LANVIN FOR H&M

Lanvin for H&M

En ole varmastikaan ainut, joka kirjoittelee Lanvinin ja HM:n yhteistyön tuloksista. Aiempina vuosina olen aina pettynyt joko mallistoon tai sitten paikanpäällä ollessani olen huomannut ettei tuote vastannut odotuksiani ja näkemiäni kuvia. Toivotaan, että tällä kertaa ei käy samoin, sillä olen aivan ihastuksissani!  Yliopistoni opiskelijat ovat järjestäneet  jo monta vuotta, perinteeksi tulleen, Itsenäisyyspäiväjuhlan. Ajattelin, etten iltapukua haluaisi juhlaan laittaa, vaan enemminkin pukeutuisin cocktail-asuun. Oikeassa alalaidassa on musta mekko, joka voisi olla juhlaan oikein passeli. Vaarana vain on, että joku muunkin on kyseisen mekon kotiinsa kantanut. Minulla on yksi vähän samantapainen, mutta se on olkaimeton ja haluaisin uuden juhlamekon, sillä vanha mekkoni on ollut jo monissa juhlissa mukana.

Muutenkin olin todella positiivisesti yllättynyt kyseiseen mallistoon. Odottelinkin herkullisia asusteita ja niitä onkin näkynyt aika paljon malliston promokuvissa. Kollaasissa näkyvä punainen kaulakoru on aivan pakko saada, tosin en kyllä tiedä mitä materiaalia kaulakoru on. Toinen mekko, joka itseasiassa kiinnitti huomioni on tuo vasemmassa alalaidassa oleva mekko. Olen pienen elämäni karttanut sinistä väriä, enkä kyllä tajua että miksi. Tummansininen on kumminkin niin helppo yhdistää eri värien kanssa, todella klassinen väri sekä sopii tällaiselle tummat piirteet omaavalle neidille oikein hyvin. Musta ei vain ole värini, näytän näin talvisin ihan kalpealle, siniselle toisinsanoen, näin ollen olen alkanut täyttämään vaatekaappiani sinisillä vaatteilla sekä asusteilla.

I know that I´m not the only one who´s drooling about Lanvin´s  collaboration with H&M. The Finnish Independence Day is coming up in a month. We have this tradition at our University that the students will have their own Independence Day. I think that instead of the evening dress I´m gonna wear a cocktail dress. That black dress on below  would be very good alternative. But there´s a slight danger though because I´m not the only one who would also want that dress.. 
Broadly I´m very satisfied about this collection. I was waiting some showy accessories and  my eyes have spotted some nice ones in some promotion pictures. Especially that red necklace paid my attention ;)  

You may also like

8 Comments

  1. Niimpä! Aiemmin on aina tullut pettynyt fiilis joko materiaalien puolesta eikä ne mallitkaan ole oikein iskeneet. Mutta nyt tykkään näkemästäni :)

  2. Niimpä! Aiemmin on aina tullut pettynyt fiilis joko materiaalien puolesta eikä ne mallitkaan ole oikein iskeneet. Mutta nyt tykkään näkemästäni :)

  3. Mullekaan ei musta sovi kuin ehkä kesällä ruskettuneena, mutta harmaa ja sininen sopivat mullekin ympäri vuoden. P.s Posti toi tänään Saran kirjan perille, ehdin jo tehdä siitä postauksenkin ;) Ihana on, kiitos!

  4. Maria:Joo, mustaa en minäkään mielelläni päälleni laita kuin kesäisin :)Oi, kustipa polki nopeasti! Pitää tulla kurkkaamaan :)Ole hyvä vain!

  5. Mullekaan ei musta sovi kuin ehkä kesällä ruskettuneena, mutta harmaa ja sininen sopivat mullekin ympäri vuoden. P.s Posti toi tänään Saran kirjan perille, ehdin jo tehdä siitä postauksenkin ;) Ihana on, kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*