Juhannusherkku – BBQ figs and vanilla ice cream

Vaikka juhannusta ei täällä Ranskassa vietellä, ajattelin jakaa teille mainion juhannusherkun reseptin. Tämä on helppo väsätä kasaan vähän alkeellisimmissakin tiloissa, sillä mitään muuta ei tarvita kuin grilli ja pakastin. Hyvä voi olla joskus helppoa.

Minun mielestäni kaikki maistuu paremmalta grillin kautta. Oli kyse sitten vesimelonista, avokadosta, salaatista tai viikunasta. Kurkkua en ole vielä grillannut, mutta muuten kaikki taitaa melkein olla kokeiltu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma kesäherkkuni on ehdottomasti grillattu ananas, mutta kun ananas oli eilen loppu, meni grilliin viikuna. Yllättävän hyvä grilliherkku ja näitä grillattuja viikunoita tulen tekemään varmasti useasti tänä kesänä. Nyt kun kerrankin voimme tehdä ruokaa ulkona, niin olemme ottaneet kaiken irti tästä grillikaudesta.

Viikunat söimme vaniljajäätelön kera. Ripottelin jäätelön sekaan vielä murskattua pistaasipähkinää, kookoshiutaleita ja kardemummaa ja ne toimivat mainosti keskenään. Kardemumma tosin toimii minun mielestäni minkä kanssa tahansa.

Tässä siis teille helppo juhannusherkku. Jos viikunat tuntuu oudoille, voi ne korvata vaikka ananaksella. Grillattu ananas, vaniljajäätelö ja rosépippuri ovat todella hyvä yhdistelmä myös. Ihanaa juhannusta teille!

You may also like

7 Comments

 1. Grillatut viikunat kuulostavat hyvalta! :)

  Seuraan sinua Snapchatissa, ja halusin sanoa, etta olet yksi suosikeistani. Vaikutat niin positiiviselta ja ihanalta ihmiselta. Olet niin luonnokaunis, sinulla on kaunis aani ja puhetyyli. <3

  1. Ihana kuulla, että kuulostivat hyviltä :)

   Voi kiitos paljon. Tulipa hyvä mieli kommentistasi :)

   Hih, snäpissä olen jollain lailla rennompi mitä täällä blogissa :)

 2. Grillattu ananas on herkkua. Sitä löytyy takuu varmasti meidän juhannuspöydästä, sillä olemme matkalla äitini luokse ja siellä pistetään myös kaikki mahdollinen grilliin. ❤
  Hyvää juhannusta teillekin sinne Ranskaan! Toivottavasti ilmat ovat siellä surinkoisempia kuin täällä.

  1. Grillattu ananas on ihan parasta!

   Grillin kautta kaikki maistuu paremmalta.

   Kiitos, täällä oli todella aurinkoinen juhannus. Täällä on satanut koko alkukesän, niin vihdoinkin ne sateet taitavat olla takanapäin. Katselin Suomen säätietoja ja huomasin, että teillä oli myös ihanat ilmat :)

  2. Grillattu ananas on ihan parasta!

   Grillin kautta kaikki maistuu paremmalta.

   Kiitos, täällä oli todella aurinkoinen juhannus. Täällä on satanut koko alkukesän, niin vihdoinkin ne sateet taitavat olla takanapäin. Katselin Suomen säätietoja ja huomasin, että teillä oli myös ihanat ilmat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*