Kartellin Victoria Ghost-tuolit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogiani jo pidempään lukeneet, muistavat Kartellin tuolini jo ehkäpä sieltä Vaasan opiskelijakodin ajoilta. Sinne keräilin niitä yksitellen ja muutin tuolieni kanssa Helsinkiin. Ranskaan muuttaessani mietin, että mitä kaikkea otan mukaani, ensimmäisenä mielessäni oli Nespresso-keittimeni ja toisena tuolini. Muilla jutuilla ei ollut niin väliä.

Kyselin tuolien muuttohintoja, ja ne paisuivat aika koviksi ja olisivat maksaneet enemmän kuin itse tuolit yhteensä. Vaikka en mikään matemaatikko ole, niin ymmärsin että jos en niitä muuten kotiini saa, niin ovat vanhat tuolini myytävä ja tilalle ostettava samanlaiset. Onneksi ei niin tarvinnut tehdä.

Ystäväni muutti hiljattain Luxembourgiin ja kysäisin joskus ennen joulua, että josko tuolini voisivat matkustaa heidän muuttokuormassaan Luxiin. Täten tuolini matkasivat muiden tavaroiden mukana Luxembourgiin ja kävimme hakemassa ne sieltä muutama viikko sitten (ehkä näittekin jotain kuvia instan puolelta).  Minä jopa ajoin Luxista Pariisiin ihan itse :D.

Tuolit eivät ole itseasiassa välttämättä jäämässä tuohon ja jos maltatte pikkutovin ja kaikki tähdet pysyvät paikoillaan, niin ehkäpä kerron teille pian jostakin pienestä suuresta unelmasta.  Nyt tosin Victoriani tekevät kodista vielä hivenen ilmavamman ja raikkaamman. Ihan kaikkea en voi täällä kodissa muuttaa, vaan Pampulankin pitää antaa sanoa jotakin.  Sen takia Kartellini eivät ole jäämässä tuon pöydän ympärille. Vaan ehkä jonkun toisen ;)

You may also like

7 Comments

 1. Ihanaa että sait tuolit perille! Kyseiset tuolit on mielestäni parhaimmillaan vanhoihin puupöytiin yhdistettynä, mutta tuo lattia tekee myös kauniin kontrastin huonekalujen kanssa! :)

  1. Heippa,

   niin minunkin mielestäni. Pöytään voin vielä vaikuttaa ja toivottavasti nuo pääsevät juuri jonkun vanhan pöydän ympärille.

   Olen tosi happy, että sain tuolini vihdoinkin tänne!

 2. Onpa kivat tuolit. Mun tuoliaarre on mummoni vanha 60 -luvun punainen ja siro nojatuoli. En tiennytkään, että oot opiskellut Vaasassa. Milloin opiskelit siellä? Mää valmistuin viime vuonna Vaasan yliopistosta.

  1. Mummin tuoliaarre kuulostaa ihanalta!

   Joo siellähän minä vietin iloiset opiskeluvuoteni. Hyvö paikka opiskellam itse ainakin suosittelen. Aloitin opiskelut vuonna 2007m eli jokunen vuosi sitten.
   Olet säääää Tampereelta? Teitä olikin aika paljon siellä ;)

   1. En mää oo Tampereelta, mutta siitä läheltä kylläkin. Ollaan sitten ehkäpä oltu samaan Vaasassa. Mää aloitin 2009. Kesti pikkusen tottua tähän merelliseen Pohjanmaahan, mutta hyvin sujuu nykyään.

 3. Mää niin kans tykkään noista tuoleista ja pitäis ottaa projektiksi hankkia omaankin kotiin. En malta odottaa jänniä uutisia! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*