Kirjoituskammoa ja antiikkilöytöjä

Avec Sofie blog l antique finds from Amsterdam

Minulla on ollut työkiireitä viimeisen kuukausien aikana ja sen takia olen jättänyt blogin vähemmälle. Mitä vähemmälle sen jättää, sitä vähemmän sitä pystyy kirjoittamaan. Se on ikävä kierre, kun haluaisi tehdä jokaisen postauksen hyvin, mutta talven aikana ei valo eikä energia aina anna periksi. Sen takia olenkin päättänyt olla itselleni armollinen. Kirjoitan useammin, mutta jokaisen postauksen ei tarvitse olla niin viimeistelty.

Olisi eri asia, jos en tekisi 12 tuntisia työpäiviä ja tekisin vain blogia. Jos blogi on päätyö, on siihen toki enemmän aikaa paneutua. En kumminkaan osaa tai halua luopua tästä osasta elämääni, niin teen sen nyt omilla ehdoilla ja armollisemmin.  Sen takia lupaan nyt päivittää blogia useammin, kuin viime kuukausina.

Avec Sofie blog l antique finds from Amsterdam

Olette olleet kovin kiinnostuneita antiikkilöydöistäni ja kuvassa näette eiliset löytöni. En ole ihan varma ovatko ne kukkaruukkuja vai vanhat sipulikeiton kulhot. Minulla ne toimivat suojaruukkuina keittiön yrteille.

Avec Sofie blog l antique finds from Amsterdam

Seuraan varsinkin ruotsalaisia brändejä ja sisustussuunnittelijoita ja huomaan, että heidän trendit menevät aika yhteen sen kanssa mitä näen Hollannissa kuvissa, sisustusliikkeissä ja kodeissa. Enemmän värejä ja muotoja.

Avec Sofie blog l antique finds from Amsterdam

Avec Sofie blog l antique finds from Amsterdam

Huomaan myös, että miten nykyään sekoitetaan uutta ja vanhaa paljon enemmän mitä aiemmin ja kodit ovat persoonallisempia kuin mitä vaikka viisi vuotta sitten. Olen suhteellisen inspiroitunut kotiprojekteista ja tällä hetkellä en odota papin aamenta vaan pankin suostumusta.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

 

You may also like

2 Comments

  1. Ole armollisempi itsellesi. Kukaan ei tule sanomaan että sun kuvat olisi jotenkin huonoja tai teksti ei ole looppun asti ajateltu.
    Tsemppiä, ihana kun kirjoitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*