Hair care

Before/After

Ensimmäinen kuva kertoo hyvin sen, että kaikki ei blogeissa välttämättä ole semmoista mitä kuvat saattavat antaa ymmärtää. Ensimmäisen kuvan jälkeen kaikki unohtavat ne maanantaina postaamani kuvat silkkisistä kutreista.  Halusitte tietää että mitä hiustenhoituotteita käytän, niin ajattelin jakaa välttämättömimmät tuotteeni teidän kanssa.

Ensimmäisessä kuvassa hiukseni ovat ns. luonnollisessa tilassa. Olen juuri herännyt enkä ole tehnyt hiuksilleni mitään. Eli kyllä siihen muutamaa ainetta  ja hivenen kärsivällisyyttä tarvitaan, jotta hiukseni eivät olisi pörröiset tai säkkärät.

Tilaan kaikki hiustuotteeni lähes poikkeuksetta ulkomailta.  Se on ehkä hieman valitettavaa, mutta Suomessa hiustenhoitotuotteet maksavat niin paljon. Hyvä esimerkki on esimerkiksi Redkenin tuotteet, jotka maksavat Suomessa n. 30 € pullo, mutta ulkomaisissa nettikaupoissa ne maksavat n. 12 €. Tilaan tuotteeni yleensä Feel Uniquesta tai Look Fantasticista.  Jos teillä on suositella vielä jotakin muuta nettikauppaa, niin kuulisin vinkkejä mielelläni :)

Tuotteeni eivät ole tarkoitettu pelkästään luonnonkiharille hiuksille, vaan yleisesti ehkä hivenen kuivemmille hiustyypeille ja niille jotka haluavat hiuksistaan silkkiset ja pehmeät.

1. Shampoona ja hoitoaineina käytän vuorotellen Redkenin All Soft– tai Smooth Down-tuotteita. 2. Hiuksiinjätettävänä hoitoaineina minulla on tällä hetkellä Bona Curen: Time Restore Satin Spary ja KMS Californian Silk Sheen spray. 3. Lämpösuojaa ja kiiltoa saan Sebastianin Trilliantista. 4. Jos on hivenenkin kosteaa, niin hiukseni menevät pörröiseksi ja pörröisyyttää taltuttamaan käytän Sebastianin Liquid Gloss-tuotetta. Tuotteessa on myös valoa heijastavia ainesosia, joten se antaa samalla kiiltoa. 5. Jotta hiukseni näyttäisivät kiiltäviltä ja silkkisiltä, niin viimeistelen ne vielä KMS Californian Silk Sheen polishing serumilla.

_______________________________________

I promised to share my hair care products with you. I have naturally very curly hair so it needs a lot of different kinds of products to look smooth and silky. The products that I use aren’t only meant for my kind of hair type so those products are for all of you who want that their hair look silky and soft.

1. As a shampoo and conditioner I use Redken All Soft and Smooth Down lines. 2. As a leave-in conditioner I have Time Restore Satin Spray from Bona Cure and Silk Sheen from KMS California3. If I need thermal protection and extra shine I use Trilliant spray from Sebastian4. My hair needs frizz control and for that I have Liquid Gloss from Sebastian. 5. To get that extra shine and gloss I use polishing serum from KMS California.

You may also like

70 Comments

   1. Kiitos :) Ja kiitos kun vinkkasit nettikaupoista. Sieltähän löytyi Urban Decayn Naked palette jota en ole onnistunut löytämään muilta sivuilta jotka toimittavat suomeen.

 1. Onpa hassu juttu, ajattelin aamulla sinua kun kuivasin hiuksiani ja mietin mitähän tuotteita käytät! Mulla on aika saman tyyppinen hiuslaatu kuin sulla, luonnonkihara, paksu ja ennen kaikkea omatahtoinen! Pesen hiukset yleensä aamuisin, jos pesisin iltaisin, olis sama pessä ne taas aamulla kun niitä ei saa sitten mitenkään laitettua enää. Talvella tulee föönattua hiukset melkein joka kerta, eli ei ihme että on kuivat latvat (kampaajani on äitiyslomalla vielä toukokuun loppuun, jaiks!). Tuota KMS:n hiuksiin jätettävää suihketta voisi kokeilla kyllä kans. Melkein kaikki hiusten hoitotuotteet tulee tosiaan ikävä kyllä tilattua ulkomailta, Feeluniquen olen todennut tällä hetkellä toimivimmaksi ratkaisuksi. HQ hairista olen tilannut myös, mutta ne käytti jakelufirmaa eikä postia niin tuotteiden saamisessa meni pitkään koska päivällä ei tule oltua kotona. Suomalaisista tuotteista käytän aina silloin tällöin XZ:n (vai onko se ZX) tuotteita kun niissä ei ole silikoneja tai ei pitäisi olla ja ne on aika hyviä hintaansa nähden.

