Klara Vappen!

En muista, että milloin viimeeksi olisivat ilmat hellineet vapun juhlijoita näin ihanasti. Aurinko on paistanut ja päivät ovat olleet lämpimät. Ihan superb!

Juhlistimme vappua eilen ystäväni luona saippuakuplia puhallellen ja viinilaseja kilistellen. Oli ihana nähdä ystäviäni niin pitkästä aikaa. Hekään eivät vielä oikein ymmärrä, että en ole lähdössä täältä ensi syksynä takaisin Vaasaan, vaan olen tästä lähtien jopa kävelymatkan päässä :)

Heräsin tänään jo aika aikaisin leipomaan, sillä ennen Kaivopuistoon siirtymistä söimme brunssin ystäväni luona. Brunssi toimi vapun juhlien tapaan nyyttäriperiaatteella, joten jokainen toi tullessaan jotakin syötävää. Nappailin brunssista aika paljon kuvia enkä malta millään odottaa huomista että pääsen näyttämään ne teille :)

Miten teidän vappu meni?

________________________________________

I don’t remember that when the last time it has been as sunny and warm during our first of May celebrations. I was celebrating the first of May at my friend’s lovely home. My friends don’t really understand yet that I’m here for good and I’m not moving back to Vaasa anymore. They don’t still realize that from now on they can’t just walk to my place if they want to see me.

This morning I woke up quite early because we had mayday-brunch at my friend’s home and I was supposed to bake something for our brunch. I can’t wait to show you some pictures from our brunch. I will post those tomorrow :)

You may also like

12 Comments

  1. Hih, minä olen tälläinen yksityiskohtien kuvailija :))

   Siis en muista milloin viimeeksi olisi ollut näin upeat ilmat! Ihan mahtavaa :)

 1. Kauniita kuvia, ihanaa kun olet vanginnut tiettyjä yksityiskohtia kaikista kuvista :) Olen samaa mieltä, tänä vuonna meitä hemmoteltiin ihanalla säällä!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

 2. Hih, minä olen tälläinen yksityiskohtien kuvailija :))Siis en muista milloin viimeeksi olisi ollut näin upeat ilmat! Ihan mahtavaa :)

  1. Kiitos Saija :))

   Nimenomaan, mies ja rusetti on parasta :). Jos olisin mies niin käyttäisin aina rusettia kaulassa.. Nyt minulla on lähes poikkeuksetta se rusetti päässäni :))

 3. Kivoja, värikkäitä vappukuvia! Ja oi, mies rusetissa. Musta on niin kivaa, kun miehet pitää rusetteja!

 4. Kiitos Saija :))Nimenomaan, mies ja rusetti on parasta :). Jos olisin mies niin käyttäisin aina rusettia kaulassa.. Nyt minulla on lähes poikkeuksetta se rusetti päässäni :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*