Lakinaisen vapputyyli ja Grand-Hôtel du Cap-Ferrat

Ystäväni Kiira on useinkin näkynyt blogissani ja esimerkiksi “Lakinaisen Vaatekaapilla” -postauksessa kurkataan Kiiran työasuun. Kiira on yksi monista ystävistäni, jolla on pettämätön tyyli ja kyky yhdistellä eri asusteita ja vaatteita upeasti yhteen. Kiiran päällä saattaa näkyä esimerkiksi vuosikymmeniä vanhoja laukkuja tai jakkuja, jotka ovat löytyneet esimerkiksi hänen mumminsa vaatekaapista. Kiira myös bongaa aina trendit todella aikaisin, mutta ei mene niiden kanssa kumminkaan yli vaan Kiira pitää suhteellisen klassisesta tyylistä.

Avec Sofié blog l Sunday outfit

Avec Sofié blog l Sunday outfit

Moni voisi ajatella, että lakinainen pukeutuu tylsästi jakkupukuun joka päivä, mutta Kiiralta ei taida edes kovin montaa jakkupukua löytyä. Kiiralla on myös kyky bongailla kivoja vaatekappaleita ihan massamerkeiltä ja kun hän yhdistelee niitä, ei uskoisi, että hänen yllään on muutaman kympin paita. Hän näyttää aina niin upealta.

Avec Sofié blog l Sunday outfit

Avec Sofié blog l Sunday outfit

Sunnuntaina aloitimme vappuaaton lempipaikassani, Saint-Jean Cap Ferratin Grand Hotellista. Hotelli on myös kummitätini lempipaikka ja hän sinne minut ensimmäisen kerran veikin. Söimme hotellilla lounasta ja nautimme auringosta ja upeasta kukkivasta puutarhasta. Tämä hotelli on kerrassaan niin ihana paikka, että toista yhtä ihanaa hotellia niin upeilla näkymillä on vaikea löytää. Pääsette muuten tästä linkistä viimekesäisiin lomatunnelmiin kun vietimme hotellin altaalla kesäpäivä ja minuun iski suomalainen vaatimattomuus prinsessakohtelun keskellä.

Avec Sofié blog l Sunday outfit

 

Avec Sofié blog l Sunday outfit

Olette usein toivoneet postauksia ystävieni tyyleistä ja viime viikolla kurkattiinkin Anna Marian vaatekaappiin ja tänään Kiiran vapputyyliin. Nämä postaukset ovat itselleni myös kivaa sisältöä, sillä itse nimenomaan inspiroidun ystävieni pukeutumisesta niin paljon, joten on kiva jakaa inspiraatiopaloja myös teille. Näissä paloissa on kiva myös se, että tiedän heidän oikeasti pukeutuvan näin, joten asuja ei ole stailattu kuvia varten vaan nämä ovat oikeita päivän asuja mitä tekin usein kaipailette.

Sunnies / Ray Ban

Shirt / Sfera

Pants /Mango

Bag / Furla

Shoes /Mango

 

You may also like

9 Comments

  1. Heippa, niin minustakin :)

   Kiira ei ole ehkä ensimmäisenä laittamassa kukkapaitoja päälle, mutta tuo yllä oleva on kerrassaan ihana noiden pellava-culottesien kanssa :)

   Uskon että on kiva asu myös kesäpäivänä työpaikalla :)

 1. Luit ajatukseni! Ihailin hänen tyyliä instassa ja minun pitikin pyytää, että tekisit hänen tyylistä postauksen. Kiitos. Hän on upea ja taitava pukeutuja <3 Hänellä oli vieläpä ihana vihreä takki, siihenkin ihastuin.

  1. Heippa,

   Ihana kuulla :))))

   Minun piti ottaa siitäkin asusta kuvat, mutta veneily teki tehtävänsä :)

   Jep, se vihreä takki on tosi kiva. Onneksi nyt sellaisia on paljon eri merkeillä myytävänä.

 2. Monilla taitaa edelleen olla sellainen käsitys, että lakinaiset pukeutuvat vain jakkupukuun, mikä itselle tuntuu erittäin vieraalta, vaikka juristi olenkin. Ehkä se on myös sukupolvikysymys. En ole koskaan nähnyt kanssaikäisilläni (30 molemmin puolin) jakkupukua töissä, vanhemmilla naisilla taas olen. :)

  1. Heippa,

   Niin, riippuu varmasti aika paljon maasta ja toimistosta. Tosin ei ihan pelkkään jakkupukuun taideta kovasti missään enää pukeutua vaan myös saa olla rennon tyylikäs :)

  1. Tänä on mitä ihanin hotelli – paras paikka maan päällä. Toivon että saisin viettää siellä taas kesällä edes yhden allaspäivän :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*