Hotel life – vähän kuin kotona olisi ollut

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’CrownePlaza’ title=’Hotel life – vähän kuin kotona olisi ollut’]

Muutama viikko sitten heräsin onnellisimmillani Helsingin Crowne Plazan hotellihuoneen hiljaisesta huoneesta muhkeiden lakanoiden välistä. Olin sopinut blogiyhteistyöstä yhdessä Restelin kanssa, mutta enpä arvannutkaan, että myös ystäväni tiesivät tulevasta yhteistyöstä ja olivat tietoisia missä tulen yöni nukkumaan.

Avec Sofié blog l Hotel life in Helsinki

polttarit19 polttarit7

Mannerheimintiellä sijaitseva Crowne Plaza oli minulle jo ennestään tuttu, sillä asuin ennen ihan kulman takana. Entinen kuntosalini (Forever) sijaitsee myös hotellin alakerrassa, joten tuttuja paikkoja monestakin syystä. Muutaman viikon takainen yöpyminen oli tosin ensimmäinen tässä tutussa hotellissa.

polttarit6

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun saavuin polttaripäivänä hotellille, oli siellä lisää polttarikavereita sekä supermahtava meikkaaja odottamassa. Olin niin häkeltynyt, että miten kaikki olikin järjestetty minun ollessa aivan pimennossa. Olin jopa polttariaamuna hivenen stressissä, että miten yhteistyöni nyt käy, kun en ole valoisaan aikaan ottamassa kuvia. Onneksi tämäkin oli järjestetty ja minun ollessa meikissä, Char oli napannut minulle muutaman kuvan jo edellisenä iltana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun aamulla heräsin, katsoin ikkunasta ulos. Sieltä näkyi Olympiastadioni ja vanhat kotikulmani. Taivas oli syksyinen, mutta sviitti oli niin viihtyisä ja vuodevaatteet niin ihanan pehmeät, että ei minua meinannut saada hotellista edes ulos. Hotelli on tunnettu Sleep Advantage –uniohjelmasta ja sen takia nautin hyvistä unista ja heräsin virkeänä vaikka takana olikin aika pitkä päivä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mannerheimintien Crowne Plaza on todella hyvin yhteyksien varrella ja se onkin varmasti yksi syy miksi se on palkittu useasti Luxury Business Hotel of the Year –palkinnolla. Kun matkailee työkseen, on tärkeää, että kaikki on lähellä ja että saman katon alta löytyy niin kuntosali kuin ravintola. Kun asuin Suomessa, otin monesti Finnairin bussin lentokentältä hotellille ja kipittelin siitä kätevästi kotiin. Eli jos olette tulossa työmatkoille tai viikonloppulomille Helsinkiin, pääsee lentokentältä kätevästi suoraan hotellin aulaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos olet tulossa esimerkiksi viikonlopuksi Helsinkiin tai suunnittelet vaikka polttareita, niin Mannerheimintien Crowne Plaza on todella mahtava hotelli sijainnin ja palvelujensa takia. Oli kyseessä sitten pikkujoulut, polttarit tai viikonloppuloma, kaikki palvelut ovat kätevästi joko pienen ratikka- tai kävelymatkan päässä. Kurkkaa siis Crowne Plazan juhlayön tarjoukset täältä ja vietä upea miniloma sviitissä.

Oli jollain lailla hieman jopa nostalgista, että yövyin nimenomaan entisillä kotikulmillani, päivänä jolloin juhlin nykyistä ja tulevaa elämääni. Entinen töölöläinen oli erittäin onnellinen.  Kiitos ihanista juhlista ja unista <3

Pssst. Osallistu täällä kilpailuun ja voittaa miniloman kahdelle. Osallistumisaikaa on 24.11. saakka.

Yhteistyössä Restel

lifie

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*