Gubi Beetle chair came in

Avec Sofié blog l Gubi Beetle Chair

Kaksi ja puoli vuotta siinä meni ennen kuin unelmieni tuoli vihdoin muutti meille. Ihastuin ensimmäisen kerran Beetle-tuoleihin reilu kaksi vuotta sitten kun olin Pariisissa Hotel Bachaumontissa brunssilla. Sittemmin tuoleja on ihailtu siellä ja täällä ja unelmoitu, että josko se mieheni niihin ihastuisi myös.

O

Haaveilin Gubin Beetle -tuoleja ruokapöydän ympärille, mutta siihen ei mieheni millään suostunut. Hän ei nimittäin jostain syystä pitänyt aluksi tuolien pyöreästä muodosta. Meillä on aika moderni koti, niin kuulemma tästä ei klassista tehdä pyöreillä tuoleilla.

Koska tuoleja on alkanut näkyä paljon eri paikoissa, on mieheni alkanut myös lämmetä ja marraskuussa sain tuolini tilata, en ruokapöydän ympärille, mutta takan eteen. Kaksi ja puoli vuotta siinä meni, mutta onneksi vihdoin sain Gubin Beetlen kotiin.

Avec Sofié blog l Gubi Beetle Chair

Avec Sofié blog l Gubi Beetle Chair

Värivalinnoissa meni meillä tai minulla kauan aikaa. Ensin tilasin tuolin samettihöyryissäni sinisenä (?!?). Sitten vaihdoin taas väriä ja huonekalukaupan myyjällä varmasti meni hermo joka kerta nähdessään, kun tulemme kauppaan sisään. Olisin halunnut tuolin vaaleanpunaisena, mutta siihen ei raksuni suostunut, joten pysyttelin turvallisilla värikartoilla ja valitsin loppujen lopuksi hopean harmaan tuolin.

Avec Sofié blog l Gubi Beetle Chair

Avec Sofié blog l Gubi Beetle Chair

Takan eteen on tulossa vielä yksi toinen moderni klassikko, joten nyt on olohuone ja keittiö valmis. Olohuoneen järjestys muuttuu hivenen, mutta suurimmat hankinnat (paitsi se matto) on hankittu. Makuuhuone on täysin keskeneräinen, mutta jos nyt pikkuhiljaa etenee, niin hyvä niin.

Olen todella onnellinen valinnastani Gubin suhteen. Aluksi mietin Gervasonin love seatia kaveriksi, mutta kumminkin päädyimme moderninmpaan love seatiin. Sisustajat, arvaatteko mihin? Vinkki, love seat on samettinen ja hyvin in taas vuosien jälkeen.  Vaikka ihailen klassisia sisustuksia, en siltikään näe niitä omassa kodissani. Rakastan tosin sekoitella huonekaluja, mutta päädyn silti aina aika moderneihin huonekaluihin.

Avec Sofié blog l Gubi Beetle Chair

Olohuoneen nurkassa nököttää unelmieni valaisin Flosin Arc. Valaisin ja Gubin Beetle ovat hyvät esimerkit siitä, että vaikka olen niitä vuositolkulla katsellut, en kyllästy niihin ikinä. Sen takia olen aina luottanut omaan makuuni, sillä jos jotakin tuolia odottaa vuositolkulla, jaksaa sitä myös katsella seuraavat kymmenen tai kaksikymmentä vuotta. Näin on myös monen muun sisustusjutun kohdalla kodissani.

Vinkkinä muuten, jos joku haaveilee useammasta tuolista pöydän ympärille, kannattaa silloin osa tuolista jättää muoviseksi. Siten tuolin hinta tulee reilusti alaspäin sekä sekoittamalla kankaan ja tuolin rakenteen, tulee lopputuloksesta mielenkiintoinen. Jos esimerkiksi olisin teettänyt tuolit pöydän ympärille, olisin nimenomaan valinnut osan tuolista olevan ilman kangasta, sillä siten tuolit pomppaavat kivasti ylös sisustuksessa ja tuolin kokonaishinta laskee tuntuvasti.

 Facebookissa, InstagramissaPinterestissäBloglovinissa,  SoundCloudissa ja Twitterissä.

