Juhannusfiiliksiä ja yllätysvieraita

Täällä on myös vietelty juhannusta yllätysvieraiden kera. Kuulin, että poikaystäväni työkavereita on lomailemassa täälllä meilläpäin ja kutsuin heidät salaa meille perjantaina syömään eikä raksulaiseni osannut odottaa yllätysvieraita ollenkaan. Hän vain ihmetteli kaupassa miksi ostoskärryt ovat niin täynnä ruokaa. Yllättynyt ilme oli näkemisen arvoinen, kun vieraat astelivat perjantai-iltana porteista sisälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkupaloiksi syötiin rapuja ja blinejä lohen kera, mutta  totta kai juhannuksena tutusti grillattiin ja syötiin Suomesta tuomiani uusia perunoita ja kurkkuja (tietenkin). Vieraat olivat myös mielessään uusista perunoista, sillä pöydän ääressä oli myös ruotsalaisia. Jos olisin tiennyt aiemmin, että pidämme juhannusjuhlat, niin olisin tuonut paljon muutakin Suomesta mukanani.

mid6 MiD1

Juhannus ei ole itseasiassa ollut minulle mitenkään erityisen tärkeä juhla, sillä olen ollut yleensä kerran vuodessa kipeänä ja se on aina sattunut juhannuksena. Sen takia olen viettänyt lähes poikkeuksetta juhannukseni kaupungissa. Juhannuksena on myös yleensä ollut huonot ilmat, niin ei sekään ole kovasti innostanut saareen lähtemistä. Nyt tosin katselin Suomen säätietoja ja ilokseni huomasin, että kerrankin Suomessa on ollut hyvät juhannuskelit. Mahtavaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän haikeana hyvästelen kohta tämän viikonlopun vieraat, mutta onneksi tiedossa on, että koko heinäkuun meillä on tulossa viikonloppuvieraita. Pariisin koti kun on pieni ja ahdas, niin siellä ei ole kovinkaan kiva hostata kesäjuhlia ja kavereita, mutta täällä on onneksi enemmän tilaa ja tänne myös kaveritkin tulevat paljon mieluummin kuin Pariisiin. Toivottavasti teillä on ollut ihana juhannus ja saatte aloittaa pian kesälomanne aurinkoisissa merkeissä!

You may also like

3 Comments

  1. Ihana yllätys, jollainen kelpaa varmasti jokaiselle. ❤ Meidän perhe vietti juhannusta maalla, keskellä luontoa. Oli ihanaa päästä pois kaupungin pölystä metsän ja peltojen keskelle. Ruoka puolesta huolehti oma äitini, joten kotiin tultaessa ei tehnyt mieli edes iltapalaa. Aurinkorasvaa ja aloevera geeliä kului aurinkoisen ilmojen ansiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*