If I were a guy

Ainakin te Pinterest-seurailijani tiedätte miten paljon pidän klassisesta miesten pukeutumistyylistä. Saa olla totta kai särmääkin, mutta klassisen tyylikäs pukeutumistyyli puree minuun aina. Se vain on niin, että naiset pitävät hyvin pukeutuvista miehistä ja viihdyn yleisesti ottaen paljon mieluummin miestenosastoilla kuin naisten. Miehille kun on aina tarjolla niin kauniita värisävyjä ja klassisia vaatteita joita ihastella.

frankkollaasi

Kuvat: Sand, Zara & Massimo Dutti.

Olin tässä vähän aikaa sitten paremman puoliskoni kanssa ostamassa hänelle vaatteita muun muassa Sandin Stockmannin osastolla ja olisin niin toivonut, että vaatteita olisi ollut myös vähän feminiinisimmissä malleissa, sillä olisin voinut kotiuttaa melkein jokaisen paidan, neuleen ja asusteen. Sandin osastosta inspiroituneena keräsin kollaasin keväälle jos olisin mies –teemalla. Tiedän, että blogiani lukee myös miehet joten yläpuolella on teille hivenen inspistä kevään pukeutumiseen.
frank4

Kollaasin vaatteet ovat kerätty Sandin, Zaran ja Massimo Duttin sivuilta, mutta lähinnä kollaasi henkii sitä tyyliä johon itse pukeutuisin jos olisin mies. Onneksi voin ujuttaa tätä inspiraatiota herraseni vaatekaappiin, sillä meillä kun on aika samanlainen maku ;) frank3

Jos olisin mies, niin minulla olisi aivan varmasti henkselit ja rusetti/solmukse aina kaulassa. En tiedä mikä siinä on, mutta värejä ja kuoseja kukkivat rusetit/solmukkeet ovat minun juttu. Niitä onkin näkynyt nyt niin monissa eri väreissä ja kuoseissa, että kesällä kukkivat kukkien lisäksi varmasti myös miesten kaulat :)  frank2

Näin klassisia vaatekappaleita ihastelevana pidän myös klassisista väreistä ja sinisen eri sävyt ovat miestenpukeutumisessa varsinkin mielestäni kaiken muun kulmakivinä. Siniset farkut, rento t-paita, bleiseri, huivi ja kivat kengät – ei siihen muuta tarvita. Vai mitä?

You may also like

14 Comments

  1. Heh, ihan sama juttu! Tai toinen asia olisi hajusteet. Miesten tuoksut saattavat joskus olla niin ihania :)

   Sanos muuta. Olen ihan varma, että jos olisin mies niin olisin aivan über tyylikäs ;D

 1. Toisinaan toivon, että olisin mies ihan vain pukeutumisen vuoksi! Kuinka tyylikäs sitä voikaan olla niin kovin helpoti :)

  1. Hei,

   ihana kuulla!Mood classic -kuvan huivit ovat Massimolta, mutta kun kurkkailin Zaran nettikauppaan niin siellä oli miehile vaikka mitä huiveja :)

 2. Ihana kollaasi! Tästä sain hyviä ideoita tulevia lahjahankintoja varten! Noi huivit erityisesti ovat minun mieleeni :) Mistä tuo the mood classic on?xxxEhttp://www.dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 3. Heh, ihan sama juttu! Tai toinen asia olisi hajusteet. Miesten tuoksut saattavat joskus olla niin ihania :)Sanos muuta. Olen ihan varma, että jos olisin mies niin olisin aivan über tyylikäs ;D

 4. Hei, ihana kuulla!Mood classic -kuvan huivit ovat Massimolta, mutta kun kurkkailin Zaran nettikauppaan niin siellä oli miehile vaikka mitä huiveja :)

 5. Olipas kiva juttu! Itse kaipailen myös juuri tällaisia postauksia. Nytkin haastavana tehtävänä löytää inspistä tyylikkäiden ja rentojen aurinkolasien etsimiselle miehelleni : )

 6. Olipas kiva juttu! Itse kaipailen myös juuri tällaisia postauksia. Nytkin haastavana tehtävänä löytää inspistä tyylikkäiden ja rentojen aurinkolasien etsimiselle miehelleni : )

 7. On ollut jännittävää lukea miten naiset suhtautuvat klassisempaa, tai sanotaanko ajattomampaan pukeutumiseen. Näin miehen näkökulmasta katsottuna naisilla on vaatteiden kierto nopeampaa ja trendejä seurataan herkemmin.