  Ruukaatko pitää hiuksia joskus kiharalla? Mie laitan joskus pyyhekuiviin hiuksiin rakennesuihketta ja puristelen kiharat oikein kunnolla näkyviin ja annan kuivua omillaan. Talvella tulee vähemmän tehtyä tätä kun aamulla ei kerkeä hiukset kuivua niin nopsaa että viittis mennä ulos pakkaseen märillä hiuksilla. Onneksi kohta lämpenee!

  1. Omatahtoinen on nimenomaan se oma sama meidän hiuksille :)

   HQ hairista en ole edes kuulluut. Kiitos vinkistä :)

   Siis yleensä ne ovat tuossa luonnollisessa tilassaan, joten pienillä laineilla. Oletko ikinä koittanut softeria? Sen avulla kun kuivaan, niin hiukseni menevät AIVAN kiharaan. Harvemmin kuivaan hiuksiani kuivaajalla, sillä hiukseni eivät oikein pidä siitä. Annan mielummin niiden kuivua omillaan, niin ne pysyvät tyytyväisinä ;)

 2. Onpa hassu juttu, ajattelin aamulla sinua kun kuivasin hiuksiani ja mietin mitähän tuotteita käytät! Mulla on aika saman tyyppinen hiuslaatu kuin sulla, luonnonkihara, paksu ja ennen kaikkea omatahtoinen! Pesen hiukset yleensä aamuisin, jos pesisin iltaisin, olis sama pessä ne taas aamulla kun niitä ei saa sitten mitenkään laitettua enää. Talvella tulee föönattua hiukset melkein joka kerta, eli ei ihme että on kuivat latvat (kampaajani on äitiyslomalla vielä toukokuun loppuun, jaiks!). Tuota KMS:n hiuksiin jätettävää suihketta voisi kokeilla kyllä kans. Melkein kaikki hiusten hoitotuotteet tulee tosiaan ikävä kyllä tilattua ulkomailta, Feeluniquen olen todennut tällä hetkellä toimivimmaksi ratkaisuksi. HQ hairista olen tilannut myös, mutta ne käytti jakelufirmaa eikä postia niin tuotteiden saamisessa meni pitkään koska päivällä ei tule oltua kotona. Suomalaisista tuotteista käytän aina silloin tällöin XZ:n (vai onko se ZX) tuotteita kun niissä ei ole silikoneja tai ei pitäisi olla ja ne on aika hyviä hintaansa nähden.Ruukaatko pitää hiuksia joskus kiharalla? Mie laitan joskus pyyhekuiviin hiuksiin rakennesuihketta ja puristelen kiharat oikein kunnolla näkyviin ja annan kuivua omillaan. Talvella tulee vähemmän tehtyä tätä kun aamulla ei kerkeä hiukset kuivua niin nopsaa että viittis mennä ulos pakkaseen märillä hiuksilla. Onneksi kohta lämpenee!

 3. Täällä ilmoittautuu myös yksi pörröpää! Minulla on hyvin samanlainen tuo hiuslaatu. Luonnonkiharat, karvaiset ja mielettömän paljon hiusta saivat aikaan varsinkin nuorempana sen, että en ollut koskaan tyytyväinen hiuksiini ja haaveilin ystävieni ohuista piikkisuorista hiuksista. Tuntuu että nyt lähestyessä kolmeakymmentä, hiuslaatu on hieman muuttunut, luonnonkiharuus ja pörröisyys on helpottanut ja luonnontilassa olevasta kiharasta on tullut kauniimpi. Nyt ei enää ole samanlaista tukkakriisiä kuin nuorena :D
  Kiitos vinkeistä, täytyypä testata noita hiustuotteita! Hyviä hiustenhoitovinkkejä ja -aineita ei voi olla koskaan liikaa :)

  1. No minulla suunta on ehkä toinen, kiharaa ja pörröä tulee vaan entistä enemmän :D

   Oleppas hyvä! Jep, mitä kauneuteen liittyviin asioihin tulee niin hiustenhoitotuotteet pitää vähintään olla kunnossa :)

