Kirkasta kimallusta keittiössä

Pinterestistä ihalusta keittiön pöydälle.

Lukemattomat kerrat olen tuota kannua katsellut niin kaupoissa kuin Pinterestissä pinnaillut. Metallisävyjä oli tosin kolme, hopea, kulta ja kupari. Tämä teki päätöksenteosta vaikeaa, sillä olisin voinut haluta ne kaikki kolme kotia koristamaan. Koska hopea on kaiken trendikkään kullan kimalluksen seassa se klassisin ja ajattomin ja ehkä eniten minua, niin hopeakannu koristaa nyt muutenkin jo niin ”hopeoitua” keittiötä.

Olin viikon Suomessa ja näin lauantaina rakkaan kummitätini. Kummitäti halusi muistaa kolmekymppistä kummityttöään lahjalla ja valitsin itselleni tuon kannun. Kummitäti on aiemminkin ostanut minulle kotiin hänen sanoin ”decorazione” –juttuja joten Alessin sirtuunapuristin, salaattiottimet ja pastakauha Ego-kuppeineen sai jatkoa Steltonin teepannusta.

Olemme kumpikin näissä ”decorazione”-asioissa vähän samoilla linjoilla. Ei se ole niin justiinsa jos se vain näyttää hyvältä. Yhtä kätevä kuin on Alessin sitruunapuristin, niin samalla käyttäjäkokemuksella mennään tuossa Steltonin teekannussa. Kaunis se toki on, mutta muotoilija ei ehkä ole nyt mennyt ihan nappiin korkin suunnittelussa. Onneksi se ei minua haittaa sillä kannun kauneus antaa anteeksi tuon pienen puutteen.  

Onhan se nyt oikeasti ihan super kaunis ja juon siitä teetä varmasti lopun elämääni <3

 

You may also like

1 Comment

  1. Samaisella Steltonilla olen onnistunut polttamaan asiakkaani kädet firman juhlissa. Miea-poloinen tunnettiim siitä lähtien nimellä Kahvi-Kumpulainen eikä minua päästwtry enää kaatamaan kahvia… Tyylikäs termari kyllä on.

     

    -Lumo-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*