K=KoKo

Kävin eilen kurkkailemassa Kartion ohuempia laseja, jotka ovat palanneet taas Iittalan tuotantoon. Aika herkullisia täytyy sanoa! Mutta olen aikoinani raahannut Portugalista melkein ihan samanlaiset ohuet lasit, hiekanvärisenä ja kirkkaina.Vaikka laseja en mukanani kotiin tuonut, mutta kaadinkokoelmani  sai lisäystä Arabian pinkistä KoKo-kaatimesta. Kaadin on kivan keväinen ja raikastaa muuten niin vaaleita astioitani. 
I was looking for new glasses yesterday, but instead of glasses I came home with pink pitcher. I have little obsession with glasses and pitchers. My new pitchers is Finnish design, not traditional but I like its fresh and springy look, it will color my otherwise so white settings.

You may also like

24 Comments

 1. Aivan käsittämättömän ihana tuo kaadin. En tiennyt, että KoKoa saa pinkkinä. Taidanpa mennä surffailemaan muitakin värivaihtoehtoja. :)

 2. Eikö! Mä spottasin sen viime viikolla Stockalla, ja eilen kävin sen täällä Vaasassa ostamamassa. Kaatimia ei vielä ollut myymälän puolella, mutta avulias myyjä haki minulle sellaisen varastosta. Niitä on ainakin oranssina ollut myynnissä jo jonkin aikaa, mutta pinkki tuli myyntiin nyt joulun jälkeen :)

 3. B:Niin on! Päätin,että täytän sen joka aamu ja sen pitää olla tyhjä ennen nukkumaanmenoa.Koita parantua pikkuinen!

 4. Eikö! Mä spottasin sen viime viikolla Stockalla, ja eilen kävin sen täällä Vaasassa ostamamassa. Kaatimia ei vielä ollut myymälän puolella, mutta avulias myyjä haki minulle sellaisen varastosta. Niitä on ainakin oranssina ollut myynnissä jo jonkin aikaa, mutta pinkki tuli myyntiin nyt joulun jälkeen :)

 5. No saa tottakai! Kaunokainen kustansi 20 e, mutta sain siitä -20%, koska kuulun MyIittalaan, eli maksoin päälle 16 e :)

 6. Saija: Hihi, arvasin että ihastut kaatimen pinkkiin sävyyn :)Valitettavasti kaadin on muovia, mutta kaunis se on silti. Utelin myyjältä että onko kartion pinkit lasit poistuneet myynnistä. Myyjä kertoi, että pinkki värinä on niin hankala, että lasien tekoa ei voitu jatkaa. Sen sekoittaminen on kuulema niin hankalaa ja lasiin jää ikäviä valumia.

 7. Saija: Hihi, arvasin että ihastut kaatimen pinkkiin sävyyn :)Valitettavasti kaadin on muovia, mutta kaunis se on silti. Utelin myyjältä että onko kartion pinkit lasit poistuneet myynnistä. Myyjä kertoi, että pinkki värinä on niin hankala, että lasien tekoa ei voitu jatkaa. Sen sekoittaminen on kuulema niin hankalaa ja lasiin jää ikäviä valumia.

 8. No se oiskin ollut vähän liikaa jos toi ois ollu vielä lasia! :D Mutta on se hieno silti! :) Harvoin tosiaan näkeekään mitään vaaleanpunaista lasitavaraa…sääli, hih!

 9. Saija:Hahaha, no joo! Mutta olethan huomannut vaaleanpunaisen Essence-kaatimen? Mä en tajua mikä muhun on mennyt, ennen en pitänyt vaaleanpunaisesta ollenkaan, mutta nykyisin hamstraan jos jonkinlaisia vaalenpunaisia juttuja.

 10. No se oiskin ollut vähän liikaa jos toi ois ollu vielä lasia! :D Mutta on se hieno silti! :) Harvoin tosiaan näkeekään mitään vaaleanpunaista lasitavaraa…sääli, hih!

 11. Saija:Hahaha, no joo! Mutta olethan huomannut vaaleanpunaisen Essence-kaatimen? Mä en tajua mikä muhun on mennyt, ennen en pitänyt vaaleanpunaisesta ollenkaan, mutta nykyisin hamstraan jos jonkinlaisia vaalenpunaisia juttuja.

 12. Eiih, no nyt olen! :) Kävin googlaamassa ja päädyin Iittalan sivuille. Oon tuota kaadinta joskus ihastellut sellaisena harmaasävyisenä, mutta en tosiaan tiennyt että saa vaaleanpunaisenakin. Ihana! Hmm, mun ystävältä sais ystävähintaan Iittalaa…! :D Mä oon aina ollut ihastunut vaaleanpunaiseen, mutta tosiaan vain sellaisena piristevärinä. Hih, liika voisi olla liikaa. :)

 13. Hahaha!Se Essence-kaadin tuli myyntiin vuosi sitten ja sain sen poikaystävältäni lahjaksi :) Se on tosi kiva! Mä olen nyt viimeisten vuosien aikana käyttänyt vaaleanpunaista kanssa piristevärinä :) Mutta jos mulla olisi työhuone, olisi seinät haalean vaaleanpunaiset (Karkkihuone) :DJos en nyt ihan väärin muista, mutta ihan kuin se kaadin olisi ollut nyt alessa? Normaalisti se on n. 50e , mutta nyt taisi olla n. 35e. Kannattaa tarkistaa :)Ja saathan aina My Iittala-alennuksenkin vielä tän kuun loppuun!

 14. Eiih, no nyt olen! :) Kävin googlaamassa ja päädyin Iittalan sivuille. Oon tuota kaadinta joskus ihastellut sellaisena harmaasävyisenä, mutta en tosiaan tiennyt että saa vaaleanpunaisenakin. Ihana! Hmm, mun ystävältä sais ystävähintaan Iittalaa…! :D Mä oon aina ollut ihastunut vaaleanpunaiseen, mutta tosiaan vain sellaisena piristevärinä. Hih, liika voisi olla liikaa. :)

 15. Hahaha!Se Essence-kaadin tuli myyntiin vuosi sitten ja sain sen poikaystävältäni lahjaksi :) Se on tosi kiva! Mä olen nyt viimeisten vuosien aikana käyttänyt vaaleanpunaista kanssa piristevärinä :) Mutta jos mulla olisi työhuone, olisi seinät haalean vaaleanpunaiset (Karkkihuone) :DJos en nyt ihan väärin muista, mutta ihan kuin se kaadin olisi ollut nyt alessa? Normaalisti se on n. 50e , mutta nyt taisi olla n. 35e. Kannattaa tarkistaa :)Ja saathan aina My Iittala-alennuksenkin vielä tän kuun loppuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*