Lavender fields – my dream

Minulla on ollut yksi unelma ja se on ollut, että joskus näkisin Provencen laventeliviljelmät. Jollekin se voi kuulostaa hassulta, että joku halua varta vasten mennä ampiaisten keskelle haistelemaan jopa hivenen saippualta tuoksuvia kukkia, mutta meillä jokaisella on ne omat jutut. Minulle ne ovat laventelit.

Avec Sofie blog / Lavender fields

Laventelit kukkivat tällä hetkellä Provencen pelloilla ja päätimme Sveitsistä palatessamme, että kiertäisimme laventeliviljelmillä. Ajelimme lauantaina varmaankin kymmenisen tuntia autolla ympäriinsä eri peltoja katsellessamme ja näin oman violetin unelmani silmieni edessä. Oli se kyllä niin kaunis näky.

Tulen vielä kirjottamaan erikseen kattavan postauksen tästä laventelireitistä, mutta ajattelin jakaa pienen palan violettia unelmaa teidän kanssa ennen varsinaista postausta. Se on niin ihanaa kun on tämän kaltaisia pieniä unelmia ja kun ne käyvät toteen. Toivon tosin, että pääsen vielä joskus uudestaan näille violeteille pelloille.

You may also like

10 Comments

  1. Hih, niinpä! Jotkut haikailee vaikka safarille, minä laventelipelloille. Siellä oli ihana olla, vaikka tosin ampiaisia oli ihan todella paljon. Eli jos on allerginen, niin epipen mukaan.

 1. Unelmat ovat tärkeitä ja pienet unelmat parhaita, koska ne monesti myös toteutuvat <3 Hurmaava postaus; tuli hyvä mieli! :) Itse unelmoin juuri nyt siitä, että voisin istua auringonpaisteessa mökin kuistilla: mökille startataan huomenna, auringosta ei voi Kainuussa päin olla ihan varma - ehkä siis toteutuu vain puoli unelmaa ja sekin lienee ihan hyvä :) Kauniita kesäpäiviä sinne!

  1. Niin juuri. Ei se paljoa vaadi, että näkee laventelipellot, ajoitus pitää vain olla kunnossa.

   Voi, toivottavasti olet jo mökillä. Jep, aina ei voi mennä ihan nappiin, mutta jos menee edes puoliväliin, niin sekin on ihan hyvä juttu se :)

   Kiitos samoin ja ihanaa lomaa!

 2. Jaan tämän unelman niin täysin! Ei ole mitään kauniimpaa kuin laventelipellot. Odottelen lisää tästä aiheesta!

 3. Olitte muuten just hyvään aikaan Sveitsissä. Taas vaihteeksi vettä sataa kaatamalla, ja yölläkin niin kuumaa, että ihailin upeata salamataivasta. Laventeliviljelmän näkeminen ja sen ikuistaminen myös yksi meidän haaveista.. Kohta käännämme auton keulan kohti Grenoblea ja jatkamme sieltä etelä- Ranskaan, ja toivottavasti näemme edes vilauksen kauniita laventeliviljelmiä matkan varrella.. ;)

  1. Oh no, mutta ukkonen niissä vuorsitomaisemissa on kerrassaan upeaa! Vaikka en ukkosella halua olla yksin kotona, on sitä salamointia ihana katsella välillä.

   Oi ihanaa matkaa ja lomaa! Uskon että näet ja varsinkin aurngonkukkavieljelmiä näkyi Sveitsi-Ranska välillä paljon :)

 4. Tuosta haaveilen minäkin. Kuvia laventeleiden täyttämistä maisemista on tullut pinnailtua vaikka kuinka. Rakastan sitä tuoksua, saippuoita ja öljyjä haalin aina kun mahdollista. Ja vielä lempisinisävyissäni. Postausta laventelireitistä odotellessa <3

  1. Tämä on ollut listalla jo monta vuotta, mutta tänä vuonna päätimme lähteä tänne ja vielä hyvissä ajoin, sillä kohta ne kerätään jo pois :/

   Söin nyt jopa laventelijäätelö, mutta se maistui oikeasti hivenen jopa saippualta.

   Laventelireitistä on tulossa postaus tällä viikolla – pieni hetki :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*