällä. Se ei ole niin graafinen mitä kuva ehkä antaa ymmärtää. Se on naisellisesti graafinen ja suoralinjainen ;)Olet kyllä onnekas kun osaat ommella, itselläni ei riitä kärsivällisyyttä tai taitoa ompelujuttuihin. Hih, olet Fiipi aina niin piristävä <3

 4. Hih niin olet sieki <3Oon ammatiltani vaatetusalan artesaani, siitä minun taidot on (kärsivällisyydestä en nyt tiiä :D ). Mutta tällä hetkellä oon ihan muissa hommissa töissä, lähinnä harrastuspohjalta ompelen ainakin nyt.

 5. Tosi kauniilta vaikuttaa sun juhlamekko! On just kivaa miettiä juhlapukeutuminen hyvissä ajoin etukäteen. Itselleni antaa ainakin ihanaa fiilistä kun on jotain mitä suunnitella ja odottaa. Have fun! :)

 6. Tosi kauniilta vaikuttaa sun juhlamekko! On just kivaa miettiä juhlapukeutuminen hyvissä ajoin etukäteen. Itselleni antaa ainakin ihanaa fiilistä kun on jotain mitä suunnitella ja odottaa. Have fun! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*