Kesäyön lettukestit!

Huomenta ystäväiseni! Täällä on aamuvirkku taas hereillä ja hymyissä suin. Takana on aivan mieletön kesäviikonloppu sillä viime viikonloppuna tehtiin kaikkea ihanan kesäistä. Yksi näistä kesäisistä aktiviteeteista oli kesäyön lettukestit. Eikös kuulostakin ihanalta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkuinen Coconen oli taas meillä viikonloppuna kylässä ja totta kai hänkin pääsi mukaan lettukesteille. Kaveripiirissäni miehet ovat oikeita mestarikokkeja ja näiden lettukestien lettumestarina toimi kaveripariskunnan herranen. En ehkä ole koskaan nähnyt niin symmetrisiä tai syönyt niin maukkaita lettusia. Kiitos! Coco seurasi myös silmä tarkkana josko sieltä pannulta olisi tipahtanut pienoinen letunpalanen :)

lettukestit 7

lettukestit 6 lettukestit 5 lettukestit 4
OLYMPUS DIGITAL CAMERALetut valmistuivat keskiyöllä ja koska viikonloppu oli ihanan lämmin,  pakkasimme kimpsut ja kampsut mukaan ja menimme herkuttelemaan kerrostalon sisäpihalle. Kun söin lettuja, hörppäilin valkkaria ja haistelin sireenin kukkia, niin tajusin että olen aika onnellinen. Onni tulee juurikin tuollaisista pikkuisista hetkistä  – letuista ja lämpimistä kesäöistä<3

You may also like

6 Comments

  1. Hei saisinkos udella, että satutko tietämään mistä tuo ihana pyöreä ruokapöytä on? Olen etsinyt juuri tuollaista, mutta oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. :)

    ps. kiitos ihanasta blogista, josta saa mahtavia lukuhetkiä!

  2. Hei saisinkos udella, että satutko tietämään mistä tuo ihana pyöreä ruokapöytä on? Olen etsinyt juuri tuollaista, mutta oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. :)ps. kiitos ihanasta blogista, josta saa mahtavia lukuhetkiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*