Klassisia asusteita neuleiden seuraksi

Avec Sofié Blog l Gauhar Helsinki collar

Olin Suomessa muutama viikko sitten töiden vuoksi ja vietin Suomessa myös kaksi viikonloppua, jotta näkisin perhettä ja ystäviä pitkän tauon jälkeen. En ole koskaan ollut näin kauaa poissa Suomesta, sillä edeltävä reissu Suomeen oli helmikuussa. Tuntui aivan ihanalta olla takaisin Helsingissä ja toivottavasti pääsen sinne taas pian uudestaan. Aina kun käyn Suomessa, niin moni asia on muuttunut, mutta sitten kumminkaan mikään ei ole muuttunut.

Avec Sofié Blog l Gauhar Helsinki collar

Helsingissä ollessa minulla on muutama paikka, jonne haluan aina mennä käymään edes pikaisesti. Yksi näistä paikoista on Gauhar. Gauhar on suomalainen lifestyle-liike ja sen takana toimivat aivan ihanat super ladyt.

Avec Sofié Blog l Gauhar Helsinki collar

Avec Sofié Blog l Gauhar Helsinki collar

 

Ikinä en ole varmastikaan lähtenyt ulos Gauharilta ostamatta mitään ja niin kävi myös tällä kerralla. Ostin muutaman asusteen sekä aivan ihanan yöpaidan, mutta viime aikoina suurimmassa kulutuksessa ovat olleet valkoiset irtokaulukset. Kaulukset ovat todella kätevät varsinkin näin villapaitojen aikaan. Ihan huippulöytö ja tekevät asusta kuin asusta hieman viimeistellymmän.

Irtokaulukset olivat esimerkiksi tällä viikolla suuri pelastukseni Tukholman työmatkalla. Hotellissa ei ollut kunnon silitysrautaa, joten paitojen silittämisestä ei tullut mitään. Joten neuleilla ja irtokauluksilla juoksin palaverista toiseen. Kaulukset ovat siis myös hyvin käytännöllinen varsinkin työmatkalaiselle.

Gauharilla oli vielä kaksi viikkoa sitten kauluksia eri väreissä ja malleissa, joten suosittelen menemään kurkkaamaan mitä heillä on vielä jäljellä. Omat suosikkini olivat nämä pyöreämmät klassiset kaulukset. Ne sopivat hyvin tähän romanttiseen syysmuotiin.

 

Cashmereneule: Uniqlo

Kaulukset: Gauhar

Korvakorut: Dior

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*