Kartell Invisible Table

Tiedättekö mitä, olin odottanut tuota kuvassa näkyvää Kartellin Invisible Tablea  saapuvaksi hyvin kauan. Pöydän saapumisessa meni muutama viikko, joten  odotin kärsimättömänä uutta pöytääni tulevaksi. Noh, nyt se on saapunut mutta nyt en enää tiedä sopiiko se meille vai ei. Sen takia pöydässä on vielä muovikuori, sillä en tiedä pidänkö pöytää vai en.

En ollut tullut ajatelleeksi, että kuinka matalalta se näyttääkään kodissa, jossa huonekorkeus nousee yli kolmen metrin. Keittiö ja olohuone on kodissamme samassa tilassa ja päädyin pöytään alun perin sen takia että keittiön tuoleina meillä on myös Kartellin tuolit, joten pöytä yhdistäisi ruokailuosan ja olohuoneen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Entinen pöytäni oli hivenen korkeampi ja muutenkin  massiivisempi, joten  olen miettinyt, että ehkäpä juuri sen takia tila näyttää nyt vähän tyhjältä. Uusi matto ja tekstiilit toisivat ehkä myös hieman kotoisamman fiiliksen, sillä nyt huone tuntuu todella kolkolta. Täten seuraavana projektinani onkin löytää uusi matto ja muhkeampia tekstiilejä.

____________________________________________

I’ve been waiting to get a new table to our living room. Finally I got the table that I’ve been craving and waiting for the last months. Well, now it has arrived, but I don’t know if I like it or not. Therefore, the table is till in a plastic shell, because I don’t know that do I keep it.

I hadn’t thought it out that how the table looks like in a room where the height rises to more than three meters. The Kitchen and living room is one big space and I ended up to that particular table because we had Kartell chairs from similar material around our dining table. I thought that the table would create the space to be one single entity.

Our former side table was slightly higher and more massive, so maybe I don’t like the table that much because now the space looks a bit empty.  The room does not feel like home, so maybe a new carpet and textiles would perhaps create cozier feeling? Thus, my next project is to find new a carpet and fluffy textiles.

You may also like

20 Comments

 1. Mä “löysin” saman pöydän Stockan juhlavuoden kuvastosta, vai mikä sen nimi onkaan ja olin ekaks ihan että vau, tämä meille heti, mutta aloin miettii myös tota syvyyttä. Olohuoneessa on tilaa, yleensä kapeat huonekalut ovat seinissä kiinni, en oikein saa tätä sopimaa meille.
  Joten se jää hankkimatta, vaikka jotenkin on kivan tuntuinen, ei on silti ei.
  Sama ei tuli myös iik-alesta, kun näytin sun salaattikulhoa. Mä olen sitä itseltäni aina välillä salaa haaveillut ja nyt kun oli loistavassa alessa, mietin ja mietin. No, eilen, hyvissä ajoin ennen kampanjan loppumista sain näytettyä sitä paremmalle puoliskolleni, joka risti sen heti koirankupiksi ja niin sekin jäi sinne.

  Joten nyt ei ole uutta sohvapöytää ja ei ole uutta koirankuppia. Mutta on kaunis syyspäivä ja iso kasa kotitehtäviä.

  1. Eikai se ollut jossain hyvässä alessa :D?

   Niin, pöytä on ehkä hivenen kapea, saisi olla 20 cm lisää leveyttä niin sitten se olisi perfect. Luulen että se on kapea nimenomaan sen takia, että sillä on myös se toinen funktio, eli penkki :)

   Koirankuppi kommentti kuulostaa juuri sellaiselta mitä se olisi saanut jos olisin näyttänyt kupin poikaystävälleni :D. Näissä astioihin liittyvissä jutussa en kysy poikaystäväni mielipidettä, sillä silloin en saisi ostaa enää yhtään astiaa.

   No tämän päivän miettittyäni ja ihmeteltyäni päätin pitää pöydän. Toisesta suunnasta katsottuna se näyttää paljon kivemmalta ja toimii tässä kodissa loppujen lopuksi tosi hyvin.

