Hattuneiti

Tänään on I Love Me –messut. Messuilla näkyy myös ystäväni Kati hattuinensa. Minulla on ympärillä uskomattoman upeita naisia, jotka lähtevät tekemään niitä omia juttujaan. Yksi näistä on Kati. Kati on tällä hetkellä äitiyslomalla ja samalla kun hän hoitaa pientä tytärtään, pyörittää hän omaa hattubusinesstaan. Aikamoista via mitä?

Minulla on päässäni hattu nimeltä Hanna. Samainen hattu on näkynyt eri värissä ystävälläni Strictly Stylen Hannalla. Me kun ollaan tällaisia ladylike-naisia, niin hatut ovat tiivis osa pukeutumista kesällä ja varsinkin syksyllä/talvella.

Minulla on hattuja jos jonkinlaisia ja niitä on varsinkin kerääntynyt Ranskaan muutettuani. Pariisissa olen nimittäin inspiroitunut hatuista toden teolla ja hattuja kävelee jos jonkinlaisia kadulla vastaan ihan koko ajan. Niin kuin olen sen jo maininnut, suojaavat hatut myös Pariisiin sateelta ;)

Jos olette viikonloppuna menemässä messukeskukseen, niin käykää moikkaamassa Katia hattujen seasta. Hattuja voitte käydä kurkkailemassa täältä jo etukäteen. Katin uusi mallisto on kertakaikkisen herkullinen kaikkine väreineen ja malleineen. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Lieriä tai ilman, värein ja leikkauksin laadulla ja intohimolla valmistettuja hattuja.

 

Olen ostanut itselleni aina silloin tällöin jonkinlaisen lahjan. Useimmiten ne lahjat ovat koruja, sillä ne kun ovat vähän niin kuin ikuisia. Kädessäni on viime syksynä itselleni ostama Tiffanyn ”Love”- käsikoru ja sen seurana nyt syksyllä ostamani Hermèsin klassikko rannekoru. Olen haaveillut siitä pitkään ja nyt muutama viikko sitten käsin sen itselleni ostamassa pienenä palkintona kuluneesta vuodesta. Omat lahjat, ne parhaat lahjat ;)

Hattu: KN Collection (saatu)

Kengät: Massimo Dutti

Trenssi: Zara

Laukku: Rebecca Minkoff

Käsikorut: Tiffany ja Hermès

 

 

You may also like

2 Comments

 1. Aivan ihana hattu, ja ensisilmayksella nayttaa etta KN Collection:ssa loytyisi monta tosi sopoa hattua! Itse olen myos tosi innostunut hatuista ja mika parasta, Pariisissa se ei tosiaan ole mitenkaan “outoa” oli sitten millanen hattu hyvansa, vaan se on osa asua ja niita nakee jos jonkinlaisia! Oletko viela itse eksynyt Pariisissa liikkeeseen nimelta Merci (Maraisin laidalla)? 

  Voikohan noita KN Collection hattuja tilata ulkomaille? 

  Emma

 2. Hienoa, että tuot esille ystäväsi hattuja joita ei välttämättä muuten huomaisi.  Kävin jo ihastelemassa hattuja (hyvät, selkeät kuvat) ja jopa tällaiselle ikuiselle sporttiletille löytyi pari kaupunkihattua joita voisin pitää. Missä muuten hatut valmistetaan?

  Pakko muuten vielä kommentoida edellistä postaustasi. Allekirjoitan monet kohdat suurkaupungissa asumisesta. Lontoossa työskennellessäni (asuin WC1-alueella) kaupunki näyttäytyi sekä epäystävällisenä ja likaisena että välillä myös kohteliaana ja tilaisuutena uusille mahdollisuuksille. Uskon, että monet suurkaupungit joissa elämä on hektistä, työ stressaavaa ja ärsykkeitä paljon ihmiset sulkeutuvat enemmän kuoreensa ja valikoivat tilanteet joihin osallistuvat.

  Hyvää viikon jatkoa!

  ScandinavianLife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*