Guest room bedding

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun päivät ovat menneet tavaroita purkaessa, yöt taasen hyvin nukkuessa. Sain Balmuirilta blogin kautta mitä ihanimmat Maggiore percale-puuvillalakanat jokin aika sitten. Olen niitä säästellyt ja salaa silitellyt samalla kun olen odottanut taloprojektin todeksi tuloa. Vaikka emme täällä ole koko ajan, mutta silti tämä talo tulee olemaan ykköspaikkamme Pariisiin verrattuna. Juurikin siitä syystä haluamme että täällä on kaikki parasta laatua ja sen takia myös lakanat tulivat tänne mukanamme. Kiitos siis mitä ihanammasta tuparilahjasta <3

balmuir7

 

Puuvillalakanat ovat erityismenetelmällä pestyt, ja juurikin tämän takia ne tuntuvat ihan mielettömän pehmeiltä ja viileiltä. Mietin värivaihtojen välillä, mutta täällä etelän kuumuudessa ei oikein muita värejä näe kuin vaaleaa. Olen muutenkin valkoisen ystävä, niin en olisi voinut parempia lakanoita itselleni saada.

Olen ehkä hivenen laiska lakanoiden silittäjä, niin minun onnekseni Maggiore-lakanoita ei tarvitse sen erikoisemmin silitellä, vaan lakanat ovat saman tien käyttövalmiit. Pieni ryppyisyys ja ns. huolettomuus tuovat kivaa kotoisuuden tuntua ylellisiin ja pehmeisiin petauksiin. Maggiore- mallisto on Balmuir-perheen uusin tulokas ja varmasti teidän monen mieleen, sillä monesti olette ihailleet minulla heidän lakanoitaan. Kannattaa siis kurkata heidän nettikauppaan katsomaan myös niitä lämpimämpiä värivaihtoehtoja.


Kuvat ovat vierashuoneesta, sillä oma sänkymme ja huoneemme on hieman keskeneräisessä tilassa. Vieraat ensin, heh. Lakanat tosin ovat meidän omasta sängystä…Vierashuoneen ikkunasta näkee merelle, jos oikein kurkottaa, mutta kun katsoo alaspäin voi nähdä alakerran naapurin upean sitruunapuun…

You may also like

2 Comments

  1. Hei, kuinka hyvin olette sopeutunut Pariisiin ja kauanko kesti koti-ikävä? Olen itsekin todennäköisesti muuttamassa osittain ja mielelläni tietäisin lisää elämästä sekä kokemuksista Pariisissa.

  2. Ovatko nuo mustat tyynytkin Balmuiria? Bongasin ne aikoinaan Pinterestistä, mutten koskaan saanut merkkiä selville, enkä nytkään Balmuirin nettikaupasta löytänyt… Kiitän jo etukäteen vastauksesta, tuntuu että todella tarvitsisin nuo makuuhuoneeseen! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*