F*** it’s snowing

Muistatteko kun tein yhteistyötä Aava Helsingin kanssa? Olin silloin muuttamassa uuteen kotiin, enkä oikein ollut varma, että minkä taulun oikein itselleni yhteistyöstä haluan. Nyt on arvottu, mitattu ja mallattu ja uusi taulu on vihdoinkin seinällä.

Recently Updated482

Harmaan Sävyt oli ensimmäinen valintani, mutta halusin olohuoneeseen taulun ja Harmaan Sävyt oli valitettavasti kyseiseen tilaan liian iso. Vertaillessani taulujen nimiä ja sävyjä kiinnitin huomiotani F*** It’s Snowing nimiseen tauluun. Taulun taustalla on sellainen pieni hauska juttu, että aina talven tullen kuulen nuo sanat ranskalaisen ystäväni suusta :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated483

Taulu ei näy pelkästään minun seinälläni, sillä se seikkailee myös uusimman Glorian Kodin sivujen välissä. Taulun rauhallinen värimaailma sopii tänne kotiini todella kauniisti ja täyttää mukavasti tyhjyyttä ammottavia seiniäni. Olen todella onnellinen, että valitsin sen pienen epäröinnin jälkeen. Nyt se muistuttaa minua aina rakkaasta ranskiksestani ja kesäisin kylmistä pakkaspäivistä <3

Ulkona on tällä hetkellä ihan todella kylmä, mutta onneksi taulu ei tuo kylmyyttä tänne sisälle asti. Nautitaan nyt näistä kauniista pakkaspäivistä, jooko? Hyvää viikonloppua :)

_________________________________________

Do you remember when I did collaboration with Aava Helsinki? At that time I was just moving into my new apartment and I didn’t know which piece I would want to myself from our collaboration. Finally I could make my mind and the new painting is on my wall.

First I was thinking one other piece, but when I saw the name of the painting, F*** It’s Snowing, I knew that it was the painting for me. The name reminds me from my dear dear French friend. Every year when the first snow comes she says exactly those words.

The calm colors of the painting are like made to my home. Even though I hesitated a bit at first, but at the moment I’m very happy with my decision. Now I have always something on my wall that reminds me from my frenchie <3

You may also like

28 Comments

 1. Minä jo ajattelin, että nyt on maailman kirjat sekaisin, kun Sofién blogissa jo otsikossa kiroillaan :D

  Tuo taulu on ihana. Voisin kuvitella sen omallekin seinälleni. Tykkään tosi paljon tuommoisista tauluista, jotka jättävät ajattelun ja tulkinnan varaa katselijallekin. Värimaailmakin on ihanan rauhallinen.

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Hih, no ei nyt sentään. Mietin otsikkoa kyllä useamman hetken itsekin. En kumminkaan voi taulun nimelle mitään ja mielestäni tuossa lauseessa/nimessä kiteytyy ystäväni persoonallisuus aivan täydellisesti :)

   Mietin tätä tauluasiaa ihan tosi kauan, mittasin ja mallasin. Mietin värejä ja kaikkea muuta. Lopuksi kumminkin taulun rauhallisuuden takia valitsin juuri sen.

   Kiitos Tarja ja ihanaa viikonloppua sinne pohjoiseen<3

 2. Minä jo ajattelin, että nyt on maailman kirjat sekaisin, kun Sofién blogissa jo otsikossa kiroillaan :D Tuo taulu on ihana. Voisin kuvitella sen omallekin seinälleni. Tykkään tosi paljon tuommoisista tauluista, jotka jättävät ajattelun ja tulkinnan varaa katselijallekin. Värimaailmakin on ihanan rauhallinen. Mukavaa viikonloppua!

 3. Todella kaunis taulu! Kiitos muutenkin, kun toit tämän gallerian esille. Tietää mistä lähteä etsimään taidetta, kun tulee tarve. :)

 4. Todella kaunis taulu! Kiitos muutenkin, kun toit tämän gallerian esille. Tietää mistä lähteä etsimään taidetta, kun tulee tarve. :)

 5. HAHAHAHA :)
  I didn’t even notice that I say that all the time when snow comes :)
  But I do use the F’ word often so it’s very possible :)
  I’m glad my cursing makes you think of me! Always a pleasure to have a little piece of me implemented in your home sweetie <3
  I need to come to check out on that super nice painting asap!!!!!!!!!!

 6. HAHAHAHA :)I didn’t even notice that I say that all the time when snow comes :)But I do use the F’ word often so it’s very possible :)I’m glad my cursing makes you think of me! Always a pleasure to have a little piece of me implemented in your home sweetie <3I need to come to check out on that super nice painting asap!!!!!!!!!!

 7. Hih, no ei nyt sentään. Mietin otsikkoa kyllä useamman hetken itsekin. En kumminkaan voi taulun nimelle mitään ja mielestäni tuossa lauseessa/nimessä kiteytyy ystäväni persoonallisuus aivan täydellisesti :)Mietin tätä tauluasiaa ihan tosi kauan, mittasin ja mallasin. Mietin värejä ja kaikkea muuta. Lopuksi kumminkin taulun rauhallisuuden takia valitsin juuri sen.Kiitos Tarja ja ihanaa viikonloppua sinne pohjoiseen<3

  1. Rosie darling, there’s nothing wrong of having a temperament <3 I feel that it's the opposite :)

   And it's also the the cultural thing. F does not sound that bad, but I wouldn't use that word in Finnish.

   Bienvenue and thank you for the day :)

 8. Hei Ida :)Aava Helsingiltä löytyy todella paljon erilaisia tauluja. Suosittelen heidän taulujaan erittäin lämpimästi :)

 9. Onpa todella tyylikäs taulu. Kiitos tästä vinkistä, olenkin tuskaillut jo pidempään sisustustaulujen tylsän ja geneerisen valikoiman kanssa – tästä löytyi ratkaisu jälleen yhteen sisustuspulmaan!

  1. Eikö olekin. Pidän siitä ihan äärettömän paljon :)

   Mahtavaa! Niin, nyt ovat kaupat täynnä vaan printtejä eikä kauniita maalauksia. Onneksi meillä on kumminkin Aava :)

 10. Onpa todella tyylikäs taulu. Kiitos tästä vinkistä, olenkin tuskaillut jo pidempään sisustustaulujen tylsän ja geneerisen valikoiman kanssa ? tästä löytyi ratkaisu jälleen yhteen sisustuspulmaan!

 11. Rosie darling, there’s nothing wrong of having a temperament <3 I feel that it's the opposite :)And it's also the the cultural thing. F does not sound that bad, but I wouldn't use that word in Finnish. Bienvenue and thank you for the day :)

 12. Hieno taulu, ja sopii paikkaansa tosi hyvin. Tykkään myös taulun raflaavasta nimestä. Hauskaa että se muistuttaa sua ystävästäsi ;)

 13. Eikö olekin. Pidän siitä ihan äärettömän paljon :)Mahtavaa! Niin, nyt ovat kaupat täynnä vaan printtejä eikä kauniita maalauksia. Onneksi meillä on kumminkin Aava :)

 14. Pidän siitä nyös itse ihan äärettömän paljon :) Hih, se on ihan paras nimi mitä taululle voi antaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*