Kesä on täällä

Jos Johanna on kalastajan vaimo, niin minä olen siinä tapauksessa kalastajan tyttöystävä. Poikaystäväni osti vuosi sitten ensimmäisen pikku Busterinsa ja viiletti viime kesänä sen kanssa koko ajan merellä kalassa. Tänä kesänä vene on upgreidattu vähän isompaan Busteriin, ja siten myös se kalakuume on noussut aivan uusiin sfääreihin. Onneksi tosin veneellä voi myös tehdä muuta kuin kalastaa, sillä vaikka pidänkin kalastamisesta, mutta en ehkä jaksa kalastella ihan joka ilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun kesä tuli taas jollain lailla vähän yllättäen, niin olen tehnyt myös mielessäni pienen ryhtiliikkeen ja yritän muistaa nauttia kesä-illoista myös arkisin. Viime kesä oli säiden kannalta vähän huono, mutta jospa tänä kesänä voisin olla auringossa edelliskesän edestäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla kävimme kavereiden kanssa spontaanilla ilta-veneilyllä ja –grillailulla. Ilta oli taas ainakin minulle hyvä esimerkki siitä ettei kaiken tarvitse olla niin suunniteltua, sillä spontaanit  ja ei niin suunnitellut jutut ovat yleensä niitä hauskimpia :) Recently Updated640 Recently Updated641 Recently Updated642 Recently Updated643 Recently Updated644 Recently Updated645

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä muistutan nyt koko ajan itseäni, että en saa nököttää sisällä, sillä nyt on kesä. Muistakaa tekin, että talvella me ehditään olla sisällä ja nukkua. Kesällä jaksaa pienemmilläkin unilla, joten ilta-picnic puistossa onnistuu ihan arkenakin. Itselläni ei ole juurikaan kesälomaa, niin pitää muistaa laittaa loma-vaihde päälle myös arki-iltoina ja tehdä kesäisiä asioita vaikka ei olisi edes lomalla :)

P.S. Nyt on Suomi kauneimmillaan!

You may also like

22 Comments

 1. Spontaanit kesäillat ovat ihania. Mekin lähdettiin toisten suunnitelmien kariutuessa Espooseen lammen rannalle grillaamaan, olipa ihana ilta :) ja omalla takapihalla on tullut touhuttua lämpöisinä kesäiltoina. Näistä säistä pitää nyt ottaa kaikki irti :)

  1. Niin ovat!! Olen vähän vain huono ajattelemaan, että toukokuu on jo kesää. Tänään on kesäkuu, eli nyt kesä alkaa ainakin minun mielestäni virallisesti :)

   Onnekas olet kun sinulla on oma piha :). Täällä kaupungissa joutuu aina lähteä kotoa pois jos haluaa pihalle.

   Niin pitää! Tänään menen iltapicnicille!

 2. Spontaanit kesäillat ovat ihania. Mekin lähdettiin toisten suunnitelmien kariutuessa Espooseen lammen rannalle grillaamaan, olipa ihana ilta :) ja omalla takapihalla on tullut touhuttua lämpöisinä kesäiltoina. Näistä säistä pitää nyt ottaa kaikki irti :)

 3. Ihania fiiliskuvia, mie tahon kans matkaan!
  Olen tämmönen rusketusjunkie, siis haluaisin olla vaan auringossa koska rusketun helposti. Vedet on vaan vielä niin kylmiä ettei uimaan uskalla lähteä.

  Täällä oli eilen Suomen kuuminta! Tuntu että ilma oli pysähtyny siihen paikkaan kun viiletin pyörällä tulemaan (hikiseltä) salilta. Ja loppuillan ompelin kotona mekkoa… Onneksi la mekon on oltava valmis ja saan alkaa nauttia näistä hellekeleistä paremmin!

  1. Hih, sitten kun tulet Helsinkiin niin voisin mieleläni viedä ahkerimman lukijani veneelle :)

   Minäkin rusketun kyllä, mutta tietyt paikat palaa aina, siis ihan aina!

