Kukkasponssi ois kiva

Minulle satelee sähköpostiini kaikenlaisia yhteistyöehdotuksia, mutta yksi sellainen ehdotus josta olisin oikeasti onnellinen olisi kukkasponssi. Ostan kukkia noin kerran viikossa ja niihin saa uppoamaan varsinkin talvisaikaan paljon pennosia, sillä kukkaset kuolevat käsittelyssäni alta aika yksikön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näistä ainaisista ja viherpeukalointiyritykistäni pettyneenä yksi sellainen yhteistyö minkä oikeasti haluaisin olisi yhteistyö kukkakaupan kanssa. Tällä en tarkoita, että saisin ilmaisia kukkia kerran viikossa, vaan kukkia tärkeämpänä pitäisinkin sitä, että jos joku ihana kukkakauppa opettaisi minua miten kukista huolehditaan.

Näitä kukkaisia-asioita on puitu blogissani useasti, sillä vaikka kuinka yritän pitää huolta niistä, niin aina teen jotain väärin ja kukat kuolevat. Eli kukkuu kukkakaupat, täällä olisi yksi innokas floristioppilas. Blogiani lukee myös ihan oikeat floristit ja haluaisinkin kiittää teitä teidän ihanista neuvoista näiden vuosien aikana :)

P.S Joku muukin haluaisi kukkasponssin, vai mitä Norppa?

You may also like

24 Comments

 1. Kelpais ainakin tänne omenatarhaan kukkayhteistyö! Vaikka omalla pihalla kukkii keväästä syksyyn, niin silti kukkia tulee ostettua aika usein :) Olis aivan ihanaa, kun kukkia olis aina ainakin keittiössä ja olohuoneessa! Ja sitten vielä ne neuvot! Juuri nyt olen ongelmissa muutamien ruusunnuppupelargonioiden kanssa, joita olen onnistuneesti talvettanut jo useamman vuoden. Nyt niissä on selkeästi jotain häikkää, kun ovat ihan nuupallaan eivätkä kuki kunnolla :/ Toivottavasti vielä tuosta tokenevat, sillä pitäähän vanhassa talossa pelargoneja olla!

  Kaunista viikkoa sulle :)

  1. Hei sinä omenatarhalainen :)

   Oon vähän kade tosta sun kukkivasta puutarhasta ;)

   Jeps, kukat tuovat heti sellaista kotoisuutta. Se on totta, teidän kotiin sopivat juurikin pelargonit. Mummini kasvattelee niitä aina ja ainakun näen niitä niin mummelini tulee mieleen :)

   Kukkivaa viikkoa sinulle sinne omenapuiden keskelle :)

 2. Kelpais ainakin tänne omenatarhaan kukkayhteistyö! Vaikka omalla pihalla kukkii keväästä syksyyn, niin silti kukkia tulee ostettua aika usein :) Olis aivan ihanaa, kun kukkia olis aina ainakin keittiössä ja olohuoneessa! Ja sitten vielä ne neuvot! Juuri nyt olen ongelmissa muutamien ruusunnuppupelargonioiden kanssa, joita olen onnistuneesti talvettanut jo useamman vuoden. Nyt niissä on selkeästi jotain häikkää, kun ovat ihan nuupallaan eivätkä kuki kunnolla :/ Toivottavasti vielä tuosta tokenevat, sillä pitäähän vanhassa talossa pelargoneja olla! Kaunista viikkoa sulle :)

 3. Niiiiin totta… Kukkakaupat ja puutarhat eivät selkeästi ole vielä tajunneet tätä yhteistyömahdollisuutta! Monet kun vielä laittavat pihaa tai parveketta – ainakin mulla juuri sen takia kesällä sitten se kukka/kasvilasku nousee kohisten :D

  1. Haha, eivät niin! Tässä olisi nyt tarjolla yksi tyyppi joka voisi iskeä kätensä multaan ja opetella hoitamaan kukkasia.

