Israel – I’ll be back

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istuskelen tällä hetkellä lentokentällä odottelemassa konetta kohti kotia. Kulunut viikko on ollut aivan kertakaikkisen ihana. Ehkä se on myös välittynyt? Harmikseni joudun sanomaan heipat maalle, josta niin kovasti pidän.

Huomasin, että moni teistä on tulossa Israeliin lomalle ja minulla onkin paljon matkavinkkejä teille tulossa ihan pian. Kameran muistikortit pullottavat mitä värikkäämmistä otoksista ja herkullisimmista kuvista. Minulla on ollut valokuvauksen kanssa vähän sellainen kuivakausi reilun vuoden ajan, mutta onnekseni tämä maa inspiroi minut taas kuvauksen pariin.

Pampulani on käynyt täällä töiden takia useasti ja hän sanoikin, että Tel Aviv on kuin Manhattan, mutta rannalla ja turvallisempi. Itse koen että Tel Aviv on kuin Kuala Lumpur, niin moderni mutta täynnä historiaa ja kulttuureja. On ollut mielenkiintoista kuunnella ihmisten tarinoita että mistäpäin maailmaa heidän perheensä on tullut, sillä kun kukaan ei ole alun perin täältä.

Nyt kumminkin koneeseen ja kohti kotia- kuullaan pian <3

You may also like

4 Comments

  1. Olen tässä aamupalaa syödessäni selaillut blogiasi ja täytyy sanoa, että koko blogi ( ja sinä tietenkin ) kokonaisuudessaan on valtavan kaunis! :) rauhallista sunnuntaita sinulle!

  2. Blogiasi on todella paljon mukavampi lukea nyt täällä Indiedaysin puolella, koska tämä mobiiliversio on selkeä. Ainoa asia, joka häiritsee ja en tiedä, onko ongelma vain minulla, on se että mobiiliversioin kommenttikenttä ja “kommebtointilaatikko” ovat äärettömän kapeita ja näin ollen kommentteja on tosi vaikea lukea ja kirjoittaa. Pystyyköhän tätä korjaamaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*