I’m on a boat – lomailijan hiukset sekä suurin fanini

Minilomani viimeiset minuutit kuluivat laineilla ja auringossa. Vaikka en tosiasiassa pahemmin viime päivinä lomaillut, sillä koko viikonloppu meni itseasiassa remppaa valmistellessa ja kaikennäköisissä kotiaskareissa. Toisaalta, kun ikkunoista sisään paistaa aurinko ja tuuli on lämmin, tuntuu arkisetkin asiat hivenen makeimmilta.

Avec Sofié blog l I'm on a boat!

Naapurimme olivat samaan aikaan lomailemassa kanssamme ja he olivat ostaneet kesällä purjeveneen. Emme kesällä ehtineet laineille, mutta lupauduin tekemään kaikille aamiaista, jos pääsisin edes hetkeksi merelle ennen kotimatkaa. Minä pääsin laineille ja muut jaolle Suomesta tuliaiseksi saatuihin kurkkuihin ja ruispaloihin.

Avec Sofié blog l I'm on a boat!

Löysin laiturista myös unelmieni veneen, täydellisen picnic-paatin. En tiedä miksi näitä oikeasti kutsutaan, mutta picnic-paatti on minusta aivan täydellinen nimitys tälle veneelle. Unelmia pitää olla ja jos joskus saisin venepaikan ja tuollaisen putputtajan, ei sinne picnicille paljoa muuta tarvittaisi.

Avec Sofié blog l I'm on a boat!

 

Avec Sofié blog l I'm on a boat!

boat5

En tiedä mikä se on, kun ulkosalla kaikki maistuu aina niin paljon paremmalta? Samalla kun söin avokadolla ja lohella täytettyjä luispalojani, ahmin myös hivenen aurinkoa ja meri-ilmaa säilöön. En tiedä vielä, milloin menen takaisin etelään, joten sen takia olin tästä piipahduksesta kesässä ihan äärimmäisen onnellinen.

Avec Sofié blog l I'm on a boat!

Naapurimme pieni tyttö on ehkä suurin fanini ja hän seurailee minua värityskirjojensa kanssa sekä toistaa jokaisen englanninkielisen sanan minkä sanon. Vuosi sitten puhuin haparoivaa saksaani hänelle, mutta on mieletöntä nähdä miten nopeasti pieni voikin oppia englantia. Kun olimme veneellä, en pahemmin saanut juoda aamukahviani rauhassa, sillä pieni kikkarapää seuraili jokaista askeltani ja syömääni viikunaa.

Avec Sofié blog l I'm on a boat!

Purjeille emme varmastikaan pääse pitkään aikaan, sillä luulen että ensi kerralla kun menen etelään, siellä on jo suurimmalta osin syksyisemmät ilmat. En pidä kovasta merenkäynnistä (nyhverö mikä nyhverö), joten tällaiset laituriaamiaiset eivät ole ollenkaan hullumpia juttuja. Ymmärrän tosin Noora K:ta ihan todella hyvin, purjeilla kaikki on paremmin. Oli maitoa kahvin seassa tai ei.

You may also like

2 Comments

    1. Niin saa. Merellä tai järjven rannalla kaikki on niin levollista ja sitä rentoutuu vain kun katselee merta ja auringonnousua.

      Voi miten ihanalta näyttää. Oh, tulipa niin ikävä kesää :l

      Fanini on mitä ihanin. Hän on kerrassaan hurmaava tapaus, vaikka laittaakin piirustustaitoni koetukselle joka kerta :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*