HAY LOOP STAND

Muistatteko kun kirjoittelin teille viime kuussa makuuhuoneen murretusta värikartasta? Ihan vielä tavoitteeseen en muutosprojektissani ole päässyt, mutta toivottavasti makuuhuone olisi pian sellainen mitä suunnitelmissa.  Vaikka täällä ei ole vieläkään valmista, mutta pientä edistystä kotona on sentään nähtävillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen jo pitkään halunnut jotain uutta säilytysratkaisua missä voin pitää vaatteitani laittamatta niitä kaappiin.  Ihan sellaista perinteistä rekkiä en kumminkaan ole halunnut, joten sen takia olen pitkään miettinyt HAY:n ilmavaa Loop Standia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos käytän paitaa kerrankin, niin en voi enää laittaa sitä kaappiin takaisin. Näistä kerran käytetyistä paidoista on tosin tullut ongelma, sillä niitä on kerääntynyt siihen Tine K:n koriin, minkä olette nähneet Korista kurkistaa hän –postauksessani. Korissa ne tietenkin rypistyvät joten loppujen lopuksi ne ovat menneet korista seuraavaan, eli pyykkikoriin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihdoinkin tästä kertakäyttöpaita-meiningistä on päästy ja nyt niille paidoille on uusi paikka. Ostin kahdesta vaihtoehdosta tuon pienemmän version sillä ajattelin, että sitä on sitten tulevaisuudessa helpompi siirrellä paikasta ja huoneesta toiseen. Puntaroin mustan ja valkoisen välillä, mutta jostain syystä se valkoinen on vain enemmän minun värini.

Recently Updated509

Sunnuntait ovat pyykki- ja silityspäiviäni, jolloin laitan kaikki vaatteet aina valmiiksi tulevaa viikkoa varten. En pidä silittämisestä ihan hirmuisen paljon, joten sen takia silitän mieluummin paljon kerralla, kuin vähän joka päivä. Kuvat ovat viime sunnuntailta ja rekissä näkyy tämän viikon värisuora :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recently Updated510

Kuvan henkarit ovat myöskin HAY:n ja olen ostanut ne reilu vuosi sitten Turun Sisustuksen Koodista. Olen etsinyt samanlaisia henkareita lisää, mutta Helsingistä en ole niitä vielä löytänyt. Pitää kai tehdä Annelle tilaus ;).

_______________________________________________

Do you remember when I told you about the new color palette of my bedroom?  My renovation and decoration project is still far from ready, but you can see already some progress.

I have wanted some kind of storage system for my clothes for a while, but the traditional rack hasn’t been in my mind. Therefore, I’m very glad that HAY’s airy Loop Stand fits perfectly into my bedroom.

If I use my shirt once, I cannot put it back into my closet. Those once used shirts have caused although some problems and I have put those into that Tine K’s basket.  And of course those shirts do not find their way back on me. Therefore I toss those from basket to (laundry) basket. Anyhow, now my shirts are placed nicely into my new stand and I can use them more than once.

On Sundays I usually do laundry and ironing. I want that everything is ready for the upcoming week. I don’t like ironing that much and therefore I try to iron everything at once.  Photos are from last Sunday after my ironing sessions, and you can see my this weeks color palette hanging from my new stand ;)

Have a great Tuesday!

You may also like

52 Comments

 1. Olen itse miettinyt samaisen standin hankkimista viime syksystä, niin kätevää olisi saada tosiaankin niitä viikon asuja siihen valmiiksi.

  Tässä vaan olisi ehkä suunnitteilla Barcelona tai Rooman reissu joten tuo standi jää ehkä vielä odottamaan :)

  Noita Hay:n henkareita on muistaakseni ainakin Zarron liikkeessä. Stockallahan myydään jonkin verran noita Hay:n tuotteita mutta henkareita en muista nähneeni vielä.

  Muuten, lueskelin noita vanhoja Barcelona postauksiasi ja ajattelinkin kysäistä oletko vuokrannut joskus asunnon sieltä lomasi ajaksi? Selaisin Airbnb:n sivustoja ja erityisesti Bornin alueen asuntotarjontaa. Meillä oli viime kesänä niin kiva kokemus Ranskan reissun B&B paikasta joten olisi kiva päästä paikallisten kanssa tekemisiin myös mahdollisen Barcelonan reissun aikana, saisi enemmän irti kaupungista paikallisten suositusten myötä :)

  Ai, että kun tekisi mieli aurinkoon kun tuossa aamulla kävelin lumituiskeessa töihin :D

  1. Hei Lora :)

   Se on kätevä, suosittelen :)

   Stocka ei jostain syystä myy noita henkareita. Niillä on vain niitä Nomess-henkareita :(

   Ensimmäisen kerran kun menin Barcaan niin vuokrasin asunnon sieltä. En nyt yhtään muista mikä sen yrityksen nimi oli, minkä kautta sen vuokrasin.

