Hello New York – I love you

Ensimmäinen kokonainen päivä takana ja seuraava edessä. Eilen kun heräilimme aamulla neljän maissa, odotin vain näkeväni upean näkymän kaupungista. Kun ensimmäiset kuvat oli napattu mieleen ja muistikortille, lähdimme kävelemään ympäri Sohoa.

Avec Sofié blog l NYC

Avec Sofié blog l NYC

Avec Sofié blog l NYC

Sääolot ovat olleet puolellamme, sillä ilma on todella leuto eikä ollenkaan tyypillinen mitä tähän aikaan vuodesta normaalisti olisi. Onneksi näin, sillä eilinen päivä meni kävellessä aamusta iltaan paikasta toiseen. Joulupyhien ansiosta Soho oli täysin tyhjillään eilen ja saimme nauttia tyhjistä kaduista.

Avec Sofié blog l NYC

Avec Sofié blog l NYC

Poikaystäväni asui ennen Bostonissa ja hän on viettänyt paljon aikaa New Yorkissa, joten minulla on ollut mitä parhain opas mukanani. Käytännössä olemme vain kävelleet ympäriinsä ja syöneet mitä ihanimmissa ravintoloissa. Hän on näyttänyt minulle kaikki lempipaikkansa ja saanut minut rakastumaan tähän kaupunkiin ihan totaalisesti. Ymmärrän hyvin miksi ihmiset rakastavat tätä kaupunkia niin valtavasti.

Avec Sofié blog l NYC

Avec Sofié blog l NYC

Kiitos niin paljon kaikista vinkeistä, olen niitä käynyt läpi ja tulen varmasti käymään vielä koko viikon ajan. Ajattelin nyt aika paljon lomailla ja pitää blogin päivittämisen minimissään, jotta ehdin nauttia täällä olosta. Voitte seurailla siten lomaani paremmin Instagramin tai Snapchatin puolella.

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*