Hiukset kuin kookosmaitoa?

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’OGX’ title=’Hiukset kuin kookosmaitoa?’]

Olen usein harmitellut kuivia hiuksiani ja yrittänyt teidän lukijoideni kautta löytää pelastusta luonnonkiharille hiuksilleni. Jos jotain olen varjellut koko ikäni, ovat ne nimenomaan hiukseni. En ole kertaakaan värjännyt niitä ja yritän kaikin tavoin välttää turhaa käsittelyä, jotta ne pysyisivät elinvoimaisina ja kiiltävinä mahdollisimman pitkään. Näiden syiden takia olen innoissani yhteistyöstäni OGX:n kanssa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle tärkeää hiuksissa ja niiden hoidossa on, että ne näyttävät luonnollisilta ja sen takia, haluan myös tuotteiden joita käytän olevan mahdollisimman ystävällisiä hiuksilleni. Monelle meikki tai huolitellut kengät ovat osa kokonaisuutta, mutta minulle terveet ja luonnolliset hiukset luovat viimeiseen silauksen lopputulokseen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
OGX:n tuotteet ovat parabeenittomia ja ne ovat myös pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin. Ylelliset öljyt hellivät hiuksia ja päänahkaa samalla kun hoitavan aineen ihana täyteläinen koostumus tuntuu käsissä. OGX:n tuotteet eivät ole turhaan USA:n yksi myydyimmistä hiustenhoitobrändeistä. 

kookos4
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Yksi asia mistä varsinkin pidän tuotteissa on se, että ne eivät lupaa hiuksieni näyttävän kampaamokäsittelyn jälkeisiltä, vaan nimenomaan tuovat esiin omien hiuksieni luonnollisuutta.  OGX:n tuotteissa raaka-aine on edellä, ja sitä kautta jokainen löytää omalle hiustyypille sopivan tuotteen. Olen itse kokeillut aikoinaan maroccan oil -tuotesarjoja ja sen takia tässä yhteistyössä kokeilin minulle uutta kookoksista tuotesarjaa. Maroccan oil on ollut minun hiuslaadulleni hieman liian öljyinen, mutta nyt kookosmaidosta tehtyä tuotesarjaa muutaman kuukauden testanneena, en voi muuta kuin kehua. 
 
Kookos on muutenkin yksi suosikkini eri raaka-ainestani ja aamupalan, hamapaiden pesun lisäksi, löytyy kookosta nyt myös hiuksistani. Kookosmaito on todella ravitseva ja hellävarainen raaka-aine joka sopii niin värjätyille kuin värjäämättömille hiuksille. Omat hiukseni kuivuvat varsinkin näin talvisaikaan hurjan paljon ja sen takia superravitsevat hiustuotteet ovat minulle välttämättömiä. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
Jotta hiukseni eivät rasitu liikaa, pesen hiukseni maksimissaan kaksi kertaa viikossa. Lyhyempi pesuväli antaa hiusten hengittää ja myös saada normaalia luonnollista kosteutta. Vältän myös föönaamista ja muuta käsittelyä, sillä vaikka kuinka suoristan kutrejani, näyttävät hiukset kiharille käsittelyn jälkeen. Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, eivät hiukseni kovastikaan välitä suoristuksesta ja sen takia hiukseni menevät helposti marsuille jos liikaa suoristan tai kiharran. Luonnollisuus on siis tässäkin asiassa hyvä vaihtoehto. 

OGX:n hiustenhoitosarjat kuuluvat muun muassa Stockmannin, Sokos Emotionin ja Citymarketin tuotevalikoimiin. Kaikkia tuotesarjoja ei välttämättä löydy jokaisesta myymälästä, mutta esimerkiksi omaa suosikkiani, kookosmaito-sarjaa löytyy Stockmannilta. Suositushinta on 11,50 e tuotetta kohden.