 4. Täällä ilmoittautuu myös yksi pörröpää! Minulla on hyvin samanlainen tuo hiuslaatu. Luonnonkiharat, karvaiset ja mielettömän paljon hiusta saivat aikaan varsinkin nuorempana sen, että en ollut koskaan tyytyväinen hiuksiini ja haaveilin ystävieni ohuista piikkisuorista hiuksista. Tuntuu että nyt lähestyessä kolmeakymmentä, hiuslaatu on hieman muuttunut, luonnonkiharuus ja pörröisyys on helpottanut ja luonnontilassa olevasta kiharasta on tullut kauniimpi. Nyt ei enää ole samanlaista tukkakriisiä kuin nuorena :DKiitos vinkeistä, täytyypä testata noita hiustuotteita! Hyviä hiustenhoitovinkkejä ja -aineita ei voi olla koskaan liikaa :)

 5. Itse tilailen myös tuotteita ulkomailta, samasta kustannussyystä… Tilailen lähinnä vain Beautybay.comista, ja on toiminut aina hyvin ja toimitus on ollut supernopeaa. Tosin, tällä hetkellä odottelen pakettia sieltä, ja nyt poikkeuksellisesti on kestänyt jo pari viikkoa…ei ollenkaan normaalia. Laitoinkin sinne jo viestiä asiasta, ja asiakaspalvelu tuntui toimivan hyvin. Nyt vielä hetken odottelen toimitusta, ja sitten uusi yhteydenotto, mikäli pakettia ei kuulu. Mutta, tästä huolimatta, suosittelen silti ko. paikkaa, en siis tarkoittanut tätä pelotteluna :-)

  Ihanat hiukset sinulla joka tapauksessa! Itse kuulun vastakkaiseen “luokkaan” eli piikkisuorat, valokuituhiukset löytyy, joissa kiharat pysyy vartin. Pitäisi oppia silti olemaan tyytyväinen tähän, mitä annettu on :-)

  1. Olen katsellut heidän tuotteitaan aina välillä, mutta tällä hetkelllä tilailen vain oikeastaan Feel Uniquesta. Sen kanssa minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Pitää kokeilla Beautybayta sitten seuraavalla kerralla :)

   Niin, sitä ei voi muuttaa mitä on annettu, vaikka välillä tämä pörröisyys hieman häiritseekin :)

 6. Itse tilailen myös tuotteita ulkomailta, samasta kustannussyystä… Tilailen lähinnä vain Beautybay.comista, ja on toiminut aina hyvin ja toimitus on ollut supernopeaa. Tosin, tällä hetkellä odottelen pakettia sieltä, ja nyt poikkeuksellisesti on kestänyt jo pari viikkoa…ei ollenkaan normaalia. Laitoinkin sinne jo viestiä asiasta, ja asiakaspalvelu tuntui toimivan hyvin. Nyt vielä hetken odottelen toimitusta, ja sitten uusi yhteydenotto, mikäli pakettia ei kuulu. Mutta, tästä huolimatta, suosittelen silti ko. paikkaa, en siis tarkoittanut tätä pelotteluna :-)Ihanat hiukset sinulla joka tapauksessa! Itse kuulun vastakkaiseen “luokkaan” eli piikkisuorat, valokuituhiukset löytyy, joissa kiharat pysyy vartin. Pitäisi oppia silti olemaan tyytyväinen tähän, mitä annettu on :-)

 7. Voih! Itelläni on AIVAN sama hiuslaatu. Kun joku olisi tullut sanomaan mun hiusvärjäysoperaatiossa saman kuin sullekin. Nyt yritän kasvattaa omaa väriä takaisin, jos hiuskunto siitä tokenisi. Mulla on myös rautaa hiuksissa, joten se tekee hiukset ihan tönköiksi ja koppuroiksi.
  Sulla on kiva blogi :) En ole aikaisemmin törmännyt. Varmasti jään seuraamaan!

  1. Voi miten ikävä juttu :(
   Kampaajien jos kenen pitäisi ymmärtää, ettei kaikkia luonnonkiharia hiuksia voi välttämättä värjätä.