   No kiva, että saatiin edes upea viikonloppua ja auringon paiste :)

   1. Ei ollut alessa, oli tälläinen Stockan kuvasto mitä kaikkea meillä on tarjolla, joten älä pelkää, et olisi saanut sitä alesta.

    Ikävä kyllä nyt olin kiinni mieheni mielipiteessä. Hän on aikoinaan liittynyt Iittalan kantikseksi ja meillä on siellä 100 euroa lahjis tuhlaamatta. Jos lahjis olis mun nimellä, olisin kulhon meille jossain vaiheessa hakenut, nyt tilanne on näin. Onneksi lahjiksiessa on käyttöpäivä. Yleensähän nämä käytetään vikana mahdollisena päivänä ja silloin mä saan päättää mitä ostetaan.

    Kaunis oli päivä. Edelleen istun pöydän ääressä, tekemättömiä koulutöitä on edessä ja ne pitää olla valmiina vasta huomenna klo 17.40. Ei kiirettä :).

 2. Mä “löysin” saman pöydän Stockan juhlavuoden kuvastosta, vai mikä sen nimi onkaan ja olin ekaks ihan että vau, tämä meille heti, mutta aloin miettii myös tota syvyyttä. Olohuoneessa on tilaa, yleensä kapeat huonekalut ovat seinissä kiinni, en oikein saa tätä sopimaa meille.Joten se jää hankkimatta, vaikka jotenkin on kivan tuntuinen, ei on silti ei.Sama ei tuli myös iik-alesta, kun näytin sun salaattikulhoa. Mä olen sitä itseltäni aina välillä salaa haaveillut ja nyt kun oli loistavassa alessa, mietin ja mietin. No, eilen, hyvissä ajoin ennen kampanjan loppumista sain näytettyä sitä paremmalle puoliskolleni, joka risti sen heti koirankupiksi ja niin sekin jäi sinne.Joten nyt ei ole uutta sohvapöytää ja ei ole uutta koirankuppia. Mutta on kaunis syyspäivä ja iso kasa kotitehtäviä.

 3. Hei!

  Kaunis, ihana blogi sinulla! Luulen nähneeni sinut tänään Stockmannilla, ja halusin vain sanoa, että näytit todella kauniilta luonnossa!

  Kaunista lokakuuta,
  Laura

  1. Hei Laura :)

   Hihi, siellähän minä olin ystäväni kanssa :)

   Oletpa ystävällinen, kiitos siis paljon :)))

   Kiitos samoin sinulle, toivottavasti saadaan nauttia auringosta vielä tulevinakin viikonloppuina!

 4. Hei!Kaunis, ihana blogi sinulla! Luulen nähneeni sinut tänään Stockmannilla, ja halusin vain sanoa, että näytit todella kauniilta luonnossa!Kaunista lokakuuta,Laura

 5. Eikai se ollut jossain hyvässä alessa :D?Niin, pöytä on ehkä hivenen kapea, saisi olla 20 cm lisää leveyttä niin sitten se olisi perfect. Luulen että se on kapea nimenomaan sen takia, että sillä on myös se toinen funktio, eli penkki :)Koirankuppi kommentti kuulostaa juuri sellaiselta mitä se olisi saanut jos olisin näyttänyt kupin poikaystävälleni :D. Näissä astioihin liittyvissä jutussa en kysy poikaystäväni mielipidettä, sillä silloin en saisi ostaa enää yhtään astiaa.No tämän päivän miettittyäni ja ihmeteltyäni päätin pitää pöydän. Toisesta suunnasta katsottuna se näyttää paljon kivemmalta ja toimii tässä kodissa loppujen lopuksi tosi hyvin.No kiva, että saatiin edes upea viikonloppua ja auringon paiste :)

 6. Hei Laura :)Hihi, siellähän minä olin ystäväni kanssa :)Oletpa ystävällinen, kiitos siis paljon :)))Kiitos samoin sinulle, toivottavasti saadaan nauttia auringosta vielä tulevinakin viikonloppuina!

