Hugo & Victor

Kun Ladurée on jo nähty

Jos jotkut osaavat tehdä kaikesta kaunista, niin ne ovat nimenomaan ranskikset. Missään muualla maailmassa ei törmää yhtä viimeisteltyihin leivoksiin, näyteikkunoihin ja pakkauksiin. Jos ranskikset jotain osaavat, niin heillä on silmää detaljeihin ja loppuun asti vietyyn viimeistelyyn.

Olen tällainen herkkusuu, joka kiertelee herkkukauppoja erittäin mielellään sokeriset pilvilinnat mielessään. Sain olla viime viikonloppuna Home Via Lauran-blogin Lauran turistioppaana yhden päivän ja viedä häntä esteetikkojen paratiiseihin. Aluksi harmittelin mielessäni, että kun matkamme pääpysäkki meni hieman eri suuntaan mitä mielessäni ollut Pariisin paras herkkukauppa, Hugo et Victor.

Yllätyksekseni he olivat avanneet uuden liikkeen myös Bon Marchén – tavaratalon vierelle ja se tuli vastaan kuin tilauksesta. . Näitä esteetikkojen keitaita on virallisesti kaksi ja kolmas minimyymälä löytyy Printempsin tavaratalosta. Tiesin, että Laura tulisi ihastumaan tähän mustavalkoisuuden paratiisiin ja olin niin onnellinen kun se tuli meitä yllätykseksi vastaan.  

Perustajia on kaksi, kakkukeisari ja esteetikko, joka on myös Bon Marchén pääsisustussunnittelijana. Suosittelen eritoten maistamaan heidän salted caramel –herkkuja, sillä ne ovat ihan äärettömän hyviä. Macaronseista sen verran, että ne lyövät koostumukseltaan ja mauiltaan kaikki mitä olen maistanut. Ja siis kun olen nimenomaan ottanut tämän macarons-vertailun sydämen asiakseni, niin vertailtu on ;)

Hugo & Victor myy myös jäätelöä, hilljoja ja muita herkkukaapin sisältöjä. Ostimme Lauran kanssa kauniit mustavalkoiset puuvillakassit (mikä olisikaan parempaa markkinointia kuin nimenomaan merkin kauniisti kirjaillut pussukat). Kuvaamissessioni keskeytettiin, mutta onneksi sain edes muutaman kauniin kuvan sisältä, niin tiedätte mitä odottaa kun Pariisiin menette :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*