Kaikki mitä ikinä halusin

Avec Sofie blog

Monesti sitä harmittelee ihan pieniä arkisia asioita ja unohtaa ne asiat, joita joskus toivoi niin paljon. Muistutin taas itseäni, että miten asiat voivat muuttua niin nopeasti parempaan suuntaan, kunhan vain pitää tavoitteen kirkkaana mielessä ja menee järjestelmällisesti haavetta tai tavoitetta kohti. Pitää vain muistaa, että kaikki ei aina tapahdu saman tien, hyvät jutut varsinkin ottavat aikansa.

Amsterdam oli minulle haave monta vuotta. Kauan käpristelin Pariisissa ja unelmoin Amsterdamissa asumisesta sekä tilanteesta, jossa me olemme nyt. Valmiina asettumaan ja ostamaan talo kanaalien varrelta ja kutsumaan Hollantia kodiksi. Vaikka sitä oikeaa asuntoa ei ole vielä löytynyt, olo on onnellinen ja varma siitä, että joskus se oikea varmasti vielä osuu kohdalle.

Mietin viikonloppuna, että miten kaikki onkaan nyt niin hyvin. Toki aina voisi toivoa enemmän aikaa yhdessä, aurinkoisempia päiviä ja pidempiä rantalomia. Tosiasia on kumminkin niin, että nyt juuri on kaikki niin kuin monta vuotta sitten toivoin. En oikeasti välttämättä kaipaa mitään muutosta elämääni tällä hetkellä.

Avec Sofie blog

Moni meistä painii aika arkistenkin haaveiden kanssa ja monesti olen sen huomannut, että kun alkaa tekemään, pääsee maaliin nopeammin. Voivottelu ei yleensä auta. tekeminen kylläkin.

Aina tosin kaikkia haaveita ei noin vain toteuteta ja ikäisilläni on esimerkiksi paineita lapsista tai niiden puuttumisesta, parisuhteen puuttumisesta tai ei riittävän hyvästä sellaisesta, tai vaikkapa urasta. Jokaisella on omat paineet ja murheet, itselle isoja, toisesta ne voi tuntua mitättömiltä jutuilta. Pitää muistaa kunnioittaa ja ymmärtää niitä toisten paineita.

Olemme olleet tämän viimeisen vuoden hyvin onnellisia ja vähäitkuisia. Elämä on kaikessa kiireessä jotenkin todella seesteistä. Jonkun mielestä varmaan todella tylsää ja arkista, mutta en mitään muuta Pariisissa toivonut kun, että saisin normaalin elämän kaikkine arkineen takaisin. Vuosi on eletty Hollannissa hyvin arkista elämää ja I love it!

Itselle hyvä opetus on ollut, että asiat yleensä muuttuvat siihen suuntaan, kun toivot, jos muutat omia tekemisiä siihen suuntaan, minne haluat mennä. Jos en olisi aikoinaan vaatinut muuttoa Pariisista, elämä olisi varmasti hyvin erilaista tällä hetkellä.

Joka ilta menen nukkumaan hyvin kiitollisena elämästä mikä minulla juuri nyt on. Mitään en toivo enempää tai vähempää. Kaikki hyvin näin.

You may also like

5 Comments

  1. Useimmin se onnellisuus ei vaadi mitään arkea ihmeellisempää. Sen olen ainakin itse oppinut kantapään kautta. Kun lakkaa tavoittelemasta kuuta ja miettimästä mitä muut sinulta odottaa, saa aikaan aika paljon. Ja näiden asioiden jälkeen olen varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni siinä pisteessä että kaikki on aika hyvin just näin. Sitä arkea, mahtava duuni ja ihanat ihmiset ympärillä.

    Olen muutaman vuoden seurannut blogiasi ja nyt instaa ja sen tyytyväisyyden voi kyllä aistia ja siitä on hienoa lukea.

  2. Olipa kaunis kirjoitus! Itse olen huomannut, että pysähdyn harvoin nauttimaan saavutuksistani. Porskutan täysillä kohti jotain tavoitetta, ja kun saavutan sen, en muista onnitella itseäni, vaan jatkan suoraan seuraavaa kohti. Tätä pitäisi ehdottomasti petrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*