   Oi kiitos, kiva kun tykkäät :)

 8. Voih! Itelläni on AIVAN sama hiuslaatu. Kun joku olisi tullut sanomaan mun hiusvärjäysoperaatiossa saman kuin sullekin. Nyt yritän kasvattaa omaa väriä takaisin, jos hiuskunto siitä tokenisi. Mulla on myös rautaa hiuksissa, joten se tekee hiukset ihan tönköiksi ja koppuroiksi.Sulla on kiva blogi :) En ole aikaisemmin törmännyt. Varmasti jään seuraamaan!

 9. Kerrassaan upeat hiukset sinulla! :)

  Olisin muuten tuon Hair Accessories-postauksen hiuslenksuista kysynyt, että koska oot ostanut ne metalliset rusetit, onkohan niitä vielä Hennesillä? Se kuvissa näkyvä metallinen ponnari/koriste on myös tosi kivan näköinen, näin sen jossain muussakin blogissa, mutta aattelin, että ei niitä Vaasassa kuitenkaan ole, niin en käynyt edes katsomassa. Kysynkin nyt vielä, että löysitkö sen Vaasasta vai muualta?

  1. Ostin ne metalliset rusetit Vaasasta tammikuussa. Kävin eilen Vaasan keskustan Hennesillä ja sieltä en niitä ainakaan läytänyt. Metallisen jutun olen ostanut nimenomaan Vaasasta ja näin niitä vielä eilen keskustan Hennesillä ;)

 10. Kerrassaan upeat hiukset sinulla! :)Olisin muuten tuon Hair Accessories-postauksen hiuslenksuista kysynyt, että koska oot ostanut ne metalliset rusetit, onkohan niitä vielä Hennesillä? Se kuvissa näkyvä metallinen ponnari/koriste on myös tosi kivan näköinen, näin sen jossain muussakin blogissa, mutta aattelin, että ei niitä Vaasassa kuitenkaan ole, niin en käynyt edes katsomassa. Kysynkin nyt vielä, että löysitkö sen Vaasasta vai muualta?

 11. Moi! Joo, mäkin on vaihtanut Suomen kalliit kosmetiikkahinnat nettikauppoihin. hairsupermarket.comista oon ostanut lähinnä Tigin ja Paul Mitchellin tuotteita. Noihin mainitsemiisi nettikauppoihin en ollutkaan ennen törmännyt, täytyy tsekata ;) Kiitos piristävästä blogistasi, jota oon jo pitkään lukenut, mutta tää taitaa ollakin ensimmäinen kerta kun kommentoin :)
  – Saara

  1. No hei!

   Moni nuori nainen tilaa varmasti nykypäivänä shampoonsa muualta, sillä niiden hinnat ovat täällä kotimaassa ihan pilvissä. Pitää kurkata tuota mainitsemaasi liikettä :)

   Oi kiitos, kiva kun kommentoit! On kiva oppia tuntemaan teitä lukijoita teidän kommenttien kautta :)

 12. Moi! Joo, mäkin on vaihtanut Suomen kalliit kosmetiikkahinnat nettikauppoihin. hairsupermarket.comista oon ostanut lähinnä Tigin ja Paul Mitchellin tuotteita. Noihin mainitsemiisi nettikauppoihin en ollutkaan ennen törmännyt, täytyy tsekata ;) Kiitos piristävästä blogistasi, jota oon jo pitkään lukenut, mutta tää taitaa ollakin ensimmäinen kerta kun kommentoin :)- Saara

 13. Omatahtoinen on nimenomaan se oma sama meidän hiuksille :)HQ hairista en ole edes kuulluut. Kiitos vinkistä :)Siis yleensä ne ovat tuossa luonnollisessa tilassaan, joten pienillä laineilla. Oletko ikinä koittanut softeria? Sen avulla kun kuivaan, niin hiukseni menevät AIVAN kiharaan. Harvemmin kuivaan hiuksiani kuivaajalla, sillä hiukseni eivät oikein pidä siitä. Annan mielummin niiden kuivua omillaan, niin ne pysyvät tyytyväisinä ;)

 14. No minulla suunta on ehkä toinen, kiharaa ja pörröä tulee vaan entistä enemmän :DOleppas hyvä! Jep, mitä kauneuteen liittyviin asioihin tulee niin hiustenhoitotuotteet pitää vähintään olla kunnossa :)

 15. Olen katsellut heidän tuotteitaan aina välillä, mutta tällä hetkelllä tilailen vain oikeastaan Feel Uniquesta. Sen kanssa minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Pitää kokeilla Beautybayta sitten seuraavalla kerralla :)Niin, sitä ei voi muuttaa mitä on annettu, vaikka välillä tämä pörröisyys hieman häiritseekin :)