Yhteistyöhön liittyy myös lukijakilpailu. Kerro minulle mitä kahta tuotesarjaa kokeilisit. Tuotesarjat näet täältä. Vastausaikaa on ensi viikon sununtaihin klo:20 asti. Arvonnan säännöt näet täältä.

You may also like

42 Comments

 1. Kokeilisin juurikin Coconut oil-sarjan shampoota ja hoitoainetta. Kookos on myös oma suosikkini ja olen tältä samaiselta merkiltä kokeillut Morroccan oil-sarjaa.

 2. Ihana kilpailu ja jaan aikalailla suin näkemykset hiustenhoidosta; luonnonkihara tukka ja harvat pesut, talvella kuivuvat herkästi. Kookos on aina ollut kaikessa suosikki ja jossain kohdin hamstrasin aina ulkomailta kaikenlaista kookokselta tuoksuvaa :) Onneksi nyt saa jo täältäkin! Kookosta siis minunkin tukkaan, jos voitto osuisi kohdalle!

 3. Koska rakastan kookosta, niin ilman muuta tuo kookos-sarja! Ja olen samaa mieltä kanssasi, että haluan ensi sijaisesti hiusteni näyttävän vahvoilta ja terveiltä. Vaikka värjään hiuksiani (tai siis ihana kampaajaystäväni tekee sen puolestani), ovat sävyt hyvin luonnollisia, eikä kaikki välttämättä edes hoksaa, että hiuksissani ei ehkä olekaan oma väri – tämäkin on minulle tärkeää :) Sen verran siis olen turhamaisuudelleni antanut periksi, että harmaat juuret haluan piiloon ja hiuksiini värin kautta luonnollisen ja kiiltävän sävyn :D

 4. Kokeilisin itse macadamian oil tuotesarjaa talvikuiville luonnonblondeille hiuksilleni ka antaisin äidilleni suosittelemasi kookostuotesarjan. Äitini rakastaa kookosta ja hänellä on vielä sinua paljon kiharammat hiukset. Muutamaan otteeseen hän on jopa kuullut kehuja “uudesta permanentistään”.

 5. Pakko testata sarjaa kunhan pääsen kaupoille :). Itselläni on luonnonkihara, paksu tukka (joka on pörröinen) ja hiuspohjan kanssa ongelmia. Sarjan tuotteista voisi löytyä sopivat tuotteet hiuksilleni ja hiuspohjalle. Joko kookos- tai kukui oil-sarja olisi minun valintani testaukseen.

 6. Oih ihana kilpailu! Nuuhkin noita juuri yksi päivä, mutta opiskelijabudjetille hieman turhan kallis sarja, siksi toivoisinkin että voitto osuisi kohdalle ja hellisin omaa luonnonkiharaa, kuivaa ja karheaa tukkaani Moroccan oililla tai Keratin oililla.

  Ps nätit kuvat, hiuksesi näyttävät juuri siltä miltä haluatkin, luonnollisilta. :)

 7. Päätin tovi sitten aloittaa hiusten kasvatusprosessin, joten oma valintani olisi ehdottomasti Keratin oil -tuotesarja hennoille hiuksilleni!

 8. Sulla on niin ihanat paksut hiukset! Itse kokeilisin mieluiten tuota kookossarjaa ja argan-sarjaa :) Mukavaa iltaa! :)

 9. Olen haaveilut tästä hiustuoteperheestä jo jonkin aikaa! Haluaisin testata juurikin coconut-sarjaa sekä keratin-sarjaa. Luulisin niiden olevan täydellinen combo hennolle ja tukea tarvitsevalle hiuslaadulleni. Luonnollisuus on hiustenhoidossa minullekin ykkösasia!

 10. Rakastan Moroccan oilia ja käytänkin sitä hiuksiini, mutta voisin todellakin ihastua kookokseen. Päivittäin syön kookosöljyä muodossa jos toisessa, mikseipä myös hiukset ravittuisi sillä, ja mikä ihana tuoksu shampoosta ja hoitoaineesta jäisi hiuksiini :)

 11. Kokeilisin coconut sarjaa ehdottomasti, minulla myös luonnonkiharat hiukset ja tekisi varmasti hyvää. Toisena kokeilisin kukui sarjaa.

