Kukkia kupeissa

Tehän olettekin huomanneet, että en ole se maailman mahtavin viherpeukalo. Olen yrittänyt tehdä jos jonkinmoisia virityksiä, jotta pitäisin kasvini elossa. On ostettu ravinteita, lamppuja ja kasvualustoja. Ponnisteluistani huolimatta olen liian usein epäonnistunut näissä kukkiin ja kasveihin liittyvissä projekteissani. Epäonnistuin jopa pitämään elossa sen Etelä-Afrikan kansalliskukan, josta kerroin teille Kaukainen Kukkanen–postauksessani. Nina ainakin halusi tietää, että miten selvisin protean kanssa ja eihän se ihan nappiin mennyt. Eli kaukainen kukkanen ei kauneudestaan huolimatta halunnut koristaa kotiani kovinkaan kauaa.

Näiden yritysten jälkeen olen palannut aina leikkokukkiin ja niin tein tälläkin kertaa. Tapanani on ostaa kerran viikossa kukkia, perjantain puska tai keskiviikon kimppu. Viime lauantaina mukanani en tosin tuonut kukkakimppua, vaan kukkapussin. Pussissa matkustivat nuo orkidean kukat, jotka asettelin Iittalan pieniin Kartio-laseihin ja Estrid Ericsonin suunnittelemaan vaasiin.

Teiltä kaikilta löytyy varmasti jos jonkinnäköisiä pikkuisia kippoja ja kuppeja kotoa, joten ensi kerralla kun katatte pöytää niin täyttäkääpäs pienet lasit kukkasin. Olen aiemminkin käyttänyt pieniä vaaseja ja muun muassa pääsiäiskattaustani koristi pienet vaasit ja kukat. Pian saattekin pitkästä aikaa kattaukseen liittyvän postauksen ;)

___________________________________________

As you have noticed, I’m can’t brag with my gardener skills. I have tried to keep my flowers and plants alive, but somehow they don’t last longer than few days. I even failed with South African national flower, protea.

After numerous attempts, I have decided to stick with cut flowers instead of houseplants. I tend to buy flowers once a week, Wednesday bush or Friday bouquet. However, last Saturday I didn’t bought bouquet of flowers, but bag of flowers. I placed those flowers in a small glasses and in a design vase by Estrid  Ericson.

 

 

You may also like

22 Comments

 1. Ihania, kunhan itsekin joskus keksisi tuollaisia kivoja pieniä yksityiskohtia. Mutta onneksi vinkkejä löytyy täältä :)

  Täällä muuten odotellaan niiden pullien reseptiä :D

 2. Ihania, kunhan itsekin joskus keksisi tuollaisia kivoja pieniä yksityiskohtia. Mutta onneksi vinkkejä löytyy täältä :)Täällä muuten odotellaan niiden pullien reseptiä :D

 3. Aivan ihana idea, tuota kokeilenkin kun seuraavan kerran kutsun ystäviä luokseni. Mukava saada vaihtelua tuohon tavalliseen leikkokukat maljakossa-asetelmaan. Blogisi on muutenkin aina ihanan inspiroiva, täältä löytyy aina jotain uutta. Olet aina mahtavan positiivisen oloinen, tyylikäs ja huippu kaunis nuori nainen :) Blogisi on myös ehdoton lempparini suomalaisista blogeista, vaikka itse enemmän olenkin muoti-ihmisiä. Tiedän, että blogisi painottuu sisustus- ja ruokajuttuihin, mutta täällä on yksi, joka odottaa aina innolla sinun asukuviasi, enkä pistäisi pahitteeksi vaikka niitä olisi hieman useamminkin!
  Sinulla on tässä (http://avecsofie.indiedays.com/2012/11/07/huultentayttobileita-ja-kauneusihanteita/) postauksessa todella kaunis kaulakoru, mistähän se on ostettu? Kiitos vastauksestasi ja ihanasta blogista sekä hyvää talven alkua sinne<3

  1. Hei Iina,

   no kiva kuulla. Tämä tämänhetkinen pimeys ei vaan oikein inspiroi kuvaamaan, kun kuvista tulee ihan kellertäviä ja utuisia keinovalon takia.

   No nyt tulee kyllä kehuja ihan roppa kaupalla. Oletpa ystävällinen, kiitos siitä <3.

   No katsotaan jos vaikka pikkujoun asusta tulisi kuvaa ;). Niin kuin jo aiemminkin mainitsin, niin tämä oletmaton valo ei tosiaan oikein inspiroi kuvailemaan tällä hetkellä, mutta katsotaan jos viikonloppuna kerkeisin.

   Ostin sen viime vuoden joulujen alesta Stockmannilta ja se ihan vain Pieces-merkkinen koru. Teille korujen ystäville onkin tulossa pian pieni inspiraatio-postaus.

