Jamie Cullum & ruususade

Yksi asia miksi rakastan ja arvostan poikaystävääni niin paljon, ovat isot pienet yllätykset, joita hän järjestelee minulle. On kyse sitten anti-bitch patukat, joita hän piilottelee laukkuihini, etten kiukustuisi nälän tullessa tai vähän isommat yllätykset joita hän järjestelee minulle silloin tällöin. Olen kirjoittamassa romaanin pituista sähköpostia tällä hetkellä hänen äidilleen, että miten he ovat kasvattaneet pojastaan niin toiset huomioonottavan ja maailman sydämellisimmän ihmisen. Olen todella onnekas.

Pampulani lähti sinä surullisena perjantai-aamuna jenkkeihin ja palasi keskiviikko-iltana kotiin pitkältä työreissulta. Kun ei voida olla arkisin välttämättä aina yhdessä, niin ne menetetyt hetket Pampula kyllä sitten osaa korvata näillä yllätyksillään. Niin tälläkin kerralla.

Avec Sofié blog l Jamie Cullum

Käväisimme Montreuxin festivaaleilla Sveitsissä ollessamme ja yksi lempimuusikkoni, Jamie Cullum,  olisi esiintynyt myöhemmin samoilla festareilla. Sydäntä särki, kun katsoin ohjelmalistaa ja vertasin päivämääriä junalippuuni. Pampula ilmeisesti näki pettymykseni ja päätti korjata asian ja osti kaikessa hiljaisuudessa meille liput Jamien Monacon konserttiin tälle viikolle.

Avec Sofié blog l Jamie Cullum

Kun Pampula laskeutui keskiviikkona kahdeksan maissa, heitimme vain hänen matkalaukkunsa kotia ja ajoimme kuuntelemaan varmasti yhtä maailman lahjakkaimmista artisteista. Olen ihan tajuttoman onnellinen, että Pampulani järjesti tällaisen yllätyksen. Olen muutaman yllätyksen auki.

Avec Sofié blog l Jamie Cullum

Osasin odottaa suloisia pianon sointuja sekä mahtavia covereita, mutta Jamien lavaesiintyminen taisi olla tällä keikalla se kirsikka. Pampula oli nähnyt edellisellä viikolla Justin Timberlaken eikä JT yltänyt kuulemma lähellekään Jamien tasoa. Jamiesta oikeasti huokui, miten hän rakasti esiintyä ja soittaa eri instrumentteja. Vähän ehkä alkoi jopa ärsyttää, että en jatkanut niitä omia pianotuntejani sen takia, että opettajani haisi valkosipulille.

Avec Sofié blog l Jamie Cullum

Jamie totta kai pyyteli anteeksi myös Brexitistä ja käveli yleisön seassa ja otti vastaan ruususadetta. Kyllä, ruususadetta. Jokainen pöytä oli nimittäin koristeltu ruusuilla ja niitä yleisö sitten heitteli pitkin peilisalia.

Ihanin juttu ehkä koko keikalla oli, että lopuksi Jamie pyysi yleisön lavalle hänen kanssaan. Keikkaa oli kuuntelemassa muutama sata, joten mahduimme hyvin lavalle. Oli aika maagista olla lavalla samalla kun Jamie soitti ja yleisö toimi taustakuorona. Upea ilta ja ihana Jamie <3

You may also like

11 Comments

 1. Voi että miten mahtavaa. Olen usein blogiasi lukiessani ajatellut kuinka ihanasti te molemmat vaikutatte huomioivan toisianne arjessa. Olette molemmat hyvin onnekkaita. <3 Tälläisestä tulee niin hyvälle mielelle.

  1. Niin oli <3

   Hih, oli minulla aluksi ehkä hieman tottuminen hänen yltiöpäiseen huomiointiin. Suomalaisena en ole ehkä ihan tottunut tällaiseen. Rakastan tosin itsekin yllättää hänet aina silloin tällöin ja viimeeksi juhannuksena kun kutsuin hänen ystävänsä meille grillailemaan.

