Kollageenijauhe testissä – katso tulokset

Avec Sofié Blog l Oslo Skin lab kollagen

Kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Oslo Skin Lab

Niin kuin aiemmin toukokuussa kerroin, aloin käyttämään Oslo Skin Lab The Solution -kollageenijauhetta osana aamurutiiniani. Olen ihostani tarkka ja pidän siitä huolta ja olen useamman kerran käynyt Visia-kasvoanalyysissä jo Pariisissa ollessani. Tarkkailen ihoani kuukausittain, sillä se reagoi lentämiseen, aurinkoon, ilmastointiin ja lämpötilojenvaihteluihin todella helposti. Parhaimmillani iho on nimenomaan Aasiaan kosteassa ilmastossa ja kuivimmillaan talvipakkasissa.

Olin todella kiinnostunut näkemään miten kasvojeni iho muuttuu, kun alan syömään kollageenijauhetta ja näkemään muutoksia myös muualla kehossani. Moni blogikollega sekä ystävättäreni syövät myös kollageenivalmisteita ja olin kuullut jo entuudestaan positiivisia kokemuksia heiltä vuosien ajan.

 

Lähtötilanne

Lähtötilanne oli sellainen kuin sen tiesin olevan. Kuiva ja ohut iho ovat geeneissäni, joten kasvojeni iho on ryppyinen sekä ihoni sävy ei ole tasainen varsinkaan talvisaikaan, sillä kaikki verisuonet kuultavat läpi.

Raportin pisteytys menee niin, että se antaa luvun suhteessa saman ikäisiin ja samaa sukupuolta oleviin. Sitä parempi mitä lähempänä olet 100%. Tässä toki pitää huomata se, että kaikilla meillä on erilainen ihotyyppi, joten ihan kaikessa ei voi saadakaan 100%. Minulla on ohut rypistyvä puhdas iho, eikä paksu ja kostea ja sitä kautta myös enemmän epäpuhtauksia omaava iho. Ihoni kuultaa myös läpi ja minulla ei ole rasvakerrosta suojaamassa ihoa, niin vuodenajanvaihtelut tai huonosti nukutut yöt näkyvät kasvoissani helposti. Plussana on tosin, että iho on kuulas ja tasainen.

Tulokset

Koska laitteen algoritmia oli vaihdettu kesällä ensimmäisen testin jälkeen, vertasin tuloksia syyskuussa ottamaani kuvaan, jotta tulokset olisivat linjassa. Olin todella positiivisesti yllättynyt, että miten tulokseni olivat nousseet niin paljon! Ryppyisyyteni oli laskenut kaikista lentämisistä ja hektisestä syksystä huolimatta. Olin tästä asiasta itseasiassa huolissani, että miten ihon kuivuminen näkyy tuloksissani, sillä otin viimeisen kuvan heti Israelin sekä Yhdysvaltojen matkojen jälkeen.

Myös ihoni pinta oli parantunut huomattavasti, 39%:sta 50%:iin.  Huokosissa oli nähtävissä suurin parannus kaikista osa-alueista. Huokosteni tila oli noussut 75%:sta 90%:iin. Läikät olivat myös parantuneet 52%:sta ja 58%:iin.

Avec Sofié Blog l Oslo Skin lab kollagen

Avec Sofié Blog l Oslo Skin lab kollagen

Jos mietit, että kannattaisiko kokeilla kollageenijauhetta, niin vahvasti suosittelen. Oma ilmeeni kirkastui, sekä pienet näppylät hävisivät iholtani, joten huomasin eron selkeästi omassa peilikuvassani.  Meillä jokaisella on oma ihotyyppi, joten suosittelen testaamaan omassa arhessa miten kollageenijauhe toimii itsellä.

Aiemmasta postauksesta näettä, että miten lisäsin kollageenin omiin arkirutiineihini. Itse syön kollageenia muiden vitamiinieni yhteydessä tai sekoittamalla aamupuuroon – tai mehuun. Mutta toki kollageenin voi myös sekoittaa, vaikka teehen tai treenijuoman sekaan.

Alekoodi

Sain Oslo Skin Labin yhteistyön johdosta teille alekoodin, mikäli siellä joku minun laillani haluaa hoitaa ihoa sisäisesti. Koodilla SOFIE saatte ensimmäisestä pakkauksesta jäseneksi ryhtyessä 65% alennusta ensimmäisen The Solution -kollageenipakkauksen hintaan 12,50 € ja sen jälkeen normaalisti 35,70 €.

 

You may also like

2 Comments

    1. Mahtavaa :)

      Itse pidän sitä samanlaisena asiana kuin muidenkin vitamiinien syömisen. Syön sinkkiä, että kynnet kasvavat ja rautaa, että jaksan paremmin ja kollageenia, että iho pysyy parempana :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*