 7. Ei ollut alessa, oli tälläinen Stockan kuvasto mitä kaikkea meillä on tarjolla, joten älä pelkää, et olisi saanut sitä alesta.Ikävä kyllä nyt olin kiinni mieheni mielipiteessä. Hän on aikoinaan liittynyt Iittalan kantikseksi ja meillä on siellä 100 euroa lahjis tuhlaamatta. Jos lahjis olis mun nimellä, olisin kulhon meille jossain vaiheessa hakenut, nyt tilanne on näin. Onneksi lahjiksiessa on käyttöpäivä. Yleensähän nämä käytetään vikana mahdollisena päivänä ja silloin mä saan päättää mitä ostetaan.Kaunis oli päivä. Edelleen istun pöydän ääressä, tekemättömiä koulutöitä on edessä ja ne pitää olla valmiina vasta huomenna klo 17.40. Ei kiirettä :).

 8. Pikkuisen asiaan liittymätön kysymys, mutta tässä tulee jokatapauksessa;D miten teillä ovat kestäneet noi kartellin Ghostit ruokapöydän tuoleina ihan arkikäyttöä ja kulutusta? Itselläni on samaiset eteisessä (mallia Louis Ghost) ja olen harkinnut näiden siirtämistä keittiöön ja muutaman lisätuolin ostoa, mietityttää vaan tuo naarmuuntuminen (farkkujen napit yms)..?

  Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista syysviikkoa:)!

  1. Hei, tällaisia kysymyksiä saa kysyä tottakai :)

   No itseasiassa huomasin juuri viiikoloppuna että poikaystävän vakiotuoli on naarmuuntunut yhdestä kohtaa ihan totaalisesti. Tietty kohta on täynnä naarmuja =farkkujen nappi on hangannut ja kuluttanut tuolin pinnan. Käyttöävartenhan ne ovat, joten en viitsi ostaa tuoleihin mitään suojia, sillä sitten ne eivät näyttäisi enää niin kauniilta. Onneksi naarmuja ei näy kuin ihan jos läheltä katsoo, mutta pöytää alan kyllä suojelemaan enkä laita siihen mitään metalliesineitä :)

   Kiitos samoin :)

 9. Pikkuisen asiaan liittymätön kysymys, mutta tässä tulee jokatapauksessa;D miten teillä ovat kestäneet noi kartellin Ghostit ruokapöydän tuoleina ihan arkikäyttöä ja kulutusta? Itselläni on samaiset eteisessä (mallia Louis Ghost) ja olen harkinnut näiden siirtämistä keittiöön ja muutaman lisätuolin ostoa, mietityttää vaan tuo naarmuuntuminen (farkkujen napit yms)..?Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista syysviikkoa:)!

 10. Hei, tällaisia kysymyksiä saa kysyä tottakai :)No itseasiassa huomasin juuri viiikoloppuna että poikaystävän vakiotuoli on naarmuuntunut yhdestä kohtaa ihan totaalisesti. Tietty kohta on täynnä naarmuja =farkkujen nappi on hangannut ja kuluttanut tuolin pinnan. Käyttöävartenhan ne ovat, joten en viitsi ostaa tuoleihin mitään suojia, sillä sitten ne eivät näyttäisi enää niin kauniilta. Onneksi naarmuja ei näy kuin ihan jos läheltä katsoo, mutta pöytää alan kyllä suojelemaan enkä laita siihen mitään metalliesineitä :)Kiitos samoin :)

  1. Hei, no itseasiassa pöytä on matalampi mitä sohva. Hain konsultaatiota niin kavereilta kuin Pinterestistä ja tulin siihen lopputulokseen, ettei pöydän tarvitse olla istuinta korkeampi :) Joten pöytä jää :)

 11. Hei, no itseasiassa pöytä on matalampi mitä sohva. Hain konsultaatiota niin kavereilta kuin Pinterestistä ja tulin siihen lopputulokseen, ettei pöydän tarvitse olla istuinta korkeampi :) Joten pöytä jää :)

 12. Hei! Pöytä näyttää mielestäni tosi hyvältä ja olen myös ymmärtänyt, että sohvapöydän olisi hyvä olla matalampi kuin sohvan. Nappi ostos siis ;)!

 13. Hei! Pöytä näyttää mielestäni tosi hyvältä ja olen myös ymmärtänyt, että sohvapöydän olisi hyvä olla matalampi kuin sohvan. Nappi ostos siis ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*