Hermèsin klassikkohuivi monella eri tapaa

AvecSofié - Hermes classic silk square scarf

Yksi asia mistä tunnistaa vaatekaappini, on se, että se on täynnä erilaisia huiveja. Minulla on varmasti kymmenittäin erilaisia ja -värisiä huiveja. En niinkään pidä isoista printeistä paidoissa, mutta valkoisen paidan seuraksi laitan lähes päivittäin huivin.

Omat suosikkihuivini ovat Hermèsin klassikkohuivit ja niitä olen keräillyt vuosien kuluessa muutaman erilaisen. Ne ovat joko kaulalla, laukkuun solmittuna, päässä tai lanteilla. Huivit antavat kivasti väriä ihan täysin valkeaan asuun ja sen takia minunlaiseni pukeutuja mielellään kaivaakin kaapista värikkäitä huiveja paitojen sijaan.

AvecSofié - Hermes classic silk square scarf

Hermèsin klassikkohuiveja on ihana käydä joka sesonki katsomassa uudestaan, sillä niiden printit ovat kuin taidetta. Ei uskoisi, mutta esimerkiksi kuvan huivissa on intiaani, jolla on turkooseja sulkia päässä. Yhdessä huivissani on taas Hermèsin lippulaivaliikkeen pohjapiirustus ja kolmannessa kukkia. Kuvan huvi on tosin suosikkini, sillä se on raikas ja helppo yhdistää farkkujen, mekkojen tai vaikka toimistoasun kanssa.

 

AvecSofié - Hermes classic silk square scarf

Kuvan korilla on hauska tarina. Olimme viettämässä kolmansia treffejämme reilu neljä vuotta sitten Barcelonassa ja löysimme Barcasta picnic-ravintolan/kaupan nimeltä Cornelia. Koska kyseessä oli picnic minun tapaani, korikin piti löytyä jamonille, artisokille sekä cavalle. Löysin Cornelian hyllystä korin ja aluksi kaupan mies ei meinannut millään myydä koria minulle. Kuulemma kuului rekvisiittaan. Pienen neuvottelun jälkeen sain korini ostettua aivan liian korkealla hinnalla, mutta jäipä picnicistä ihana muisto ja tuo kori. Cornelian laput ovat myös tallella korissa ja kirjoitus ravintolasta blogissa. Suosittelen menemään myös Corneliaan kun olette Barcelonassa.

AvecSofié - Hermes classic silk square scarf

Pidän yleisesti ottaen kaikista tavaroistani todella hyvää huolta ja olen varovainen, että en riko tai sotke mitään. Sen taki Cornelian kori on pysynyt vuosia todella hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta sekä Hermèsin silkkihuivi melkein uudenveroisena kulutuksesta huolimatta.

Korista en niinkään tiedä, mutta Hermèsin huivin toivon olevan todella pitkäikäinen ja sitten kun aika on, menevät huivit uuteen kotiin kummitytölleni.  Jos joku on minulta kysynyt lahjaideoita tyttöystävilleen vuosipäivänä, ei minusta ikonisella oranssissa laatikossa olevalla huivilla voi mennä pieleen. Silkkihuivi on aina täydellinen lahja.

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

8 Comments

 1. UGH…..huivisi intiaani on puhunut :) Olen niin samaa mieltä ettei oranssissa boxissa annettu huivilahja voi mennä pieleen.
  Itselleni huivit ovat jonkin sortin ” turvavaate” joita käytän todella paljon ja silloin esim. Hermesin huivien osalta hintakaan ei kirpaise kun tietää että ostos ollut koko rahan arvoinen. Mitä järkeä olisikaan ostaa kaunis huivi jos ei uskalla “ulkoiluttaa” sitä.
  Sanna

  1. Se on todella jännä miten heidän huiveissa on niin upeita printtejä ja välillä aika yllätyksellisiäkin.

   No ei kyllä voi! Voisin aina ottaa oranssin boxin lahjaksi :D

   Näin on myös minulla. Ne on nimenomaan turvavaatteita, sillä muuten paitani ovat valkoisia, niin jos on vähän harmaa fiilis, niin värikäs huivi pelastaa paljon :)

 2. Kesäterveiset ja kiitos mielenkiintoisesta blogista!
  Olisin kysynyt, voisitko joskus tehdä postauksen Hermesin huiveista. En omista vielä ensimmäistäkään, mutta haave on herännyt. Lähinnä mietin huivin kokovaihtoehtoja, minkä kokoinen sopii mihinkin tarkoitukseen. Onko kuvioissa/väreissä
  Klassikoit, vai onko tarkoitus irroitella fiiliksen mukaan? Entä uskaltaako netistä tehdä tilausta/toimitukset Suomeen?

  Kaunis kiitos sinulle ❤️

  1. Heippa,

   hyvä idea, voin tehdä mielelläni :)

   Minulla on muutama erilainen ja parissa eri koossa.

   En ole koskaan itse tilannut Suomeen, mutta uskaltaisin kyllä tilata, sillä moni ystävä on niin esimerkiksi tehnyt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*