   Onneksi meillä ei ole sitä parveketta. Olisin varman ihan masentunut koko ajan kun katselisin kuolevia kukkia :(

   Olin kerran yhden kesän tuttavien kukkavahtina ja heillä oli kolme parveketta ja yksi terassi täynnä erinäisiä kukkia ja kasveja ja esimerkiksi viinipuun köynnös. Noh, kesä meni ja kukat kuolivat ja minä olin kesän jälkeen hyvin ahdistunut pettyneistä katseista :D

 4. Niiiiin totta… Kukkakaupat ja puutarhat eivät selkeästi ole vielä tajunneet tätä yhteistyömahdollisuutta! Monet kun vielä laittavat pihaa tai parveketta – ainakin mulla juuri sen takia kesällä sitten se kukka/kasvilasku nousee kohisten :D

 5. No kyllä! :D Mä olen onnistunut tänä vuonna tappamaan niin monta kasvia ja kukkaa, että oikeasti alkaa tuntua siltä, että olisi heitellyt seteleitä roskikseen. Olin jo viimeksi tekokukkahyllyllä lannistuneena, mutta ne näyttää niin, no, tekokukilta.

 6. No kyllä! :D Mä olen onnistunut tänä vuonna tappamaan niin monta kasvia ja kukkaa, että oikeasti alkaa tuntua siltä, että olisi heitellyt seteleitä roskikseen. Olin jo viimeksi tekokukkahyllyllä lannistuneena, mutta ne näyttää niin, no, tekokukilta.

 7. Täälläkin luettaisiin hyviä vinkkejä kukkien hengissä pitämisestä :) Leikkokukkia tulee ostettua enemmän näin kesäaikaan mutta nyt pitäisi laittaa parveke kesäkuntoon ja tyhjät ruukut niin kaipaavat piristystä :)

  Työpaikkani lähellä on ihana inbloomin kukkakauppa josta olen saanut joka kerta mahtavaa palvelua ja tietenkin upeita kukkia. Heillä oli muistaakseni joskus kevättalvella kukkien sidonta kurssi joka pidettiin ranskaksi! Aika hauska idea vaikka en itse ihan vielä uskaltanut näillä alkeistaidoilla osallistua kurssille :)

  1. Hmm. Tälle asialle pitää nyt selkeästi tehdä jotain. “Sofié – kaikkien kukkien puolesta” yrittää nyt kehittää jonkun ratkaisun tälle asialle :)

   Mikä idea! Kuulostaa aika ihanalta! Itse sopertelisin varmasti kanssa vähän omiani tuolla kurssilla, sillä kukkasanasto ranskaksi ei kuulu vahvuuksiini. Mutta siis aika ihana tapa pitää yllä kielitaitoa :) Olisikohan jossain suklaapuodissa myös tuollainen kurssi?

 8. Täälläkin luettaisiin hyviä vinkkejä kukkien hengissä pitämisestä :) Leikkokukkia tulee ostettua enemmän näin kesäaikaan mutta nyt pitäisi laittaa parveke kesäkuntoon ja tyhjät ruukut niin kaipaavat piristystä :)Työpaikkani lähellä on ihana inbloomin kukkakauppa josta olen saanut joka kerta mahtavaa palvelua ja tietenkin upeita kukkia. Heillä oli muistaakseni joskus kevättalvella kukkien sidonta kurssi joka pidettiin ranskaksi! Aika hauska idea vaikka en itse ihan vielä uskaltanut näillä alkeistaidoilla osallistua kurssille :)

 9. Kukkasponssit kelpaisi kyllä mieluusti täälläkin!
  Musta on ihanaa ostaa leikkokukkia torilta näin kesällä, harmi vaan että sieltä tulee joskus niitä yhden yön selviytyjiä ja huonoina aikoina hinnat yhdestäkin oksasta on välillä aika pöyristyttäviä.. Harmi!
  Onneksi tällä hetkellä ulkoakin saa napsastua vaikka mitä. :)

 10. Kukkasponssit kelpaisi kyllä mieluusti täälläkin!Musta on ihanaa ostaa leikkokukkia torilta näin kesällä, harmi vaan että sieltä tulee joskus niitä yhden yön selviytyjiä ja huonoina aikoina hinnat yhdestäkin oksasta on välillä aika pöyristyttäviä.. Harmi!Onneksi tällä hetkellä ulkoakin saa napsastua vaikka mitä. :)

