Kesämekkojen kesämekko l Gauhar

Avec Sofié Blog l GauharHelsinki kesämekko

Kun poikkeustila alkoi, oli ensimmäisenä huolena minulla pienyrittäjät. Ranskassa kaikki kaupat menivät saman tien kiinni ja huoli siitä miltä meidän kaupunkimme tulisivat näyttämään kevään jälkeen oli suuri. Tätä huolta avasin myös postauksessa Pienyrittäjän asialla.  Kaikki pienyrittäjät eivät ole välttämättä panostaneet nettikauppaan, mutta onneksi lempiputiikkini Gauhar oli. Täten sain ostettua minulle kesämekot maaliskuussa ja samalla tukea pienyrittäjää.

Avec Sofié Blog l GauharHelsinki kesämekko

En halunnut, että mekkoja laitettaisiin postiin silloin maaliskuussa, sillä pelkäsin, että Ranskan posti seisahtuu ja mekot eivät löydä perille. Viime viikolla tosin uskaltauduin ehdottomaan, että mitä jos kokeiltaisiin lähetystä. Lähetys lähti Suomesta keskiviikkona ja se oli täällä minulla jo perjantaina. Siis kahdessa päivässä sain mekkoni Suomesta Ranskaan?!

Avec Sofié Blog l GauharHelsinki kesämekko

 

Avec Sofié Blog l GauharHelsinki kesämekko

Mekko näkyi minulla eilen Instagramissa aamulla ja sain kymmenittäin kysymyksiä siitä. Mikä koko olisi hyvä, millainen on helma, näkyykö läpi… Koko on aika pientä ja koska minulla on isommat rinnat, valitsen kauluspaidoista ja tällaisista mekoista aina yhden koon isomman. Sen takia suosittelen kokoa M/L  jos sinulla on yhtään isommat rinnat tai olet leveäharteinen. Mekosta ei näy läpi ja myös takaosan helma on hieman pidempi, joten ei tarvitse pelätä, että hameen helmaa tarvitsee olla koko ajan nykimässä alaspäin. Täydellinen kesämekko siis.

Avec Sofié Blog l GauharHelsinki kesämekko

 

Avec Sofié Blog l GauharHelsinki kesämekko

Pidän muutenkin reilummista ja hulmuavista mekoista, sillä varsinkin täällä on kesäisin niin kuuma, että ei pystyisi olemaan missään tiukassa ei hengittävässä mekossa. Vaan juuri tällainen rento mekko missä voi vapaasti mennä eikä tarvitse huolehtia helman pituudesta on täydellinen. Juttelin eilen Gauharin ladyjen kanssa ja osa koista myytiin loppuun, mutta niitä on kuulemma tulossa muutaman viikon päästä lisää, eli ei hätää jos nyt on oma koko loppu.

Olemme saaneet mennä täällä nyt vähän vapaammin ja eilen teimme pienen reissun Antibesiin. Pysähdyimme kivikkoisella rannalla ottamassa nämä kuvat ja voi kun se tuntuikin ihanalta. Meidän rantamme on edelleen kiinni, mutta toivon että se avautuisi pian. Onneksi on saanut edes tämän pienen vapauden nyt, niin on voinut tehdä pieniä retkiä oman kylän ulkopuolelle.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

5 Comments

 1. Uskomattoman nopeasti olet saanut paketin! Täällä Suomessa Posti on onnistunut sotkemaan palvelunsa niin ettei puhettakaan saada pakettia perille parissa päivässä. Vaikka lähettäisit sen vain Turusta Helsinkiin. Paketti seilaa ties missä ja onnellinen saat olla, jos päätyy koskaan saajalle. Paketin lähetys Postin kautta nykyään on oman elämän jännityselokuva. Löytääkö perille vaiko ei… 😏

  1. Heippa Saara,

   Jep, en voinut uskoa kun sain DHL:ltä tekstiviestin perjantaina, että paketti olisi tullut kahdessa päivässä.

   On todella mielenkiintoista nähdä ja samalla aika surullista, että mitä postille ja pienyrittäjille tässä käy. Jos ei asiakkaita palvella, asiakas menee muualle. Suurin huoli Postin tilanteessa on että se laittaa myös pienyrittäjät ahtaalle nyt kun varsinkin pitäisi kauppaa käydä ja ihmiset ostavat kaiken netin kautta. Tästä eilen jo keskustelin teidän kanssa.

   Isoa laivaa on vaikea kääntää, mutta jos nyt alkaa jo meidän kylässä näkyä Amazonin pisteitä, kyllä se huolestuttaa että kohta on niin iso monopoli heillä että pienyrittäjät joutuvat kyllä todella ahtaalle. Ei hyvä.

 2. Minusta Suomesta on toimitettu Englantiin kirjeet ja paketit 2-3 paivan sisalla ja ihan tavallisena postina, ei DHL:n tai muun vastaavan firman kautta. Itse asiassa DHL on ollut hitaampi kun olen joskus sita kayttanyt. Tasta esimerkkina aitini lahettama pieni paketti, joka lahti Suomesta nyt menneena keskiviikkona ja oli 3 paivaa myohemmin eli lauantaina perilla. Sen sijaan DHL:lla kesti lahes 2 viikkoa tehda sama matka

 3. Ei mitään ongelmaa lähettää normaalin posti kautta kirje tai paketti Suomesta Eurooppaan esim. Saksaan. Kestää 2-3 päivää, Suomen sisällä kauemmin eli n. viikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*