You may also like

13 Comments

 1. Harmaa on varmasti parempi kuin sininen. Kiva ratkaisu! Mutta joo, kiitos vinkista mita ruokapoydan tuoleihin tulee. Todella ajankohtainen aihe, kun olen laittamassa kaiken vaihtoon. Olin juuri loytanyt kuudelle tuolille ostajat, kun mies sanoi etta eihan niita voi myyda ennenkuin uudet on ostettu tilalle. Minusta olisi ollut hyva idea myyda vanhat ensin, olisihan se toki antanut pontta uusien ostoon.
  Tuli mieleen, etta oletko tullut ajatelleeksi, meneeko sisustus uusiksi jos teille jonain paivana tulisi lapsi vai jaksaisitko juosta taaperon perassa estamalla viime hetkella vaaleiden pintojen likaantumisen pikku tassuilla? Tai oikeastaan sama kysymys, jos lapsiperhe tulee kylailemaan?

  1. Heippa,

   jep. Olen nyt vain niin hurmioitunut kaikista väreistä ja sinisestä sametista, niin sen takia melkein tuli valittua se.

   Joo, myy vain heti kun voit, sillä muuten ne saattaa jäädä ikävästi kuleksimaan nurkkiin.

   Mitä Gubin tuoleihin tulee, en ollut aiemmin tiennyt että niitä voi ostaa osittain myös pelkällä rakenteella. Olin ahdistuin kuin näin kuuden samettitiolin hintalapun, mutta kun myyjä näytti paljon tuolit maksaisivat puoliksi kankaisena, oli hinta jo ihan erilainen.

   En ole kovin avoimesti lapsista puhunut. Meille varmasti adoptio on ainoa mahdollisuus jos lapsia haluamme. Mitä lapsien kasvattamiseen tulee, moni ystäväni on selvinnyt vaaleilla pinnoilla myös lasten kanssa. Tosin viime kesänä Etelä-Ranskassa olin super-nanny ja juoksin lasten perässä kun milloin kädet oli mullassa ja milloin valkoisella sohvalla :D

   En ollut tullut edes ajatelleeksi miten nopeita taaperot ovat, mutta onneksi kaikesta selviää ja se on vain tavaraa. Jos tosin adoptioon päädymme, laitan lapseni ranskalaiselle ystävälleni kouluun, sillä en ymmärrä miten hän on kasvattanut lapsistaan niin kauniskäytöksisiä ja rauhallisia vaikka taaperoita ovatkin :D

  1. Voi kiitos paljon :)

   No balanssista ei voi puhua jos katsoo makuuhuoneeseen, mutta muut huoneet ovat suhteellisen valmiita.

 2. No pikku hiljaa remonttien ja sisutuksen suhteen :). Meiltäkin puuttuu jonkin verran lattialistoja… ja muutimme viime keväänä :D oma koti on silti oma koti <3

  1. No mä olen vähän tällainen kaikki heti ja nyt – ihminen ja se on välillä vaikeaa. En vaan löydä sängynpäätyjä tai mattoja mitenkään inhimilliseen hintaan :/

   Mutta joo, pikkuhiljaa olisi hyvä ohjenuora :)

   1. Mattoja inhimilliseen hintaan. Oletko tutustunut marktplaats.nl:ään? Siellä ilmoittavat sekä yksityiset että liikkeet. Sieltä pitäisi löytyä vinkkejä ihan kohtuullisen hintaisiin mattoihin.

    1. Heippa,

     jep, olen käynyt vain design-liikkeissä ja niissä matot ovat olleet 1500 ja ylöspäin. En ole löytänyt keskihintaisia mattoja. Kiina-mattoa kun en haluaisi, vaan kestävän ja ns. iättömän ratkaisun. Kiitos vinkistä, pitää tutustua :)

  1. Heippa Kaisa,

   taisit arvata oikein ;) Ensimmäinen ranskalainen design-huonekalu.

   Mutta tässä on nyt kestänyt ihan todella kauan. Unelmissani olisin istuskellut kylmänä iltana takan ääressä Togolla, mutta taitaa jäädä unelmaksi :D

 3. Hei, en tiedä minkälaista mattoa tai mattoja olet suunnitellut. Voisit vaikka hieman räväyttää, aidoissa villamatoissa on nykyään upeita jopa vaaleitakin sävyjä tarjolla. Useissa sisustuslehdissä niitä näkee yhdistettävän aivan moderniin ja neutraaliin sisustukseen. Tuovat kummasti persoonallisuutta ja lämpöä.

  1. Heippa,

   no olen katsonut vaikka millaisia. Jos tosin lähdemme Marokkoon tai Israeliin pääsiäisenä, tuon mattoni sieltä.

   No niin voisin :D. Alkaa ahdistamaan tämä värittömyys! Ja kylmyys, niin kodin kuin myös sisustuksen.

   Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*