 11. Hei sinä omenatarhalainen :)Oon vähän kade tosta sun kukkivasta puutarhasta ;)Jeps, kukat tuovat heti sellaista kotoisuutta. Se on totta, teidän kotiin sopivat juurikin pelargonit. Mummini kasvattelee niitä aina ja ainakun näen niitä niin mummelini tulee mieleen :)Kukkivaa viikkoa sinulle sinne omenapuiden keskelle :)

 12. Haha, eivät niin! Tässä olisi nyt tarjolla yksi tyyppi joka voisi iskeä kätensä multaan ja opetella hoitamaan kukkasia. Onneksi meillä ei ole sitä parveketta. Olisin varman ihan masentunut koko ajan kun katselisin kuolevia kukkia :(Olin kerran yhden kesän tuttavien kukkavahtina ja heillä oli kolme parveketta ja yksi terassi täynnä erinäisiä kukkia ja kasveja ja esimerkiksi viinipuun köynnös. Noh, kesä meni ja kukat kuolivat ja minä olin kesän jälkeen hyvin ahdistunut pettyneistä katseista :D

 13. Hmm. Tälle asialle pitää nyt selkeästi tehdä jotain. “Sofié – kaikkien kukkien puolesta” yrittää nyt kehittää jonkun ratkaisun tälle asialle :)Mikä idea! Kuulostaa aika ihanalta! Itse sopertelisin varmasti kanssa vähän omiani tuolla kurssilla, sillä kukkasanasto ranskaksi ei kuulu vahvuuksiini. Mutta siis aika ihana tapa pitää yllä kielitaitoa :) Olisikohan jossain suklaapuodissa myös tuollainen kurssi?

 14. Heippa!

  Joo, alan etsimään sellaista itselleni asap. Joo, näihin yhden yön selviytyjiin olen lopen kyllästynyt. Ostin tissa viikolla hortensioita ja ne kuupsahtivat heti vaikka myyjä sanoi että ne kestävät helposti kaksikin viikkoa.

  Niin totta, mutta täällä kaupungissa apajat ovat vain vähän huonot :(

 15. Heippa!Joo, alan etsimään sellaista itselleni asap. Joo, näihin yhden yön selviytyjiin olen lopen kyllästynyt. Ostin tissa viikolla hortensioita ja ne kuupsahtivat heti vaikka myyjä sanoi että ne kestävät helposti kaksikin viikkoa. Niin totta, mutta täällä kaupungissa apajat ovat vain vähän huonot :(

 16. Hei! Tämä ei liity kukkiin, mutta kommentoinpas kuitenkin.
  Katsoin nimittäin eilen Marie Antoinette -leffaa ja siinä sivuroolissa esiintynyt kuvankaunis näyttelijätär nimeltä Rose Byrne toi kasvonpiirteiltään sinut mieleen, ainakin vähäsen! En tiedä olenko ihan hakoteilla, mutta minusta jotain samaa teissä on, etenkin silmissä. Tässä googlen kuvahaun tulos, jos haluat kurkistaa miltä kyseinen näyttelijätär näyttää: http://bit.ly/193bk1N Että tällainen hassu juttu vain, hih. :)

 17. Hei! Tämä ei liity kukkiin, mutta kommentoinpas kuitenkin.Katsoin nimittäin eilen Marie Antoinette -leffaa ja siinä sivuroolissa esiintynyt kuvankaunis näyttelijätär nimeltä Rose Byrne toi kasvonpiirteiltään sinut mieleen, ainakin vähäsen! En tiedä olenko ihan hakoteilla, mutta minusta jotain samaa teissä on, etenkin silmissä. Tässä googlen kuvahaun tulos, jos haluat kurkistaa miltä kyseinen näyttelijätär näyttää: http://bit.ly/193bk1N Että tällainen hassu juttu vain, hih. :)

 18. Mä olen niin samaa mieltä tuosta, että kukkasponssi olisi aivan mahtava juttu! Itsekin ostan viikottain kukkia ja haluaisin osata myös itse sitoa kimppuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*