Kolme hyvää asiaa

Avec Sofié blog l 3 hyvää asiaa l Cannes south of France

Muistatteko vanhat kunnon haastepostaukset? Olen ihan unohtanut niiden olemassaolon, mutta ihanaa kun niitä on taas enemmän. Sain ihanalta Hennalta Kolme Hyvää Asiaa -haasteen ja tässä ne tulevat.

Avec Sofié blog l 3 hyvää asiaa l Cannes south of France

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

Tällä hetkellä päivissä on todella monta hyvää hetkeä, että on oikein vaikea valita valitsisi parhaimmiksi.

Koska Pariisissa nukkumisesta ei tullut mitään, en voi muuta olla kuin onnellinen, että nykyään herään joka aamu hyvin nukkuneena. Se tunne, kun on nukkunut yönsä hyvin, on jotain sellaista mitä en koskaan saanut Pariisissa. Meninkin usein Suomeen sillä mentaliteetilla, että en muuta toivonut kuin että pystyisin nukkumaan. Nyt niin voin tehdä myös ihan kotonani.

Toinen asia on, että urheilen pitkästä aikaa säännöllisesti. Olen käynyt juoksemassa sekä ohjatuilla tunneilla. Urheilu on vain mieletön tapa pitää itsensä virkeänä ja energisenä. Löysin ihanan joogasalin kotini vierestä sekä kunnon kuntosalin, niin niihin on helppo mennä aikaisin aamulla tai illalla.

Mieheni matkustusaikataulu on/oli välillä aika rankka ja Pariisissa olin hänen matkailun takia paljon yksin. Käytännössä olin viikot yksin ja viikonloput yhdessä. Nyt kun asumme Amsterdamissa, on hän paljon enemmän kotona, sillä moni kokous on täällä, sekä lento- ja junayhteydet ovat lyhyemmät, niin päiväreissut ovat mahdollisia. Olen siitä iloinen, että meillä voi vihdoinkin olla jokseenkin normaali arki.

Kolme hyvää asiaa minussa:

Kolme hyvää asiaa minussa. Pitäisi varmasti kysyä ystäviltä, sillä he ne varmasti selvemmin näkevät.

Olen varmasti oppinut olemaan stressaamatta liikoja. Ennen tein sitä paljon, mutta en enää. On asioita joihin en voi itse vaikuttaa, niin miksi stressata niistä.

Pidän itseäni elämäniloisena ja spontaanina, joten osaan nauttia elämästä. Olen sen viime vuosina huomannut, että elämästä pitää nauttia nyt, eikä sitten kun on liian myöhäistä. Kun on menettänyt oman ikäisensä tuttavan tapaturman tai sairauden johdosta, sitä laittaa elämän ihan eri prioriteeteille.

Olen aina ollut avarakatseinen, mutta olen oppinut olemaan sitä vielä enemmän. Pidän siitä kun ihmiset tekevät niin erilaisia valintoja ja varsinkin ulkomailla asuessani sitä on nähnyt niin paljon enemmän. Kun joutuu pois omista piireistä ja kuplista, huomaa miten erilaisia elämiä ihmisillä on. Se on ihana tunne, kun näkee aidosti onnellisen ihmisen, joka on tehnyt omanlaisia valintoja ja elänyt omanlaisensa elämän.

Avec Sofié blog l 3 hyvää asiaa l Cannes south of France

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

Tämä on helppo. Ystäväni. Ilman heitä ja heidän läsnäoloaan, ei elämäni olisi mitään. Olen onnellinen, että asumme näin lähellä Suomea, joten viimeisten vuosien aikana olen saanut lähimmäiset ystäväni kylään monen monta kertaa. Juttelen ystävieni kanssa viikoittain, toisten kanssa päivittäin. Monesti tuntuu, että toisten kanssa on enemminkin lähentynyt, kun olen poissa Suomesta ja näemme enemmän nyt kuin silloin kun asuin Helsingissä.

