Jouluterkut

Avec Sofie blog l joulu

Täällä aletaan pikkuhiljaa hiljentyä Amsterdamin jouluun. Olemme reissanneet ja menneet paikasta toiseen koko vuoden, joten päätimme, että joulun ajan olemme vain kotona ja kahdestaan, emmekä lähde minnekään. Vaikka matkustelu ja rakkaiden näkeminen ihanaa onkin, tänä vuonna kumpikin tarvitsi pienen breikin ja ihan vain olla kotona.

Avec Sofie blog l  joulu

Tänään siis alkaa meidän joululoma, joka tänä vuonna ei tarkoita lentämistä paikasta toiseen, vaan olemalla kotona, kokkailua, elokuvia ja nukkumista univelkoja pois. Aiemmat joulut ovat meillä menneet aina lentokentillä ja koneissa, mutta olen niin onnellinen, kun tänä jouluna voimme vain olla eikä tarvitse tehdä sen kummempaa.

Avec Sofie blog l  joulu

Vähän kyllä harmittaa, että unohdin tuoda Suomesta suolasieniä, niin en saa tänä jouluna pakollista sienisalaattia blinien kanssa. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut joulun ilman sienisalaattia. En välitä perinteisistä jouluruoista sen kummemmin, mutta sienisalaatti on aina ollut bravuurini. Muuten jouluruoat ovat meillä aika kalapainotteisia riisipuuroa unohtamatta.

Avec Sofie blog l  joulu

Muutama viikko sitten saimme upean lumipeitteen Amsterdamin ylle, mutta täällä joulu taidetaan mennä ilman lunta tänä vuonna. Onneksi on upeita jouluvaloja joita katsella lumen sijaan.

Toivon, että jokainen teistä saa viettää omanlaisensa joulun juuri sillä tavalla, kun haluaa. Jouluun liittyy niin paljon kaavamaisia asioita ja itse olen ainakin tänä jouluna todella onnellinen, että saamme viettää meidän näköisen joulun ilman sen suurempaa stressiä.

Kiitos näistä vuosista ja ihanaa joulua sinne!

You may also like

8 Comments

  1. Myöhässä joulua ajatellen, mutta Hollannissa Venäläiset ruokakaupat myy suolasieniä :) Niistä saa myös oikeaa smetanaa ja esimerkiksi puolukoita ja metsämustikoita pakastimesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*