   Toivottavasti mekko tuli valmiiksi, niin pääset tänään juhlimaan :)

   Ihanaa viikonloppua Fiipinen <3

 4. Ihania fiiliskuvia, mie tahon kans matkaan!Olen tämmönen rusketusjunkie, siis haluaisin olla vaan auringossa koska rusketun helposti. Vedet on vaan vielä niin kylmiä ettei uimaan uskalla lähteä.Täällä oli eilen Suomen kuuminta! Tuntu että ilma oli pysähtyny siihen paikkaan kun viiletin pyörällä tulemaan (hikiseltä) salilta. Ja loppuillan ompelin kotona mekkoa… Onneksi la mekon on oltava valmis ja saan alkaa nauttia näistä hellekeleistä paremmin!

 5. Hyvänen aika miten kauniita kuvia. Kotikaipuuni kasvoi entisestään. Ihania yllätyksellisiä kesäiltoja lisää – näitä on kiva lukea :)

  1. Heippa!

   Tulette varmasti lukemaan kesäretkistä ja -illoista kesän aikana. Yleensä postaustahtini lisääntyy kesäisin eikä toisinpäin, joten voitte odottaa kivoja kesäkuvia :)

 6. Hyvänen aika miten kauniita kuvia. Kotikaipuuni kasvoi entisestään. Ihania yllätyksellisiä kesäiltoja lisää – näitä on kiva lukea :)

 7. Oi, veneily on varmasti ihanaa! Mä olen niin maakrapu, etten tiedä siitä juuri mitään – mutta veneilevät tutut jaksavat hehkuttaa merielämän ihanuutta :)

  Ja ihan totta, kun Suomen kesästä ei koskaan tiedä, niin on parasta nauttia jokaisesta aurinkoisesta hetkestä!

  1. Se on vaikka olen kyllä enemmän mökki-ihminen. Veneily on minulle vähän turhauttavaa, kun siellä en voi tehdä oikeasti yhtään mitään :D

   Jep jep, ei tiedä ei! Niin on. Sen takia yritän nyt iltaisin tehdä kaikkea kivaa, sillä kohta huomaan taas että ollaan elokuussa ja moni kesäretki jäi tekemättä.

 8. Oi, veneily on varmasti ihanaa! Mä olen niin maakrapu, etten tiedä siitä juuri mitään – mutta veneilevät tutut jaksavat hehkuttaa merielämän ihanuutta :)Ja ihan totta, kun Suomen kesästä ei koskaan tiedä, niin on parasta nauttia jokaisesta aurinkoisesta hetkestä!

 9. Niin ovat!! Olen vähän vain huono ajattelemaan, että toukokuu on jo kesää. Tänään on kesäkuu, eli nyt kesä alkaa ainakin minun mielestäni virallisesti :)Onnekas olet kun sinulla on oma piha :). Täällä kaupungissa joutuu aina lähteä kotoa pois jos haluaa pihalle.Niin pitää! Tänään menen iltapicnicille!

 10. Hih, sitten kun tulet Helsinkiin niin voisin mieleläni viedä ahkerimman lukijani veneelle :)Minäkin rusketun kyllä, mutta tietyt paikat palaa aina, siis ihan aina!Toivottavasti mekko tuli valmiiksi, niin pääset tänään juhlimaan :)Ihanaa viikonloppua Fiipinen <3

 11. Heippa!Tulette varmasti lukemaan kesäretkistä ja -illoista kesän aikana. Yleensä postaustahtini lisääntyy kesäisin eikä toisinpäin, joten voitte odottaa kivoja kesäkuvia :)

 12. Se on vaikka olen kyllä enemmän mökki-ihminen. Veneily on minulle vähän turhauttavaa, kun siellä en voi tehdä oikeasti yhtään mitään :DJep jep, ei tiedä ei! Niin on. Sen takia yritän nyt iltaisin tehdä kaikkea kivaa, sillä kohta huomaan taas että ollaan elokuussa ja moni kesäretki jäi tekemättä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*