   Kiitos Iina kommentistasi, vaikutat niin lämpöiseltä ihmiseltä. Olen onnekas kun lukijakuntaani kuuluu sinunkaltaisiasi lukijoita.

   Hyvää viikonloppua:)

 4. Aivan ihana idea, tuota kokeilenkin kun seuraavan kerran kutsun ystäviä luokseni. Mukava saada vaihtelua tuohon tavalliseen leikkokukat maljakossa-asetelmaan. Blogisi on muutenkin aina ihanan inspiroiva, täältä löytyy aina jotain uutta. Olet aina mahtavan positiivisen oloinen, tyylikäs ja huippu kaunis nuori nainen :) Blogisi on myös ehdoton lempparini suomalaisista blogeista, vaikka itse enemmän olenkin muoti-ihmisiä. Tiedän, että blogisi painottuu sisustus- ja ruokajuttuihin, mutta täällä on yksi, joka odottaa aina innolla sinun asukuviasi, enkä pistäisi pahitteeksi vaikka niitä olisi hieman useamminkin!Sinulla on tässä (http://avecsofie.indiedays.com/2012/11/07/huultentayttobileita-ja-kauneusihanteita/) postauksessa todella kaunis kaulakoru, mistähän se on ostettu? Kiitos vastauksestasi ja ihanasta blogista sekä hyvää talven alkua sinne<3

 5. Heippa,mulla olisi vaikka mitä ideoita, mutta tuo vallitseva pimeys tuo omat haasteensa kuvaukseen.Ahaa ;). No saatte sen viikonloppuna :)

 6. Hei Iina,no kiva kuulla. Tämä tämänhetkinen pimeys ei vaan oikein inspiroi kuvaamaan, kun kuvista tulee ihan kellertäviä ja utuisia keinovalon takia. No nyt tulee kyllä kehuja ihan roppa kaupalla. Oletpa ystävällinen, kiitos siitä <3. No katsotaan jos vaikka pikkujoun asusta tulisi kuvaa ;). Niin kuin jo aiemminkin mainitsin, niin tämä oletmaton valo ei tosiaan oikein inspiroi kuvailemaan tällä hetkellä, mutta katsotaan jos viikonloppuna kerkeisin. Ostin sen viime vuoden joulujen alesta Stockmannilta ja se ihan vain Pieces-merkkinen koru. Teille korujen ystäville onkin tulossa pian pieni inspiraatio-postaus.Kiitos Iina kommentistasi, vaikutat niin lämpöiseltä ihmiseltä. Olen onnekas kun lukijakuntaani kuuluu sinunkaltaisiasi lukijoita.Hyvää viikonloppua:)

 7. Niin, vaikka nyt pitäisi olla kai jotain punaista tai vihreää, mutta itse en ole jumiutunut näihin perinteisiin joulun väreihin :)

 8. Äänestin sinua :)

  Juuri lauantaina minulla oli vieraita ja syötiin hyvin. Yksi vieraista otti kuvan kattauksesta kun se oli kuulemma niin nätti. Käytin Pentikin Viinimarjaa ja Arabia vanhaa 24h vihreää sekaisin, siitä tuli ihan kiva pikkujoulukattaus. Lisänä Pentikin vihreät Linda- viini- ja vesilasit. Olispa useamminkin sellaisia viiden tähden illallisia!

 9. Äänestin sinua :)Juuri lauantaina minulla oli vieraita ja syötiin hyvin. Yksi vieraista otti kuvan kattauksesta kun se oli kuulemma niin nätti. Käytin Pentikin Viinimarjaa ja Arabia vanhaa 24h vihreää sekaisin, siitä tuli ihan kiva pikkujoulukattaus. Lisänä Pentikin vihreät Linda- viini- ja vesilasit. Olispa useamminkin sellaisia viiden tähden illallisia!

 10. Kiitos :*No, onko kattaus tuolla kilpailussa?! ;)Kuulostaa ihanalta ja todelliselta viiden tähden illalliselta jos sait viettää sen ystäviesi kanssa <3

 11. Kun kukat jakaa pikku maljakoihin tai laseihin, muutamakin kukka näyttää jotenkin “enemmältä”.

  Olen itse yksi planeettamme huonoimmista hortonomeista, mutta jokin aika sitten jaoin suvereenisti orkideanhoito-ohjeita blogissani, ne kun voivat erinomaisesti juuri huonolla hoidolla…

 12. Kun kukat jakaa pikku maljakoihin tai laseihin, muutamakin kukka näyttää jotenkin “enemmältä”.Olen itse yksi planeettamme huonoimmista hortonomeista, mutta jokin aika sitten jaoin suvereenisti orkideanhoito-ohjeita blogissani, ne kun voivat erinomaisesti juuri huonolla hoidolla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*