Koti vihdoinkin kuntoon

Ei tullut Cartieria, Chanelia tai Célineä, vaan Gervasonin Ghost.

1. Printit: David Ehrenstråhl 2. Lamppu:Artek 3. Sohva: Gervasoni 4. String-hyllyt 5. Tuoli: Thonet 6. Kynttelikkö: Svensk Tenn/ Vänskapsknuten 7. Cooleri: Balmuir 8. Peili: Balmuir.

Siitä on nyt kutakuinkin puoli vuotta kun muutin Ranskaan. Paljon oli mielessä kodinmuutoksia heti alkuun, mutta kiire vei mennessään ja sisustusjutut unohtuivat arjen hulinassa. Samaan aikaan on jarruteltu näiden sisustusjuttujen kanssa kun ei olla varma ollaanko muuttamassa ja minne.

Noh, noin kuukausi sitten meni Sohvilla hermo kun mikään ei mahdu minnekään ja koti ei näytä ollenkaan siltä omalta. Kaapin hyllyt tulivat taas kerran alas ja samalla vaatteet ja pyyhkeet syliin. Ei mennyt kauaakaan kun oli Ikean sivut auki ja uusi säilytysjärjestelmä makuuhuoneeseen tilattu (lauantaina ja sunnuntaina koottu!!).

Uudesta kaapista se ajatus sitten lähti ja uusi sisustuskärpänen lensi ikkunasta sisään samalla kun mennään kevättä kohden. Olin miettinyt itselleni kolmekymppissynttärilahjaa (A-P-U-A), mielessä kävi Chanelit, Célinet ja Cartierit. Jotenkin kumminkin mielessä pyöri sittenkin järkiostos, sohva. Se sohva josta olin unelmoinut vuosikaudet. Tepastelin lauantaina Printempsille ja muutaman hetken sitä valkoista kauneutta katseltuani hävisi mielestä korut ja kassit. Sohva on siis tilattu ja se saapuu maaliskuussa :)

Yksi asia mitä en ollut Ranskaan muuttaessa ajatellut, oli se miten tavarat saadaan kannettua sisälle. Sen takia sohva on jäänyt myös ostamatta, sillä jostain pitäisi saada joku jamppa myös nostamaan se ikkunasta nosturin kautta sisälle ja samalla vanha sohva ulos. Nyt on sekin hoidettu kerralla kuntoon ja saan kevätkodin sohvineen päivineen.

Kollaasista löytyy kodin sisustusasioita, olemassa olevia, sekä täältä vielä uupuvia. Nuo David Ehrenstråhlen New York- ja San Fransico – printit ovat lojuneet jo yli vuoden lattialla kehystämättöminä, mutta ehkä olisi nekin aika saada seinälle. Inspiksen sain kun näin nämä kuvat Pinterestissä. Koti tarvitsee uuden säilytysjärjestelmän ja kun näin String-hyllyt kirjahyllyinä, niin tiesin, että tällaiset haluan. Ilmavat ja vaaleat hyllyt tuovat hivenen moderniutta tänne koristeelliseen pariisilaiskotiin.

P.S.Ollaan rempattu, purettu ja koottu koko viikonloppu 24/7. Ihanaa että huomenna on maanantai ja voi jättää tämän siivoamisen ja kokoamisen taas muutamaksi päiväksi :)

Kotikuvat lainattu täältä

 

 

You may also like

2 Comments

  1. Voi vitsit tuota New York printtiä haikailen aina silloin tällöin, sen saaminen tosin taitaa olla vähän vaikeaa. Tai en tiedä, pitkään aikaan ei ole asia ollut mielessä kun asutaan väliaikaisessa kodissa vuokralla. Nyt vaan meinasi tämän jutun myötä sisustuskärpänen puraista pahemman kerran :D Mutta turha on mitään hankkia kun tietää ettei nykyinen kämppä ole kuin väliaikainen. Taulujakaan tai mitään muutakaan ei saa seinille laittaa (aika mälsää!), mutta niiden säilytys uutta kotia varten ei olisi niin hankalaa :) Itsellä tie kävi kolmekymppisten kunniaksi koruliikkeeseen, mutta sitä ajatusta vauhditti vanhemmilta saatu lahjakortti :) pitää pyöräytellä myös karttapalloa kun ystävät yllätti isolla matkakassalla. Kummasti näin ihanat lahjat helpotti tätä ikääntymisen tuskaa ;D

  2. Onpa kivaa lukea kotijuttujasi, vaikka itselläni on kesällä olevan muuton vuoksi käynnissä hankkiudu omaisuudestasi eroon -projekti. Väistämättä ajatukset kuitenkin harhailevat tulevaan pariisilaiskomerooni (voiko 10-15 m2 kokoisia asuntoja muuksi kutsua?), jota en tosin vielä ole löytänyt, mutta kaikki aikanaan.. :)

    Kummitussohva on oikein hyvä kolmekymppislahja. ;)

    Susu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*