   Me olemme ja usein olemme siitä myös puhuneet. Olen sen viimeisten vuosien aikana jollain lailla konkretisesti ymmärtänyt, että kaikista tärkeintä terveyden ohella on rakkaus. Millään muulla ei oikeasti ole väliä. Se että osaa rakastaa ja ottaa myös sitä vastaan.

   Ihana että tulit hyvälle mielelle - halaus sinne <3

 2. Oi, kuulostaa aivan ihanalta! <3 Minullekin kelpaisi liput lempibändini keikalle ihan koska tahansa. On mahtavaa, jos on löytänyt itselleen tarkkanäköisen kumppanin, joka tietää miten huomaamillaan asioilla voi ilahduttaa toista. Ja jolla on vielä halu ilahduttaa kumppaniaan.

  Meillä etsitään parasta aikaa uudelleen sitä kahden aikuisen ihmisen välistä parisuhdetta, joka on ehkä päässyt katoamaan vaipparumban ja yösyöttöjen lomaan lähes täysin. Hiljakseen sieltä tuttipullojen pesun ohesta on alkanut löytymään aikaa myös sille parisuhteelle. Vielä on jäljellä uudelleen opettelua, mutta hiljaa hyvä tulee.

  1. Hän on todella tarkkanäköinen ja välillä olen sitä itseasiassa ihmetellyt, sillä hän on ainut lapsi. Niin, se halu taitaa olla se kaikkein tärkein. Ei sen yllätyksen tarvitse olla kuin että tekee salaatin illalla valmiiksi tai puristaa sitruunan aamulla. Pienet jutut merkkaa kumminkin kaikista enemmän.

   Uskon, että vauva-arki voi viedä tilaa parisuhteelta, sillä väsyneenä kukaan ei oikeasti jaksa huomioida ketään. Hiljaa hyvää tulee, usko pois :)

 3. oih, kuulostaa aika täydelliseltä keikkaillalta.

  Toisen huomioiminen pienillä asioilla ja yllätyksillä keskellä arkea on <3 <3 Täältä rivien välistä kyllä huokuu rakkautenne ja onnellisuus. Rakkaus on tosiaankin yksi elämän tärkemmistä ja kallisarvoisimmista asioista.

  1. Tämä oli ihana keikkailta – paras. Jamie oli ihan mieletön, parempi livenä mitä levyllä.

   Niin on. Oma Pampulani osaa kyllä yllättää arjessa pienilläkin luovilla jutuillaan. Kiva, että huokuu :)

   Olen sen jollain lailla tässä vuoden sisään ymmärtänyt, että millään muulla ei oikeasti ole mitään väliä.

 4. Näitä hyvänmielen postauksia on aina kiva lukea kun tuntuu että muuten kaikenlaista negatiivista uutista puskee sisään joka luukusta. On ihanaa huomata että mukavia ja toisensa huomioivia ihmisiä on edelleen olemassa.

  1. Ihana kuulla :)

   Niin, nyt ei ole oikein kiva edes avata uutisia kun sieltä ei ikinä tule mitään hyvää. Maailmassa tapahtuu kumminkin niin paljon hyviäkin asioita, mutta yleensä niistä negatiivisista jaksetaan uutisoida paljon helpommin mitä hyvistä uutisista.

 5. Ihanan huomaavainen mies sinulla! Minusta tuntuu että ulkomaalaiset miehet ovat ainakin todennäköisemmin huomaavaisempia kuin suomalaiset. Ei tietenkään voi yleistää, mutta näin ainakin oman ja kaveripiirin kokemusten perusteella. Eikä sen tosiaan tarvitse tarkoittaa mitään massiivisia ja kalliita yllätyksiä, vaan arjessa huomioimista. Minulla se tarkoittaa vesilasillista sängyn vieressä jokaikinen ilta, mutta joskus myös yllätysviikonloppua hotellissa (nämä kuitenkin harvemmin, jolloin se tuntuu sitäki spesiaalimmalta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*