Se, että olen tehnyt valinnat niin, että voin olla niihin tyytyväinen. Vaikka saatan joskus olla hievan impulsiivinen, isot päätökset teen harkiten. Kun joskus näkee ihmisiä, jotka ovat jääneet huonoon parisuhteeseen, työhön tai elämäntilanteeseen, muistutan aina itseäni siitä, että en ikinä olisi samassa tilanteessa. Kaikkea ei aina voi valita, mutta monen asian eteen voi itse tehdä paljon.

Hyvä parisuhde. Ilman sitä en voisi olla onnellinen. Hyvä parisuhde korostuu varsinkin tällaisissa elämäntyyleissä, jossa kaikki on vähän epävarmaa. Missä asuu, milloin muutetaan ja minne, ovat tilanteita joista ei ihan kaikkien kanssa selviäisi. Se, että menemme mieheni ura edellä ei tietenkään ole suomalaiselle naiselle aina helppo asia, mutta päivääkään en vaihtaisi. Se, että vierelleen on löytänyt ihmisen, joka tukee, ymmärtää ja haluaa rakentaa samanlaisen elämän kuin sinä, on isoin lahja mitä olen koskaan saanut.

Avec Sofié blog l 3 hyvää asiaa l Cannes south of France

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

No varmasti se, että asumme Hollannissa. Olin äärettömän onnellinen, kun muutimme tänne. Tämä on aina tuntunut kodilta ja vielä enemmän se tuntuu siltä nyt.

Ystäviäni on menossa tänä vuonna naimisiin ja saamassa perheenlisäystä, niin tästä vuodesta on varmasti tulossa iloinen. Paljon asioita muuttuu, mutta hyvään suuntaan.

Jonkinlainen tasapainoinen tila kuvaa varmasti tätä vuotta ja sitä mitä siltä odotan. Se, että minulla on yksi koti ja niin sanotusti base camp, tuntuu ihanalta. Moni expat-ihminen varmasti ymmärtää mitä tarkoitan.

Avec Sofié blog l 3 hyvää asiaa l Cannes south of France

Kolme hyvää asiaa blogissani: 

Te. Blogini ei olisi mitään ilman teitä. Olen varsinkin viime aikoina ilokseni huomannut, että kommenttiboksi on täyttynyt samaan malliin mitä ennen. Blogini on aina ollut keskusteleva ja en mistään muusta nauti kuin siitä, että saan käydä teidän kanssa hyviä keskusteluja kommenttiboksissani. Se miten avoimesti avaatte omia mielipiteitänne esimerkiksi Travel Diaries – postauksessani, on blogin kirjoittajalle paras palkinto. Kiitos!

Se, että saa kehittyä koko ajan jollakin saralla. Moni markkinointi-asia menee niin kovaa vauhtia eteenpäin, niin on pakko pysyä mukana. Olen ostamassa uuden kameran pian ja sitä kautta hyppään taas harppauksen myös kuvaamisen kanssa eteenpäin.

Yhteistyöt. Minulle ne ovat olleet aina mielekkäitä ja blogini on alusta asti ollut kaupallinen. Yhteistöiden kautta olen myös eri yritysten ja toimistojen kanssa paljon yhteydessä ja sen kautta näen ja koen myös paljon.

Kolme bloggaajaa joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:

Vilma P. Samaistun Vilman kirjoituksiin monessa mielessä ja sen takia olisi ihana kuulla miten Vilma reissaavana yogina kertoo elämänsä hyvistä puolista.

Strictly Style. Hannan tunnen jo kauna ennen blogeja ja Hannan iloinen elämänasenne on kultaakin kalliimpaa. Hän on mahtava äiti, ystävä ja vaimo.

Home via Laura. Laura on varmasti yksi sympaattisimmista ihmisistä keitä tiedän. Lauran toinen nimi voisi olla LEMPEÄ, sillä hänellä on niin lämmin ote kaikkeen mitä hän tekee.

You may also like

3 Comments

  1. Ah, vanhat kunnon haastepostaukset. :D
    Näistä tulee aina hyvä ja kotoisa olo – varmaan siksi, kun niitä silloin 8-10 vuotta sitten raapusteli blogiin lähes viikottain. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*