Kesä paidassa ja mielessä

Sairastelin viime viikolla silmieni kanssa ja hengailin sisätiloissakin aurinkolaseissa. Noh, ainakin päästiin oikeisiin lämpölukemiin ja kunnon kesäfiiliksiin kun pysyteltiin ihan vain sisätiloissa.  Sunnuntaina tuskastuin sisällä kököttämiseen ja aloin käymään kesävaatteitani lävitse ja vein talvivaatteeni vintille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesäkamoja penkoessa löysin kaikki kesäiset korut ja asusteet tavaroideni seasta. Olin ihan unohtanut monen jutun olemassaolosta. Eli kai niitä kaappeja tosiaan kannattaa järjestellä ainakin kerran vuodessa ;).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaappeja läpikäydessä huolsin myös ballerinani ja muut kenkäni kesäkatuja varten. En vain millään malttanut olla laittamatta noita Massimo Duttin ballerinoja jalkaan, ne kun ovat niin sievät ja kesäiset. Viime kesän ne pysyivät tosin hyvin tiukasti kenkälaatikossaan sateisten kelien johdosta. Jospa se etana pitäisi ne sarvensa tänä kesänä vähän korkeammalla, jotta voisin koreilla kengillä. Eikö? Tai sitten taas tapani mukaan kannan varaparia sadekelien varalta laukussani. Recently Updated593 Recently Updated594

Kävin vähän aikaa sitten kesävaateostoksilla ja ostin tuon kuvissa näkyvän paidan Zarasta. Koska olin viikonloppuna sänky-/sisäpotilaana saatte asukuvat vähän erilaisissa asennoissa. Aurinkolasit ja silmälaput jätin tosin suosiolla pois, sillä toivon että niitä aurinkolaseja nähdään tänä kesänä jo muutenkin. Eli etana kiltti, tsemmppaa nyt vähäsen!

You may also like

30 Comments

 1. Munkin pitäis kaivaa kaikki kesäkamat esiin. Kuukauden päästä suuntaan palmun alle ja toivottavasti sieltä sais varaslähdön kesään. Kaapissa kuumottelee Hilfigerin baltsut, joita ehdin käyttää viime vuonna kerran.

  1. Hei :)

   Oi, kuulostaa ihanalta! On varmasti ihana päästä aloittamaan kesä jo vähän aiemmin. Itse ajattelin lähteä jonnekin minilomalle ensi kuussa :)

 2. Munkin pitäis kaivaa kaikki kesäkamat esiin. Kuukauden päästä suuntaan palmun alle ja toivottavasti sieltä sais varaslähdön kesään. Kaapissa kuumottelee Hilfigerin baltsut, joita ehdin käyttää viime vuonna kerran.

 3. Upeita kuvia jälleen kerran ;). Ja tuo paita! oi,oi oi niin kesäinen. Tulipas kesäinen fiilis näitä kuvia katsoessa.

 4. Oi kevättä odotellen! :)) Itse olen myös aikamoinen ballerinatyttö, joten lämpöisiä kelejä odotellen. :)

  Pääsen todennäköisesti kesällä lomalle sellaiseen paikkaan, jossa pitäisi olla myös Massimo Duttin liike. Jotain kivaa pakko saada sieltä. :)

 5. Oi kevättä odotellen! :)) Itse olen myös aikamoinen ballerinatyttö, joten lämpöisiä kelejä odotellen. :)Pääsen todennäköisesti kesällä lomalle sellaiseen paikkaan, jossa pitäisi olla myös Massimo Duttin liike. Jotain kivaa pakko saada sieltä. :)

  1. Yep, silmät korjaantuvat nopeasti :)

   Kiva kuulla, sillä se tuollainen pussimainen niin näytän siinä hieman pallerolta. Kiva jos tykkäät :)

 6. Hienoa että voit jo paremmin! Tuo paita näyttää ihanalta sun päällä!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 7. Hei :)Oi, kuulostaa ihanalta! On varmasti ihana päästä aloittamaan kesä jo vähän aiemmin. Itse ajattelin lähteä jonnekin minilomalle ensi kuussa :)

 8. Hih, joo!Vaatekaappien siivoaminen ei ole sitä minunkaan lempipuuhaa, ei sitten ollenkaan. Tseppiä kesäsiivoukseen :)

 9. Heippa :)No sanos muuta! Ulkona sataa nyt=lumet sulaa ja baallerina kelit alkavat!Ooh, Massimo on must! Se on vain paras liike :)

 10. Yep, silmät korjaantuvat nopeasti :)Kiva kuulla, sillä se tuollainen pussimainen niin näytän siinä hieman pallerolta. Kiva jos tykkäät :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*