Laura Ashley Cleaners

 

Hmm. Välineurheilijalla on uudet hyvin kauniit välineet, siivousvälineet nimittäin. Pidän siivoamisesta ja puunaamisesta, mutta vain sillä ehdolla että minulla on käytössäni kunnon välineet ja pesuaineet. Mitä näihin kotitöihin tulee, niin olen valottanut teille siivoamisrutiineistani esimerkiksi Jos mulla ois se imuri tai Linen Water postauksissani.

Viime viikolla Stockmannin Herkun siivousosastolla kävellessäni löysin pöydältä  Laura Ashleyn kodinpuhdistusaineita. Yleensä puhdistusaineet on pakattu aika värikkäisiin ja eritavalla huomiota herättäviin pakkauksiin, mutta nämä kuvassa näkyvät Laura Ashleyn puhdistusaineet ovat pakattu kauniisiin pakkauksiin. En tiedä kumman takia ne edes ostin,  kauniiden pullojen vai sen takia että tarvitsin uusia puhdistusaineita ;)

Meillä on aika pikkuruinen koti ja siivousinspiraation yllättäessä on hyvin tärkeää, että siivousvälineet ovat käden ulottuvilla. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että joidenkin puhdistusaineiden on oltava näkyvillä. Ostamani Laura Ashleyn Green Tea & Ginger All Purpose Cleaner löytyy kylpyhuoneesta näkyviltä ja kauniin ulkomuotonsa vuoksi sen näkyvillä olo ei häiritse silmiä ollenkaan. Keittiöstä tiskialtaan vierestä löytyy Laura Ashleyn  Green Tea & Ginger Dish Washing Liquid. Silityshetkiä inspiroimaan ostin Tiare Flower & Hallow Linen Sprayn. 

P.S. Tämä ei ole millään lailla maksettua mainontaa, mutta kyseiset tuotteet ovat tällä hetkellä Stockmannin kantisalessa ;)

____________________________________

I’m usually the one in our home who does the cleaning. In order to get inspired about cleaning, I need nice and usable cleaning tools and cleaners. So that I would get even more inspired about cleaning, I need that the products are reachable. Therefore, I have sprinkled some of my cleaning products over our flat.

Usually the packaging of the cleaning products is not that flattering. The companies usually use colors to make that eye-catching effect, but those colors used does not do the desired effect to me. Actually, it makes the total opposite.

Last week I found those very beautiful home cleaners from Laura Ashley. In those products, women customers have kept in mind. I can admit to you that I tend to buy products with beautiful and decorative packaging.  In addition to that beautiful packaging, those cleaners that I bought smell good and give me that cleaning inspiration that I need ;)

You may also like

28 Comments

  1. Hih, no jooo ei näistä ehkä silkin pesemiseen ole. Oikein odotan että pääsen silittämään lakanoita ja suihkuttelemaan tuota pyykkituoksua niihin :)

 1. Sä onnistut aina löytämään kaikkea ihanaa ja kaunista, kiitos siitä! :) Kauniita pulloja ja ilmeisen hyvän tuoksuisia.

  1. Heh, ehkä mulla on jonkun tietynlainen tutka?!?
   On kyllä. Laura Ashley on ymmärtänyt sen että naiset maksavat mielellään pesuaineista muutaman euron enemmän jos pullon ulkomuoto on kaunis ;).

 2. Sä onnistut aina löytämään kaikkea ihanaa ja kaunista, kiitos siitä! :) Kauniita pulloja ja ilmeisen hyvän tuoksuisia.

  1. Niin on! Meinasin kyllä mennä ostamaan vielä muutaman purkin lisää..
   Näin minäkin sen näen. Se on vähän sama kuin että ruokakin maistuu paremmalta jos se näyttää kauniilta :)

 3. Kerrassaan ihanat purnukat. Siivoukseen saa ihan erilaisen fiiliksen kun välineet on kivan näköiset :)

 4. Hih, no jooo ei näistä ehkä silkin pesemiseen ole. Oikein odotan että pääsen silittämään lakanoita ja suihkuttelemaan tuota pyykkituoksua niihin :)

 5. Heh, ehkä mulla on jonkun tietynlainen tutka?!?On kyllä. Laura Ashley on ymmärtänyt sen että naiset maksavat mielellään pesuaineista muutaman euron enemmän jos pullon ulkomuoto on kaunis ;).

 6. Niin on! Meinasin kyllä mennä ostamaan vielä muutaman purkin lisää.. Näin minäkin sen näen. Se on vähän sama kuin että ruokakin maistuu paremmalta jos se näyttää kauniilta :)

  1. Niin,kauniit siivousaineet innostavat kyllä kummasti siivoamaan.Ikinä aiemmin en ole tainnut esimerkiksi silittää yhtä innokkaasti kuin tänään ;)

 7. Oih, noita katselin juuri Stockan kantislehdestä! :) Ajattelin juuri, että noiden myötä voisi saada siivousintoakin hieman lisää. :)

 8. Oi aivan ihania!:) Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa jahka pääsen keskustaan asti. Joku ärsyttävä flunssa vie ylimääräise energiat, mutta eiköhän loppuviikosta jo pääse Stockaa kiertelemään..:)
  Ihastuin kuvassa myös sun niin upeisiin hiuksiin ♥ :)

  1. Jotenkin hassua että muka joku flunssa kaataisi noin pirtsakan mimmin muka sänkypotilaaksi ;)

   heh,kuvassa kutrini näyttävät kyllä kieltämättä aika kivoille,mutta todellisuudessa hiukseni ovat kuivaakin kuivemmat ja kaukana silkkisistä kutreista.Pitää pian taas mennä kampaajalleikkaamaan kuivat latvat pois.

 9. Oi aivan ihania!:) Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa jahka pääsen keskustaan asti. Joku ärsyttävä flunssa vie ylimääräise energiat, mutta eiköhän loppuviikosta jo pääse Stockaa kiertelemään..:)Ihastuin kuvassa myös sun niin upeisiin hiuksiin ? :)

 10. Heippis Soffu! Niin ihania, minäkin olen monessa jutussa välineurheilija. Näitä on saatava sitten viimeistään uuteen kotiin!

 11. Niin,kauniit siivousaineet innostavat kyllä kummasti siivoamaan.Ikinä aiemmin en ole tainnut esimerkiksi silittää yhtä innokkaasti kuin tänään ;)

 12. Jotenkin hassua että muka joku flunssa kaataisi noin pirtsakan mimmin muka sänkypotilaaksi ;)heh,kuvassa kutrini näyttävät kyllä kieltämättä aika kivoille,mutta todellisuudessa hiukseni ovat kuivaakin kuivemmat ja kaukana silkkisistä kutreista.Pitää pian taas mennä kampaajalleikkaamaan kuivat latvat pois.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*