Kesälomalainen – ajelehtimista ja auringonlaskuja

Avec Sofié blog Le Club 55 Saint Tropez South of France 9

Kyselin teiltä eilen, että mistä haluaisitte kuulla pitkän blogiloman jälkeen. Toivoitte paljon häistä juttua, Hamptonsia, Etelä-Ranskaa, sekä asujuttuja, mutta myös ihan postausta, että mitä minulle kuuluu. Jos totta puhutaan, tarvitsin kunnon kesälomaa ja täyttä nollausta. Vaikka kaikki on todella hyvin, söi viime kevät paljon jaksamista töiden, asunnonoston ja muuttamisen takia. Kesäkuussa tuntui, että elämä oli yhtä suorittamista ja kaipasin kovasti ajelehtimisen tunnetta.

Viimeiset kolme viikkoa olen nimenomaan ajelehtinut. Viikko Hamptonsissa ja kaksi viikkoa Etelä-Ranskassa teki hyvää. Tein sitä, mitä huvitti, enkä ole paljoa katsonut kelloa tai välittänyt mistään sen suuremmasta. Kertaakaan en katsonut televisiota, en pukeutunut housuihin, lihoin pari kiloa, menin merestä ilman suihkua suoraan sänkyyn muutaman kerran, näin todella paljon ystäviä ja tapasin uusia ihmisiä. Valokuvasin paljon ja kirjoitin vähän. Työmailia katsoin kerran viikossa.

Tärkein tunne oli, että en kokenut huonoa omaatuntoa ollessa lomalla.  Olin ihan relax ja Ranskan osuuden ajan taisin käydä joka päivä rannalla vähintään iltauinnilla. Monta päivää tosin vietin ihan aurinkotuolissa varjon alla.

Avec Sofie blog l South of France
Avec Sofie blog l South of France

Parasta lomassa oli ehdottomasti ystävien näkeminen. Lomalla näin nimenomaan niitä, joita näen kerran vuodessa enkä kovinkaan usein muuten. Kesät Ranskassa ovat tämän asian takia niin ainutlaatuisia, kun kesäkaverit tulevat sinne myös aina samaan aikaan ja olemme nyt kolmena kesänä viettäneet lomamme yhdessä. Ystävämme kun asuvat pääosin Yhdysvalloissa ja muualla, niin jälleennäkemisiä on harvemmin. Laatu tosin korvaa tässä asiassa määrän. Kun kaikki ovat lomalla, aurinko paistaa, ruoka on hyvää ja maisema kaunis, ei sitä paljoa enempää voi pyytää täydellisiltä lomahetkiltä.

Halusitte kuulla, että mitä minulle kuuluu, niin ajattelin aloittaa kirjoittamisen pintapuolisista aiheista ja syventyä muihin postauksiin myöhemmin. Tulen paneutumaan siis myöhemmin muihin toivomiinne aiheisiin. Jos ette Instagramissa ehtineet vielä toivoa postauksia, voi toiveita jättää myös kommentteihin.

Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rentouttava kesä. Vaikka en haluaisi vielä antaa kesämuistojen sumentua, on tällä viikolla taas palattu ihan kunnolla töiden pariin. Kesämuistojen sumentumista edesauttaa myös Amsterdamin sateinen sää, mutta onneksi ensi viikolla pitäisi taas paistaa ja kesän pitäisi palata edes hetkeksi.

You may also like

2 Comments

  1. Hei, ihanaa kun olet taas palannut blogin äärelle:) Hauaisin kovasti nähdä kuvia uudesta kodistanne, kuulla kesästänne Ranskassa, ruokavinkkejäsi kaipailisin myös ja tulevan syksyn suunnitelmat kiinnostavat.

  2. Hei, koska sun tyyli on vaan niin uskomattoman kiva, toivoisin postausta mustista asuista – tarkemmin sanottuna business-/juhlapukeutumisesta. Mun väitös lähenee (se on marraskuussa), enkä vaan meinaa löytää mustaa asua, joka sopisi väitöstilaisuuden tarkkaan pukukoodiin: musta, neutraali asu, joka on joko housupuku, hamepuku, tai tarpeeksi pitkä mekko pitkillä hioilla (ei avointa kaula-aukkoa). Haluaisin hankkia laadukkaan asun, joka sopisi tulevaisuuden työtilaisuuksiin. Toisin sanoen laadukkaat matskut kiinnostaisi, vaikka asuun pitäisi sijoittaa vähän enemmänkin.

    Olen kiertänyt mm. MaxMaran valikoimaa, mutta tuntuu, että syksyn/talven mallistot ei ole vielä kaupoissa. Asun tällä hetkellä Gentissä, joten Lilleen ja Antwerpeniin ei ole pitkä matka ostosreissulle. Muutenkin Ranskassakin tulee käytyä usein.

    Kiitos avusta jo etukäteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*