   Born on ihana! Muista vain katsoa, että miltä kadulta vuokraat. Suosittelen isoja katuja ja karttamaan niitä pienempiä mitkä menevät syvemmälle.

   Tässä muutama katusuositus:
   -Carrer de la Princesa
   -Carrer Comerç (suklaamuseo on vieressä ;) )

   Born on ihana, mutta iltaisin pikkukadut ovat varsinkin naisen näkökulmasta vähän epämiellyttävät. Vaikka alue on ihanan boheemi, mutta sillä on myös kääntöpuolensa.

   Kunhan et vaan vuokraa asuntoa Ravalin-alueelta, niin kaikki on hyvin. Itse tein silloin ensimmäisellä kerralla sen virheen.

 2. Olen itse miettinyt samaisen standin hankkimista viime syksystä, niin kätevää olisi saada tosiaankin niitä viikon asuja siihen valmiiksi. Tässä vaan olisi ehkä suunnitteilla Barcelona tai Rooman reissu joten tuo standi jää ehkä vielä odottamaan :)Noita Hay:n henkareita on muistaakseni ainakin Zarron liikkeessä. Stockallahan myydään jonkin verran noita Hay:n tuotteita mutta henkareita en muista nähneeni vielä.Muuten, lueskelin noita vanhoja Barcelona postauksiasi ja ajattelinkin kysäistä oletko vuokrannut joskus asunnon sieltä lomasi ajaksi? Selaisin Airbnb:n sivustoja ja erityisesti Bornin alueen asuntotarjontaa. Meillä oli viime kesänä niin kiva kokemus Ranskan reissun B&B paikasta joten olisi kiva päästä paikallisten kanssa tekemisiin myös mahdollisen Barcelonan reissun aikana, saisi enemmän irti kaupungista paikallisten suositusten myötä :)Ai, että kun tekisi mieli aurinkoon kun tuossa aamulla kävelin lumituiskeessa töihin :D

 3. Noita Hayn henkareita saa ainakin Finnish Design Shopilta tilattua :) Siellä tosin postimaksut ovat 6€, joten joutuu ehkä samalla tilaamaan jotain muutakin ;)

 4. Noita Hayn henkareita saa ainakin Finnish Design Shopilta tilattua :) Siellä tosin postimaksut ovat 6?, joten joutuu ehkä samalla tilaamaan jotain muutakin ;)

 5. Kaunista! Näyttää jo nyt niin hyvältä ;). Hankin meille tuon Hay:n loopin mustana eteiseen, mut tekis vielä mieli tilata makkariin valkoisena.

 6. Itse kipaisin Formverkiin ostamaan lisää henkareita :) ovat kyllä ihan mielettömiä! Ja arvaa kelle on tulossa tismalleen sama Looppi ;) Upea!

  1. Helou darling!

   Niin vai pitäisikö sitä tukea sittenkin Annen kauppaa?

   I know, sisustuskaksoset. No minkäs sille voi jos meillä on vaan hyvä maku ;)

 7. Itse kipaisin Formverkiin ostamaan lisää henkareita :) ovat kyllä ihan mielettömiä! Ja arvaa kelle on tulossa tismalleen sama Looppi ;) Upea!

 8. Ai että, lisää kyllä omaa HAY-rekin ostokuumetta ! Se on vaan niin ihana ! Mutta omani osto taitaa jäädä kesään :) Mutta hyvää kannattaa odottaa.. tai niin ainakin yritän uskotella itselleni :P

  Ihania kuvia jälleen kerran <3

  <3 Maria

 9. Ai että, lisää kyllä omaa HAY-rekin ostokuumetta ! Se on vaan niin ihana ! Mutta omani osto taitaa jäädä kesään :) Mutta hyvää kannattaa odottaa.. tai niin ainakin yritän uskotella itselleni :PIhania kuvia jälleen kerran <3<3 Maria

  1. Hei Laura :)

   Huomasin, että teillä on sama sängynpääty mitä minä mietin :)

   Niin saa, mutta jos ne pitää jostain tilata niin mieluiten tilaan ne Annen kaupasta :)

   1. Joo pari viikkoa sitten kiikutin kotiin Ikeasta, ei muuten ollut ihan pikkujuttu tuo sänkyyn kiinnittäminen :)

    Totta, itsekin kannatan pienempiä yrityksiä aina, kun siihen on mahdollisuus!