  Meillä miehillä on periaatteessa helpompaa rakentaa kiva ja ajaton vaatekaappi, jos siihen vaan käyttää ajatusta ja jättää suurimmat kotkotukset väliin. :-) Ei silti, itsehän olen sortunut pahemman kerran kenkiin ja tällä hetkellä rotaatiossa on laskujeni mukaan vajaat 20 paria. :-D Tästä voi lukea blogistani lisää, jos nyt sattuu kiinnostamaan.

  Suurempi haaste meillä miehillä on, että tarjonta on rajoittunut muutamiin hyviin paikkoihin ja näitä pitää oikeasti joskus etsiä. Olikohan muistaakseni toukokuun Stockmannin tarjouslehti, tais Sokoksen vastaava, jossa oli peräti aukeama tai kaksi varattu miehille ja loput miljoona sivua miehille.

  Itse suosittelen rohkeasti käymään esim. Schoffan liikkeessä, jossa on nykyään mallistoa myös naisille ja käsittääkseni myös lapsille.

  Naisten kengistä kysyisin teiltä fiksummilta, että onko tosiaan niin, että naisten kengät ovat enemmän kulutustavaraa kuin miesten. Tällä viittaan siihen, että kun ostan esim. englantilaisen laatuvalmistajan nahkakengän, niin se on investointi vuosikymmeniksi eteenpäin, eli sitä voi huoltaa ja käyttövuoden vaan patinoivat kengät kauniimmiksi. Vaimon kanssa olemme tätä erilaisuutta joskus pohtineet.

 8. On ollut jännittävää lukea miten naiset suhtautuvat klassisempaa, tai sanotaanko ajattomampaan pukeutumiseen. Näin miehen näkökulmasta katsottuna naisilla on vaatteiden kierto nopeampaa ja trendejä seurataan herkemmin. Meillä miehillä on periaatteessa helpompaa rakentaa kiva ja ajaton vaatekaappi, jos siihen vaan käyttää ajatusta ja jättää suurimmat kotkotukset väliin. :-) Ei silti, itsehän olen sortunut pahemman kerran kenkiin ja tällä hetkellä rotaatiossa on laskujeni mukaan vajaat 20 paria. :-D Tästä voi lukea blogistani lisää, jos nyt sattuu kiinnostamaan. Suurempi haaste meillä miehillä on, että tarjonta on rajoittunut muutamiin hyviin paikkoihin ja näitä pitää oikeasti joskus etsiä. Olikohan muistaakseni toukokuun Stockmannin tarjouslehti, tais Sokoksen vastaava, jossa oli peräti aukeama tai kaksi varattu miehille ja loput miljoona sivua miehille. Itse suosittelen rohkeasti käymään esim. Schoffan liikkeessä, jossa on nykyään mallistoa myös naisille ja käsittääkseni myös lapsille.Naisten kengistä kysyisin teiltä fiksummilta, että onko tosiaan niin, että naisten kengät ovat enemmän kulutustavaraa kuin miesten. Tällä viittaan siihen, että kun ostan esim. englantilaisen laatuvalmistajan nahkakengän, niin se on investointi vuosikymmeniksi eteenpäin, eli sitä voi huoltaa ja käyttövuoden vaan patinoivat kengät kauniimmiksi. Vaimon kanssa olemme tätä erilaisuutta joskus pohtineet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*