 16. Voi miten ikävä juttu :(Kampaajien jos kenen pitäisi ymmärtää, ettei kaikkia luonnonkiharia hiuksia voi välttämättä värjätä. Oi kiitos, kiva kun tykkäät :)

 17. Ostin ne metalliset rusetit Vaasasta tammikuussa. Kävin eilen Vaasan keskustan Hennesillä ja sieltä en niitä ainakaan läytänyt. Metallisen jutun olen ostanut nimenomaan Vaasasta ja näin niitä vielä eilen keskustan Hennesillä ;)

 18. No hei!Moni nuori nainen tilaa varmasti nykypäivänä shampoonsa muualta, sillä niiden hinnat ovat täällä kotimaassa ihan pilvissä. Pitää kurkata tuota mainitsemaasi liikettä :)Oi kiitos, kiva kun kommentoit! On kiva oppia tuntemaan teitä lukijoita teidän kommenttien kautta :)

 19. Kiitos paljon vinkeistä, täytyy heti laittaa joitakin tilaukseen. :) All soft on myös oma suosikki, en ole ajatellutkaan että sen voi saada noin paljon halvemmalla ulkomailta. Todella hyvä, Suomen hinnat todella ovat pilvissä.

  Oikein ihanaa perjantaita sinulle! :)

  1. Oi hienoa, että tästä löytyi apua :)

   Joo, olen juurikin noiden todella kilpailukykyisten hintojen takia tilannut shampooni ulkomailta jo neljä vuotta :)

   Kiitos samoin <3

 20. Kiitos paljon vinkeistä, täytyy heti laittaa joitakin tilaukseen. :) All soft on myös oma suosikki, en ole ajatellutkaan että sen voi saada noin paljon halvemmalla ulkomailta. Todella hyvä, Suomen hinnat todella ovat pilvissä. Oikein ihanaa perjantaita sinulle! :)

 21. Ihan mieletön tukka sinulla! :) Vaikka työläs varmasti onkin, moni on varmasti todella kateellinen noin paksusta ja terveen näköisestä tukasta. Itse luonnonkiharan kuivan hiuspehkon omistajana voisin suositella juurikin noita Redkenin All Soft -sarjan tuotteita, varsinkin sitä tehohoitoa. Ainakin omaan tukkaani n.kerran viikossa käytettynä tekee pidemmällä ajalla ihmeitä! Samoin Tigin BedHead -sarjan Oatmeal&Honey hoitoaine on mahtava.

  Käytätkö GHD:n muotoilurautaa? Itse olen huomannut, että GHD:n käytön aloittamisen jälkeen hiukset ihan oikeasti pysyvät suorana vähän huonommassakin säässä, kun ennen ei tarvittu kuin pienikin tuulenpuuska tai tihkusade ja jo oli pörröä. Muutoinkin GHD on ihan huipputuote luonnonkiharalle tukalle :)

  Hiustesi värjäyksestä vielä, hiusalaa opiskelleena voisin väittää, että tukkaasi voisi kyllä värjätä, blondausta ei tietenkään koskaan suositella kuivaan hiuslaatuun, mutta hellävaraisilla kampaamoväreillä ja sävyillä, jotka taittavat hyvin punaista väriä, eli juurikin tuota punapigmenttiä jota hiuksissasi ilmeisesti on, saataisiin hyvä lopputulos, joka ei vaurioita jo ennestään kuivaa hiusta.

  1. Heh, no kiitos :) Itsepäinen se ainakin on.

   Kiitos vinkistä, pitää laittaa tuo Tigin aine korvantaakse :)

   Itseasiassa ostin GHD:n viime kuussa. Entinen rautani on ollut minulla seitsemisen vuotta ja en ole saanut sillä mitään aikaiseksi, joten en ole edes yrittänyt suoristaa hiuksiani. GHD:n olen kyllä todennut ihan huipuksi, mutta onko sinulla kokemuksia siitä Cloud Ninestä?

