Kuulumisia – häähumusta on melkein selvitty

Avec Sofie blog kuulumisia

En oikein tiedä mistä aloittaa, sillä blogiin on tullut pieni tauko. Joskus omassa elämässä on niin kiire ja jotkut asiat pitää priorisoida, niin blogi jäi tauolle. Nyt taas normaalissa aikataulussa ja rytmissä, niin on paremmin aikaa olla blogin parissa. Suomessa kun olen, on aina niin intensiivisesti. Hyvä jos ehdin nukkua, saatika kirjoittaa blogia. Kun pitää tehdä kahdet työt, juhlia kahdet häät ja nähdä läheisiä, ei siinä paljoa ylimääräistä aikaa jää.

Avec Sofie blog kuulumisia

 

Kun tulin sunnuntaina kotiin, menin saman tien nukkumaan. Samoin maanantaina, jolloin nukuin 20-07. Eli ehkä hivenen oli univelkaa viime viikolta. Onneksi tänne Amsterdamiin pääsee nukkumaan ja rauhoittumaan ;)

En ole vielä kirjoittanut teille edes Madridin kuulumisia, mutta ajattelin aloittaa kirjoittamisen häistä. Sain nimittäin Suomessa ollessa olla kaksissa aika erilaisissa häissä, romanttisissa ja moderneissa. Kummatkin häistä oli kauneuden ilotulitusta, joten otin kuvia jonkun verran kummistakin. Toisissa häissä olin kaason roolissa, niin kuvia tuli valitettavasti vähemmän, mutta onneksi sentään blogipostauksen verran.

Toivottavasti teillä on syksy alkanut mukavasti, Helsinki oli ainakin kauneimmillaan viime viikolla. Kuulas ja raikas. Oli ihana nähdä Helsinki kauniissa asussa ja hämärässä tunnelmassa <3

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*