Hetki aikaa minulle ja meille

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Kun ei näe joka ilta (ja kai ihan muutenkin) suhdetta pitää hoitaa. Olen välillä ahdistunut siitä, miten helpoin keinoin pääsemme eroon keskusteluista ja niistä tärkeistä hetkistä, joilla pidetään parisuhdetta kuin myös ystävyyssuhdetta yllä. Scrollaamalla puhelinta monta kertaa päivässä tai tuijottamalla televisiota menettää monta tärkeää hetkeä. Tiedän, että scrollaan puhelinta itsekin paljon, mutta olen yrittänyt minimoida tätä tapaa. Tavoitteena on ollut keskittyminen hetkeen eikä miettimällä aina kaikkea muuta.

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Olen kovasti miettinyt, että mitä teen lomani kanssa. Olin yllättävällä blogilomalla kesäkuun ja mietin jos ottaisin heinäkuun lomaviikot myös loman kannalta. Olemme reissussa ja kotona ja varmasti olisi parempi jakaa kesäkuulumisia paikan päältä kuin muutaman viikon myöhässä, mutta katsotaan, miten aikaa on ja mihin sen haluaa käyttää.

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Viime viikonloppuna meillä oli parisuhdepäivä. Olemme reissanneet niin paljon ja olleet kavereiden kanssa, joten viikonloppu oli vain meille ja rentoutumiselle. Tällaisia totaalisia rentoutumispäiviä voisi olla kerran kuukaudessa.

Lauantaina kävimme ostamassa minulle aamulla kukkakimpun kotiin, sillä olen pitänyt viimeiset kuukaudet kotia pystyssä ja pitänyt langat ojennuksessa. Brunssin jälkeen menimme altaaseen lillumaan ja spa-hoitoihin lempipaikkaani, eli Conservatorium -hotellin spahan.

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Olimme hotellissa 6 tuntia ja olo oli kuin eri ihmisellä. Nukahdin uima-altaan reunalle ja kävin hamammissa avaamassa ihohuokosia. En niinkään ole meditoivaa ihmistyyppiä vaan rauhallinen spa-hetki on juuri sopivaa meditaatiota minulle. Paikka missä saa rauhoittua eikä ulkoisia ärsykkeitä ole, on juuri sellaista mitä olen kaivannut.

Avec Sofié blog Sandro Paris - perfect summer dresses

Kun arki on suhteellisen hektistä, tekee todella hyvää ottaa yksi päivä itselle, jolloin vain rentoutuu ja hengittelee syvään eikä pidä mitään tavoitteita mielessä. Sellainen oli minun lauantai jolloin myös aloin valmistelemaan meidän tulevaa lomaa. Tänä kesänä meillä on nimitäin ihan oikea loma, joka on suunniteltu jopa kahta kuukautta ennen lomaa, eikä vasta sinä päivänä, kun se alkaa. Vielä on 9 päivää töitä ennen kuin suljen toisen tietokoneeni ennen kun lähdemme New Yorkiin ja Hamptonsiin –  can’t wait!

Dress / Sandro Paris

Espadrilles / Chanel

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

4 Comments

 1. Ihanaa lomaa! Minusta on ihana lukea blogiasi ja seurata instaasi, mutta kyllä ihmisellä loma pitää olla :)
  Odotan myös omaa lomaani kovasti, sillä meillä on omat häät <3

  1. Heippa, kiitos paljon :)

   Niin kai sitä pitää osata myös tämän ihmisen olla tekemättä mitään sen kummempaa :)

   Blogi on intohimonasia ja sen takia siitä on välillä vaikea irrottautua :)

 2. Spa ja totaalirentoutuminen kuulostaa täydelliseltä ajanvietolta. Itse sain avopuolisolta 16 v. vuosipäivän kunniaksi Kämp Spa lahjakortin; hieronta + Kämp Brasserie lounaan. Kesäloma koittaa tämän kuun lopussa ja odotankin, että pääsen käyttämään tuon lahjakortin. :)

  New York & Hamptons kuulostavat ihan huikealta kesälomareissulta. Tuttavani vietti pari kesää takaperin samoissa maisemissa ja hänen reissunsa kuulosti niin kivalta. Oli kuulemma hauska päästä kurkkaamaan amerikkalaisten kesämeininkiä upeissa puitteissa.

  Reissukuulumisia ja Hampton aiheisia sisustus- ja tyyliaiheisia postauksia olisi tosiaan kiva lukea täältä tai Instassa mutta kyllä lomamoodi tulee ensin eli ilomielin reissupostauksia lukee jälkikäteen. Lungia lomaa, nauti ja vaihda blogista vapaalle <3

  1. Se oli juurikin sitä!

   Oi miten ihana lahja miten hyvä tapa aloittaa loma <3

   Joo, otetaan nyt kaikki kesälomat takaisin :D Odotan todella paljon sitä kaunista luontoa ja mielettömiä hetkiä siellä. Niin ihana mennä sinne ja nähdä jotakin uutta.

   Kiitos paljon ja samoin sinne. Aivan varmasti jaan Nycin kuulumisia joka paikassa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*