   Mutta kun haluaisin nimenomaan sen punaisen pois ja hunajaista sävyä mielummin tilalle, niin minulle on sanottu, että aluksi pitäisi vaalentaa ja siitä lähteä sitten muuttamaan väriä.. Olen kyllä nyt tullut siihen lopputulokseen, että on hiusteni, hermojeni ja rahapussini kannalta parempi, etten lähde mihinkään värjäysrumbaan :) Ihailen niitä hunajaisia sävyjä sitten muilla :)

 22. Ihan mieletön tukka sinulla! :) Vaikka työläs varmasti onkin, moni on varmasti todella kateellinen noin paksusta ja terveen näköisestä tukasta. Itse luonnonkiharan kuivan hiuspehkon omistajana voisin suositella juurikin noita Redkenin All Soft -sarjan tuotteita, varsinkin sitä tehohoitoa. Ainakin omaan tukkaani n.kerran viikossa käytettynä tekee pidemmällä ajalla ihmeitä! Samoin Tigin BedHead -sarjan Oatmeal&Honey hoitoaine on mahtava.Käytätkö GHD:n muotoilurautaa? Itse olen huomannut, että GHD:n käytön aloittamisen jälkeen hiukset ihan oikeasti pysyvät suorana vähän huonommassakin säässä, kun ennen ei tarvittu kuin pienikin tuulenpuuska tai tihkusade ja jo oli pörröä. Muutoinkin GHD on ihan huipputuote luonnonkiharalle tukalle :)Hiustesi värjäyksestä vielä, hiusalaa opiskelleena voisin väittää, että tukkaasi voisi kyllä värjätä, blondausta ei tietenkään koskaan suositella kuivaan hiuslaatuun, mutta hellävaraisilla kampaamoväreillä ja sävyillä, jotka taittavat hyvin punaista väriä, eli juurikin tuota punapigmenttiä jota hiuksissasi ilmeisesti on, saataisiin hyvä lopputulos, joka ei vaurioita jo ennestään kuivaa hiusta.

 23. Softeri on sellainen lisäosa joka liitetään hiustenkuivaajaan :)http://www.google.com/imgres?q=softeri&um=1&hl=en&safe=off&client=safari&sa=N&rls=en&biw=1438&bih=780&tbm=isch&tbnid=U4iKs6vrqpPZQM:&imgrefurl=http://www.hiustuotteet.fi/69029&docid=uWyOEwpbgs6-6M&imgurl=http://img.skt.fi/products/696×696/69029.jpg&w=696&h=696&ei=IdZZT7iHG8Tb4QTUvIidDw&zoom=1

 24. Oi hienoa, että tästä löytyi apua :)Joo, olen juurikin noiden todella kilpailukykyisten hintojen takia tilannut shampooni ulkomailta jo neljä vuotta :)Kiitos samoin <3

 25. Heh, no kiitos :) Itsepäinen se ainakin on. Kiitos vinkistä, pitää laittaa tuo Tigin aine korvantaakse :)Itseasiassa ostin GHD:n viime kuussa. Entinen rautani on ollut minulla seitsemisen vuotta ja en ole saanut sillä mitään aikaiseksi, joten en ole edes yrittänyt suoristaa hiuksiani. GHD:n olen kyllä todennut ihan huipuksi, mutta onko sinulla kokemuksia siitä Cloud Ninestä?Mutta kun haluaisin nimenomaan sen punaisen pois ja hunajaista sävyä mielummin tilalle, niin minulle on sanottu, että aluksi pitäisi vaalentaa ja siitä lähteä sitten muuttamaan väriä.. Olen kyllä nyt tullut siihen lopputulokseen, että on hiusteni, hermojeni ja rahapussini kannalta parempi, etten lähde mihinkään värjäysrumbaan :) Ihailen niitä hunajaisia sävyjä sitten muilla :)

 26. Kiitos :) Ja kiitos kun vinkkasit nettikaupoista. Sieltähän löytyi Urban Decayn Naked palette jota en ole onnistunut löytämään muilta sivuilta jotka toimittavat suomeen.

 27. Olet kyllä oikeassa, prosessi punertavasta hunajaiseksi onkin sitten taas hankala ja vaatii varmasti sen vaalennuksen :( Mutta upea värihän sinulla on itselläsi, ja kuten monet ovatkin sanoneet ettei uskoisi värjäämättömäksi :) Ennemmin satsaat sitten värjäyskäyntien kulut laadukkaisiin hoitotuotteisiin :)

  Cloud Ninestä minulla oli kovat odotukset kuulemani perusteella, mutta kokeiltuani GHD vei kuitenkin voiton. Cloud Nine lyö kuitenkin kaikki muut kokeilemani kampaamoraudat, mutta GHD:lla sitä vaan tukka suoristui vaivattomammin, kiharat pysyivät paremmin ja itse ainakin pidän GHD:ssa siitä, että lämpötilaa ei tarvitse säätää, vaan rauta tunnistaa hiustesi kunnon (mikrosirut kummassakin levyssä) ja määrittelee lämpötilan sen mukaan. Monet tosin pitävät Cloud Ninessä siitä, että siinä taas on lämpötilan säätö.

