Hello Darlings – Home via Laura ja Bebe!

Postauksen otsikko kuvastaa päivää ja myöskin lounaspaikkaa jossa tapasin ihanan blogikaverin Home via Laura –blogin Lauran. Olemme Lauran kanssa tutustuneet joskus monta vuotta sitten Lauran entisen työpaikan kautta ja blogikuvioiden myötä ystävyys on syventynyt entisestään. Kaksi vuotta sitten juhlimme Lauran ja hänen miehensä kanssa Pariisissa Fête de la musiqueta ja tänään tapasin hänen ihanan tyttärensä ensimmäisen kerran.

Hello Darling Helsinki

Hello Darling Helsinki

Hello Darling Helsinki

 

Kävimme lounaalla Charimuksen, Lauran ja Beben <3 kanssa yhdessä Helsingin lempiravintoloistani, Hello Darlingissa. Hello Darlingista saa chiavanukkaiden lisäksi ihania lämpimiä ruokia. Tänään söin nöyhtönautaa tomaattikastiikkeessa vihersmoothien kera. Aiemmin olen syönyt heillä pastaa ja pisteet heille, että se on automaattisesti gluteeniton annos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello Darling sijaitsee ihan keskustan tuntumassa, Iso-Roballa. Olen itseasiassa asunut samalla Fasaaninlinnan sisäpihalla, joten Hello Darlingin kulmat ovat minulle todella tutut. Vaikka asuinpaikkana Iso-Roba ei ollut ehkä se suosikkini, on alueella todella kivoja ravintoloita ja uusia avautuu kuin sieniä tulee sateella.

Hello Darling Helsinki

Hello Darling Helsinki

 

Sateesta sen verran, että vaikka Helsingin ilmat eivät ole tarjonneet parastaan, ovat ihmiset ympärilläni tarjoilleet parhainta seuraa mitä voisin vain pyytää. Nämä sukulaisten ja ystävien speed dating –tapaamiset ovat osa aina näitä Helsingin reissujani. Eli vaikka on satanut kaatamalla non stop, ei se ole haitannut, kun seura on ollut mitä parhainta.

Hello Darling Helsinki

Hello Darling Helsinki

Sain tänään lounaalla mahan täyteen ja samalla käsitreenin tehtyä, kun nostelin Bebeä ilmaan ja tanssitin häntä pöydällä. Pöydillä kun on ihan hyvä joskus tanssia..  Lauran vauveli on mitä ihaninta lounasseuraa, kun kitinän sijasta saa hymyjä ja kuolaista pärisettelyä <3

Hello Darling Helsinki

Hello Darling Helsinki

Olen ollut Suomessa tiistaista asti ja huomenna palaan taas Ranskaan. Toivottavasti ehdin tulla vielä edes loppukesästä tänne, sillä kun tämä edelleen tuntuu jollain lailla niin kodilta. Vaikka ei täällä fyysistä kotia enää olekaan, perhe ja ystävät sen tekevät.

Kuvat: C and the city <3

You may also like

8 Comments

 1. <3 Sinä osaat kirjoittaa todella kauniista rakkaista ihmisistä. Seuraan sinun blogisi lisäksi myös Charin ja Lauran blogeja, joten varsinkin sinun ja C:n blogeja on hauska lukea kun vilahtelette niissä vuorotellen. Kiva nähdä Lauraa myös tätä kautta.

  Ymmärrän tuon koti, ilman fyysistä kiinnekohtaa. Minulla on sama tunne erästä kaupunkia kohtaan.

  1. Voi kiitos <3 No ei heistä voi kun kirjoittaa kauniisti <3

   No niin varmasti. Kummankin tosin olen tuntenut ennen blogeja ja varsinkin C:n kanssa ollaan tosi läheisiä.

   Se on varmasti lukijoistakin hauskaa kun kirjoitamme yhdessä asioista, mutta yleensä vähän eri perspektiivillä.

   Niin, ei sillä fyysisellä paikalla ole väliä kun ihmiset ne kodin kumminkin tekee.

 2. Helsingissä näyttää olevan nykyään paljon tuollaisia pikku ravintoloita joiden sisustukseen ja laatuun on panostettu. Minulta kysytään täällä joskus vinkkejä mihin voi mennä Helsingissä syömään kun joku on menossa sinnepäin työmatkalle ja silloin selailen blogeja koska muuten olen tätä nykyä ihan out koko kaupungin tarjonnasta:) Voi kun pääsis kohta itsekin sinnepäin vierailemaan, kohta ehkä pääseekin jos muutamme Pariisiin vähäksi aikaa, saas nähdä! Siitä suihkauttaisi kivasti Helsinkiin lyhyillä lennoilla:) Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

  1. Niin on! Ja se on niin ihanaa kun niitä vain avautuu koko ajan lisää ja lisää! Kävin yhdessä kivassa paikassa, jonka tulen myöhemmin mainitsemaan uudessa postauksessa.

   Jos muutat Pariisiin, niin kysele vain apua jos tarvitset :)

 3. Iso-Roba menee kohta täydelliseen remppaan, katu avataan ja rempataan, tulee istutuksia, uudet valot jne. Siis täydellinen kasvojen pesu. Tulos on varmasti hyvä ja kadun profiilia nostava.

 4. Iso-Roba menee pian remonttiin, katu uusitaan täysin. Siitä tulee varmasti upea ja alueen profiilia kohottava.

  1. Heippa, kiva tietää :)

   Ei siinä nytkään sinällään mitään vikaa ole, mutta nukkuminen oli ajoittain hieman mahdotonta kun tuntui ettei bileet loppuneet ikinä. Tosin joskus olin niissä bileissä myös itse :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*