 12. Coconyt oil kuulostaa ihanalle :) En ole myöskään koskaan värjännyt omia hiuksiani, mielestäni hiuksissani on kauniit sävyt luonnostaan.

 13. Minulla on samankaltaiset hiukset kuin sinulla. Siksipä haluaisin testata coconut milk -sarjaa ja sitten toinen vaihtis voisi olla macadamia oil -sarja, joka kuulostaa myös ihanalta. Hyvää joulun odotusta sinne Luxemburgiin!

 14. Kokeilisin coconut milk sekä macadamia sarjoja. Olen pian lähdössä puoleksi puoleksi auringon alle joten macadamia tuotteiden kosteutus tulisi varmasti tarpeeseen ja kookos tuoksuna sekä makuna on aina ollut lempparini!

 15. Coconut- ja Kukui -sarjat kuulostavat kiinnostavimmilta. Hiukseni ovat kuivat ja pörröiset, joten elinvoimaa tuovat tuotteet olisivat paikallaan. Yritän myös säästää hiuksiani ylimääräiseltä käsittelyltä. En ole enää vuosiin värjännyt niitä ja annan niiden kuivua pesun jälkeen itsekseen.

 16. Coconut sarja on itselleni tuttu, ostin viime talvena jenkeistä sitä ja ihastuin täysin! En tiennyt että näitä myydään myös Suomessa, kunnes huomasin kesällä Stokkalla tutun näköisen pullon! Haluaisin ehdottomasti kokeilla Keratin oilia sekä Moroccon oilia, joten arvontaan mukaan. Ainakin tuo coconut-shampoo ja hoitoaine ovat sopineet karheille hiuksilleni täydellisesti!

 17. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan macadamia oilia tai argan oilia näihin kuiviin luonnonkiharoihin! :) Monien testailujen myötä oon huomannut että kookostuoksu ei vain tunnu hyvältä omissa hiuksissani, mikä on tosi sääli varsinkin luettuani tän postauksen! Tavoitteeni hiustenhoidossa on mahdollisimman luonnollinen ja ravittu lopputulos, ja tuotteiden metsästys on jatkuvasti käynnissä.

 18. Kokeilisin ehdottomasti Argan Oil of Morocco ja Keratin Oil -sarjoja. Molemmat sarjat sopisivat vahingoittuneille hiuksilleni.

 19. Kookos kuuluu omiin suosikkeihin, joten sitä kokeilisin ensimmäisenä. Lisäksi macadamia oil tuotekuvaus kuulosti hyvältä. :)

 20. Kaikki vaihtoehdot tulisivat tarpeeseen pakkasen puremille kutreilleni :) Kukui ja macadamia olisivat ensimmäisinä kokeilulistalla

 21. Kuiville ja helposti haaroittuville hiuksilleni pelastukset löytyisivät joko Keratin Oil – tai Coconut Milk -sarjoista :).

 22. Coconut Milk tai Argan Oil olisivat valintani. Rakastan nauttia kookosta sisäisesti, joten ulkoisestikin sen luulisi toimivan. Argan Oil:n valitsisin siksi, että hennot hiukset kaipaisivat vähän vahvistusta. Hiuksia myös lähtee juuri nyt ihan hirveästi :( Kiireinen syksy taitaa ottaa nyt veronsa…

 23. Luonnonkiharaisiin, kuiviin ja pörröisiin hiuksiin kokeilisi mieluusti kookos- ja kukuisarjoja. Varsinkin nyt talvihoitoina.

 24. Hei!
  Ihan pakko kysyä, mikä on tuo ihana allas?! rakennetaan taloa ja Suomen valikoimat on niin hurjan suppeat minkään suhteen, että oikeen hamittaa kun haluaisi jotain hienoa kun saa kerrankin itse valita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*