  Pitää vielä todeta että sinulla on kyllä ihastuttava blogi! :) Olet jotenkin niin aidon ja sympaattisen oloinen ihminen, näitä ominaisuuksia toivoisi monelle muullekin bloggarille. Ihanaa kevään odotusta!

  1. Jep, näin teen ;)

   No minulla on vähän samat fiilikset. Olen kyllä kaikkien mainospuheiden uhri. Haluaisin vertailla näitä ihmerautoja…

   Kiitos <3 Kiva että tykkäät. Kiitos kauniista sanoistasi.Ne tuntuvat todella ihanille tälläisenä muuten vähän harmaampana päivänä :*

   Olen niin onnellinen kun minulla on kaltaisiasi lukijoita <3

   Samoin sinulle :)

 28. Olet kyllä oikeassa, prosessi punertavasta hunajaiseksi onkin sitten taas hankala ja vaatii varmasti sen vaalennuksen :( Mutta upea värihän sinulla on itselläsi, ja kuten monet ovatkin sanoneet ettei uskoisi värjäämättömäksi :) Ennemmin satsaat sitten värjäyskäyntien kulut laadukkaisiin hoitotuotteisiin :)Cloud Ninestä minulla oli kovat odotukset kuulemani perusteella, mutta kokeiltuani GHD vei kuitenkin voiton. Cloud Nine lyö kuitenkin kaikki muut kokeilemani kampaamoraudat, mutta GHD:lla sitä vaan tukka suoristui vaivattomammin, kiharat pysyivät paremmin ja itse ainakin pidän GHD:ssa siitä, että lämpötilaa ei tarvitse säätää, vaan rauta tunnistaa hiustesi kunnon (mikrosirut kummassakin levyssä) ja määrittelee lämpötilan sen mukaan. Monet tosin pitävät Cloud Ninessä siitä, että siinä taas on lämpötilan säätö. Pitää vielä todeta että sinulla on kyllä ihastuttava blogi! :) Olet jotenkin niin aidon ja sympaattisen oloinen ihminen, näitä ominaisuuksia toivoisi monelle muullekin bloggarille. Ihanaa kevään odotusta!

 29. Moi,

  ihanaa, kiitos vinkistä! Olen tuskaillutkin noiden kalliiden hiustenhoitotuotteiden kanssa, joten nämä linkit tulivat todella tarpeeseen.. :) Miten tullit yms.?

  1. Hei,

   No hyvä että linkkasin noihin nettikauppoihin :)

   Siis itse olen tilannut aina alle 50 eurolla, mutta mielestäni nämä tuotteet tulevat tullivapaalta auleelta, niin en usko että ovat jäämässä tulliin. Ystäväni ovat tilanneet myös ghd:n rautoja feel uniquesta ilman tulliin jäämistä :)

 30. Moi,ihanaa, kiitos vinkistä! Olen tuskaillutkin noiden kalliiden hiustenhoitotuotteiden kanssa, joten nämä linkit tulivat todella tarpeeseen.. :) Miten tullit yms.?

 31. Jep, näin teen ;)No minulla on vähän samat fiilikset. Olen kyllä kaikkien mainospuheiden uhri. Haluaisin vertailla näitä ihmerautoja… Kiitos <3 Kiva että tykkäät. Kiitos kauniista sanoistasi.Ne tuntuvat todella ihanille tälläisenä muuten vähän harmaampana päivänä :*Olen niin onnellinen kun minulla on kaltaisiasi lukijoita <3Samoin sinulle :)

 32. Hei,No hyvä että linkkasin noihin nettikauppoihin :)Siis itse olen tilannut aina alle 50 eurolla, mutta mielestäni nämä tuotteet tulevat tullivapaalta auleelta, niin en usko että ovat jäämässä tulliin. Ystäväni ovat tilanneet myös ghd:n rautoja feel uniquesta ilman tulliin jäämistä :)

