Irish Cream Truffles

Reseptini:

1 dl kuohukermaa
1 rkl voita250 g taloussuklaata
2 rkl Iris Cream makusiirappia

Van Houten kaakaojauhetta 

Paloittele suklaa. Kaada kerma voin kanssa kattilaan, kiehauta seos.  Laita suklaa kermaseokseen ja anna suklaan sulaa kunnolla. Lisää makusiirappi ja sekoita seos kunnolla. Laita massa kylmenemään jääkaappiin ja anna sen kovettua kovaksi massaksi. Pyörittele massasta palleroita ja pyörittele tryffelit kaakaojauheessa.

Recipe:

1 dl double cream
1 tablespoon butter
250g dark Chocolate
2 tablespoon flavour syrup (Irish Cream)
Cocoa Powder

Slice chocolate into peaces. Parboil cream and butter. Add chocolate and let it melt properly. Add syrup  and mix the mixture well. Put the mixture in to the fridge and let it cool completely. Roll balls from the mixture and roll truffles  in cocoa powder.

You may also like

16 Comments

  1. Absolutely white:Ole hyvä! Itsekin ajattelin tehdä näitä joululahjoiksi ja pakata ne kauniisiin paketteihin. Kokeilin myös sellaisia joissa pyörittelin tryffelit pistaasipähkinöiden murusissa. Siirapin sijatsa voit käyttää vaikka konjakkia tai muuta alkoholia. Ja jos ei massa meinaa jähmettyä kunnolla, niin laita se hetkeksi vaikka pakastimeen.

  2. Absolutely white:Ole hyvä! Itsekin ajattelin tehdä näitä joululahjoiksi ja pakata ne kauniisiin paketteihin. Kokeilin myös sellaisia joissa pyörittelin tryffelit pistaasipähkinöiden murusissa. Siirapin sijatsa voit käyttää vaikka konjakkia tai muuta alkoholia. Ja jos ei massa meinaa jähmettyä kunnolla, niin laita se hetkeksi vaikka pakastimeen.

  3. Heippa Johanna!Oi miten kiva, että löysit tänne :) Lupaan postailla nyt vähän enemmän kun mitä olen viime aikoina pimeyden takia tehnyt :) Ihanaa joulunodotusta :)

  4. Opiskelen hallinto- ja kauppatieteitä. Moni on luullutkin, että opiskelen jotain ruoanlaittoon tai valokuvaukseen liittyvää mutta ne ovat minulle ihan harrastuksia vain :)

  5. Degaine:Thank you for visiting in my blog :) I had a look in your lovely blog and I have to say that we have at least on thing in common, we love baking :))) Thanks for your sweet comment!

  6. Heippa Johanna!Oi miten kiva, että löysit tänne :) Lupaan postailla nyt vähän enemmän kun mitä olen viime aikoina pimeyden takia tehnyt :) Ihanaa joulunodotusta :)

  7. Opiskelen hallinto- ja kauppatieteitä. Moni on luullutkin, että opiskelen jotain ruoanlaittoon tai valokuvaukseen liittyvää mutta ne ovat minulle ihan harrastuksia vain :)

  8. Degaine:Thank you for visiting in my blog :) I had a look in your lovely blog and I have to say that we have at least on thing in common, we love baking :))) Thanks for your sweet comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*