Kommentti minulle, paketti sinulle…

Viime kuu taisi olla joulukuu, kun oli niin monta kiva yhteistyötä, joihin liittyi myös teidän aktivoiminen ja mielipiteen kuuleminen. Minusta oli erittäin mielenkiintoista lukea varsinkin teidän jääkaapin sisällöistä, sillä jollain hassulla tavalla koin pääseväni teitä hivenen lähemmäs ja jopa ymmärtämään, että millaisia reseptejä teistä olisi varmasti kiva kuulla. Hassua miten jääkaapin sisältö voikaan auttaa minua näiden kirjoitusteni suunnittelussa – kiitos siis teille!

Kahvihetkenne olivat aika pitkälti samanlaisia mitä omani. Yhtä teistä tosin tosin Nespresso hellii omalla koneellaan ja oman kahvikoneen itselleen saa…

Selma kommentilla “Työpäivinä lempikahvini on kahviautomaatin tarjoama suklainen cappuccino ja nautin sen iltapäivällä kahvitauolla. :) Viikonloppuaamuisin taas lempparein on kanelilla ja kardemummalla höystetty maitokahvi, jonka nautin joko sohvalla tai aurinkoisina kesäaamuina kodin ulkorappusilla istuen”.

LG arpoi puolestani voittajan ja nimimerkki Katrianneli pääsee syömään lempiravintolaansa avecin kera.

Jos joku tuote mitä viime aikoina olen hehkuttanut somen ulkopuolellakin, on se ollut nimenomaan Boschin silitysrauta. Heidän silitysrautansa on vain kertakaikkisen mahtava. Viikonloppuna silitimme kavereiden kanssa kilpaa ja ystävätkin totesivat, että tätä parempaa silitysrautaa eivät hekään ole kokeilleet.

Kampanjan arvonnan voitti Mis: “Jaettu :) silitysrauta neuroottiselle ihan must hankinta! Olen kääntynyt varmasti kymmeniä kertoja kotiin tarkistamaan, ettei rauta ole jäänyt päälle.. Ja pari kertaa juoksuttanut jopa naapuria tiiraamaan ikkunasta.. Tämä menee ostoslistalle, vaikka arvonta ei osuisikaan kohdalle!!”

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*