Illan asu

ja pari hymyä ja pisamaa, lilaa luomissa ja legoja lautasilla.

Viime kuussa tekemääni yhteistyöhön Västerbottensost- juuston kanssa kuului illallinen muiden bloggaajien sekä lukijoiden kanssa. Yllätykseksi illalliselle tuli vielä tuttuja ruokabloggaajia, joten meillä meni lauantai-ilta hyvän ruoan, kauniin ravintolan ja naurun merkeissä.

En ollut ikinä aiemmin käynyt ravintola Spis:ssä, mutta menen sinne kyllä aivan varmasti uudestaan ihan pian (ravintolasta tulossa postaus kuvien kera ihan pian). Siellä me sitten istuttiin monta tuntia, syötiin hyvin, juteltiin ja naurettiin. Muut jatkoivat vielä laulamaan Euroviisujen tahtiin, mutta itse kipitin kotiin lainassa olevaa koirakaveriani rutistamaan <3

Kuvat ovat ennen dinneriä ja niin kuin näkyy niin ulkona otettuja. Vielä ei täällä etelässä(kään) ole mitkään kesäkelit, vaan aika koleaa on pidellyt. Sen takia minulla on edelleen takki päällä, mutta ballerinat jalassa.

Takki on itseasiassa Charin kirppis-kamoista kaivettu H&M:n takki.

Pöksyt: Zara

Ballerinat: Massimo Dutti

Laukku: Rebecca Minkoff

Laukusta sen verran, että tilasin sen joskus vuosi siteen Pinterestissä siihen hullaantuneena. Hyvin on mennyt mukana, vaikka olen käyttänyt sitä ihan hirmuisen paljon. Nahka ei ole mennyt miksikään eikä ketju kulunut. Huomasin kesällä ja syksyllä jenkeissä ollessani, että Rebekkan laukut ovat siellä suuressa suosiossa. Eli jos niistä tykkäätte, niin ainakin laatu on ollut sitä mitä odotinkin :)

You may also like

6 Comments

 1. Voi kun olet ollut nättinä  Ihana tuo takki, tyttömäinen ja sopii sinulle. Hyvä, että ravintolasta tulee vielä oma postaus. Kiva kuulla aina uusista paikoista… – Merja

 2. Heippa :)

  Joo ravintolasta on tulossa oma postaus – ruoka oli aivan ihanaa. Kurkkauksen voit nähdä jo Instagramista :)

 3. Minä myös!! Meinasin ostaa sen Chicagosta talvella. Nyt jälkeenpäin on harmittanut etten sitä ostanut, sillä se on aivan ihana. Teenkin juuri kauppalistaa jenkkeihin menevälle pallerolleni, niin laukku on listalla, samoin RL:n kylpypyyhkeet :)

 4. Heippa!

  Rebecca Minkoff on ihan uusi tuttavuus! Ja laukkusi näyttää tosi tyylikkäältä. Kertoisitko mikä on mallin nimi? Kiitos!

 5. Sattuipa mukavasti. Mieheni on työmatkalla ja piipahti myös New Yorkissa. Soitin ja kerroin laukusta.. se oli löytynyt Saks F:sta. Olkoon siinä sitten kaikki vuoden muistamiset samalla kerralla. ;) Lämmin kiitos, Sofiè!

  Kerroin samaan hengenvetoon Normandiasta. Ranska on meidänkin taattu suosikki.. jokin siellä aina vain vetää puoleensa?

  Blogisi on aivan ihana upeiden kuvien kera. Ne ovat kuin kermavaahto mansikoiden päällä. ;)On nautinto lukea ja kuvitella olevansa vaikka Normandiassa hetken aikaan… se oli vinkki, joka pitää käydä joskus kokemassa. Kiitos kuvien!

  Kaunista kevättä toivotellen!

  Tiau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*