 33. Tukkasi näyttää todella tutulle, tosin omani on paljon kuivempi ja rasittuneempi. Pitää ottaa tämä postaus esille, kun hankin seuraavan kerran hiustenhoitojuttuja, Feel Unique on tuttu paikka jo! : )

 34. Tukkasi näyttää todella tutulle, tosin omani on paljon kuivempi ja rasittuneempi. Pitää ottaa tämä postaus esille, kun hankin seuraavan kerran hiustenhoitojuttuja, Feel Unique on tuttu paikka jo! : )

 35. Kirjoitin niistä tänään ainakin hairstoresta löytyy ja strawberrynetistä taitaa saada isomman pullon halvemmalla :) aiemmin minulla oli tosi karheat ja pörröiset hiukset ja muut tuotteet vain latisti mutta arganöljy on tehonnut

 36. Kirjoitin niistä tänään ainakin hairstoresta löytyy ja strawberrynetistä taitaa saada isomman pullon halvemmalla :) aiemmin minulla oli tosi karheat ja pörröiset hiukset ja muut tuotteet vain latisti mutta arganöljy on tehonnut

 37. Kiitos hyödyllisestä postauksesta! En ole aikaisemmin uskaltanut ulkomaalaisista nettikaupoista tilata mitään, mutta sinun innoittamana sain itseni vihdoin 2000-luvulle, ja avasin oman paypal tilini ja laitoin heti tilausta lookuniquehen menemään :) Oli kiva huomata miten helppoa se loppujen lopuks oli eikä tilauksenkaan tekemisessä ollut mitään ongelmia :) Todella valaisevaa tietoa noista hiustuotteiden hinnoista! En olisi kuvitellutkaan, että esim. Redkenin tuotteissa voi olla tuollainen hintaero verraten Suomen hintoja nettikaupan hintoihin. Ei ole kyllä mitään järkeä ainakaan opiskelijan tuloilla ostaa mitään hiustuotteita kampaamoista :(

  Omat hiukseni ovat periaatteessa todella helppohoitoiset, eivätkä ne rasvoitu sitten millään eli minun ei onneksi tarvitse pestä ja rasittaa tukkaa muotoiluvälineillä liian usein. Olen myös värjännyt tukkaani paljon, mutta nyt olen hurahtanut värjäämättömiin hiuksiin ja projektinani onkin kasvattaa ja hämäysvärjätä oma värini vähitellen takaisin. Viime kesänä tein epäonnistuneen kokeilun uudenlaisella värinpoistajalla, joka vaalentamisen sijaan poistaa värimolekyylit hiuksen sisältä. Tämä käsittely oli hiuksilleni niin rankka, että nyt ne ovatkin joiltain osin todella kuivat ja kaipaankin kovasti All Softin kosteuttavaa ja hoitavaa voimaa! :)

 38. Kiitos hyödyllisestä postauksesta! En ole aikaisemmin uskaltanut ulkomaalaisista nettikaupoista tilata mitään, mutta sinun innoittamana sain itseni vihdoin 2000-luvulle, ja avasin oman paypal tilini ja laitoin heti tilausta lookuniquehen menemään :) Oli kiva huomata miten helppoa se loppujen lopuks oli eikä tilauksenkaan tekemisessä ollut mitään ongelmia :) Todella valaisevaa tietoa noista hiustuotteiden hinnoista! En olisi kuvitellutkaan, että esim. Redkenin tuotteissa voi olla tuollainen hintaero verraten Suomen hintoja nettikaupan hintoihin. Ei ole kyllä mitään järkeä ainakaan opiskelijan tuloilla ostaa mitään hiustuotteita kampaamoista :(Omat hiukseni ovat periaatteessa todella helppohoitoiset, eivätkä ne rasvoitu sitten millään eli minun ei onneksi tarvitse pestä ja rasittaa tukkaa muotoiluvälineillä liian usein. Olen myös värjännyt tukkaani paljon, mutta nyt olen hurahtanut värjäämättömiin hiuksiin ja projektinani onkin kasvattaa ja hämäysvärjätä oma värini vähitellen takaisin. Viime kesänä tein epäonnistuneen kokeilun uudenlaisella värinpoistajalla, joka vaalentamisen sijaan poistaa värimolekyylit hiuksen sisältä. Tämä käsittely oli hiuksilleni niin rankka, että nyt ne ovatkin joiltain osin todella kuivat ja kaipaankin kovasti All Softin kosteuttavaa ja hoitavaa voimaa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*