 10. Ihana tuo Loop, myös minulle tulossa! Myös Finnish Design Shopista saa mielestäni juurikin noita samoja henkareita :)

 11. Loop Standin olen nähnyt aikaisemmin hieman pelkistetymmässä kodissa mutta hyvin sopii myös klassisempaankin sisustukseen :)http://hyppysellinenpaheita.blogspot.fi

 12. Hei Lora :)Se on kätevä, suosittelen :)Stocka ei jostain syystä myy noita henkareita. Niillä on vain niitä Nomess-henkareita :(Ensimmäisen kerran kun menin Barcaan niin vuokrasin asunnon sieltä. En nyt yhtään muista mikä sen yrityksen nimi oli, minkä kautta sen vuokrasin. Born on ihana! Muista vain katsoa, että miltä kadulta vuokraat. Suosittelen isoja katuja ja karttamaan niitä pienempiä mitkä menevät syvemmälle. Tässä muutama katusuositus:-Carrer de la Princesa-Carrer Comerç (suklaamuseo on vieressä ;) )Born on ihana, mutta iltaisin pikkukadut ovat varsinkin naisen näkökulmasta vähän epämiellyttävät. Vaikka alue on ihanan boheemi, mutta sillä on myös kääntöpuolensa.Kunhan et vaan vuokraa asuntoa Ravalin-alueelta, niin kaikki on hyvin. Itse tein silloin ensimmäisellä kerralla sen virheen.

 13. Helou darling!Niin vai pitäisikö sitä tukea sittenkin Annen kauppaa?I know, sisustuskaksoset. No minkäs sille voi jos meillä on vaan hyvä maku ;)

 14. Hei Laura :)Huomasin, että teillä on sama sängynpääty mitä minä mietin :)Niin saa, mutta jos ne pitää jostain tilata niin mieluiten tilaan ne Annen kaupasta :)

 15. Ehdottomasti tukea Koodia! En vaan voinut vastustaa, kun ne siinä nenun edessä roikkuivat, jotenkiikutin kassalle ;)

 16. Niin, minä aina ihailen sellaisia pelkistetympiä sisustuksia mutta en oikein jostain syystä kumminkaan pysy sellaisessa linjassa :)

 17. Heei, ihanalta näyttää! Tuo rekki on niin kätsy kyllä.

  Tiedätkö, just tänään tilattiin Haylta taas lisää noita henkareita, ne eivät ennätä kauaa hyllyssä vanheta, lentävät heti aina eteenpäin.

  Mutta siis voin vinkata kun ne joskus saapuvat :)

 18. Heei, ihanalta näyttää! Tuo rekki on niin kätsy kyllä. Tiedätkö, just tänään tilattiin Haylta taas lisää noita henkareita, ne eivät ennätä kauaa hyllyssä vanheta, lentävät heti aina eteenpäin. Mutta siis voin vinkata kun ne joskus saapuvat :)

  1. Heiii Anne!

   Se on todella kätevä :)

   Vinkkaa heti kun tiedät milloin tulevat, niin tilaan sinulta niitä. Pitäisi taas tulla Turkuun ja teille käymään :)

   Sydän napattu ja lähetetty takaisin <3

 19. Heiii Anne!Se on todella kätevä :)Vinkkaa heti kun tiedät milloin tulevat, niin tilaan sinulta niitä. Pitäisi taas tulla Turkuun ja teille käymään :)Sydän napattu ja lähetetty takaisin <3

 20. Joo pari viikkoa sitten kiikutin kotiin Ikeasta, ei muuten ollut ihan pikkujuttu tuo sänkyyn kiinnittäminen :)Totta, itsekin kannatan pienempiä yrityksiä aina, kun siihen on mahdollisuus!

 21. Kiitos ihanista sanoista, ne todellakin kannustavat eteenpäin juuri nyt. Peili on uskomaton, Huuto.net-löytö, voitko kuvitella? Kodinykkösestä alunperin..xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 22. Voi ihanat tytöt, tulkaahan vain tänne vierailulle. Toivottavasti teillä ei ole sitten kovin kiirus :) olisi kiva jutskailla vähän pidempäänkin!

 23. Voi ihanat tytöt, tulkaahan vain tänne vierailulle. Toivottavasti teillä ei ole sitten kovin kiirus :) olisi kiva jutskailla vähän pidempäänkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*