La Vita È Bella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

italy4

italy3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ciao tutti, täällä lomaillaan! Tulin tänne toiseen kotiini pikaiselle minilomalle. Asustelen siis rakkaiden ystävieni luona pikkuruisessa kylässä nimeltä Bassano Del Grappa. Tutustuimme yli kymmenen vuotta sitten kielikurssilla Brightonissa ja siitä lähtien olemme vierailleet toistemme luona noin kerran vuodessa. Nämä italian veljeni olivat luonani viimeksi viime syksynä, joten nyt oli minun vuoroni tulla tänne heidän luokseen.

Minulla on täällä päivisin aikaa ottaa ihan rennosti ja olla vain, sillä tämä kylä oikeasti uinuu päivisin. Kaupat aukeavat milloin sattuvat ja kahvilatkin ovat vähän auki silloin kuin tarjoilijoita huvittaa. Olenkin tänään lähinnä makoillut oliivipuun alla auringossa ja lueskellut.

Tänne on ihana tulla aina kylään, sillä tiedän että täällä minua odottaa täysihoito ja nauruterapia (+kiivaita keskusteluita Silviosta ).. Pojat kokkaavat minkä kerkeävät ja minä syön niin paljon kuin vain pystyn. Veljeni ovat päivisin töissä, mutta ruokahyvinvoinnistani pidetään silti huolta ja tänään kävin lounaalla yhden heidän mamman luona. Ihan jees :)

Nyt kumminkin jatkan lomailua ja pisamien keräilyä, Baci <3

You may also like

16 Comments

 1. Hyvää lomaa sinne Italiaan! Siellä on varmaan tosi kylmä, kattelin tuossa sääennustetta, ei näyttäny kuin +34 Italiaan….! Onneksi täälläkin alkaa lämmetä! Huomenna lähden picnicille naapurimaan puolelle vaikka yksin!

 2. Hyvää lomaa sinne Italiaan! Siellä on varmaan tosi kylmä, kattelin tuossa sääennustetta, ei näyttäny kuin +34 Italiaan….! Onneksi täälläkin alkaa lämmetä! Huomenna lähden picnicille naapurimaan puolelle vaikka yksin!

 3. Oi oi, Italia <3 Siinä maa, joka on vienyt sydämeni. Lomasi kuulostaa niin ihanalta, toivottavasti saamme nauttia Italia kuvista ja jutuista täällä blogissakin. :)

  1. Tämä on myös minun maani <3

   Lomailijalle tämä on paratiisi :)

   Täällä on tosi kivaa - voi tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä :)

 4. Oi oi, Italia <3 Siinä maa, joka on vienyt sydämeni. Lomasi kuulostaa niin ihanalta, toivottavasti saamme nauttia Italia kuvista ja jutuista täällä blogissakin. :)

 5. Che bello! Sembra una vacanza da favole!Hyvää lomaa, nauti Italiasta <3xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 6. Tämä on myös minun maani <3Lomailijalle tämä on paratiisi :)Täällä on tosi kivaa – voi tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä :)

 7. Ihana Italia, oijoi :) Nämä reissupostaukset ovat niin ihania!
  Täällä istuu toinen lomansa aloittanut, tällä hetkellä Keski-Suomessa mökin terassilla ja nauttii näistä Italia kuvista, virtuaalimatkailua parhaimmillaan :)
  Tällä lomalla ei päästä sinne Ruotsiin taikka Italiaan mutta onneksi mökillä voi rentoutua ja ensi viikolla pääsee pariksi päiväksi Turkuun :) Sitä paitsi tänä viikonloppuna järjestämme poikaystävän kanssa ulkoilma elokuvaillan meidän pienelle taloyhtiölle. Mikäs sen kivempaa kuin istua kivojen naapureiden ja ystävien kanssa tähtitaivaan alla ja katsoa ranskalaista elokuvaa <3 I love summer!

  Oikein rentouttavia Italia-päiviä!

 8. Ihana Italia, oijoi :) Nämä reissupostaukset ovat niin ihania! Täällä istuu toinen lomansa aloittanut, tällä hetkellä Keski-Suomessa mökin terassilla ja nauttii näistä Italia kuvista, virtuaalimatkailua parhaimmillaan :) Tällä lomalla ei päästä sinne Ruotsiin taikka Italiaan mutta onneksi mökillä voi rentoutua ja ensi viikolla pääsee pariksi päiväksi Turkuun :) Sitä paitsi tänä viikonloppuna järjestämme poikaystävän kanssa ulkoilma elokuvaillan meidän pienelle taloyhtiölle. Mikäs sen kivempaa kuin istua kivojen naapureiden ja ystävien kanssa tähtitaivaan alla ja katsoa ranskalaista elokuvaa <3 I love summer!Oikein rentouttavia Italia-päiviä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*