Got some color?

Auringon suukkoja, pikkusia pisamia, punertavaa ihoa, hiekkaa hiuksissa, hiertäviä kenkiä, ryppyisiä mekkoja, onnellisia ihmisiä ja hymyjä huulilla. Ne ovat hyvin kesäisiä asioita ne. Onnellisia ja kesäisiä. Just nimenomaan niitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen aina luonteeltani suhteellisen aurinkoinen, mutta varsinkin kesällä jollain lailla rentoudun ja synnyn uudelleen. Se ehkä näkyy täällä blogissanikin aurinkoisemmilla ja rennommilla höpötyksillä ja jutuilla. Kesällä kun mikään ei ole ihan niin metrilleen.

italianasu6

Olen talvella ihan todella kalpea, mutta ei mennyt kuin muutama päivä Italian auringossa ja muutuin lakanasta pavuksi. Vaikka noin yleisesti ottaen pelkään aurinkoa, mutta kyllä kai sitä kesällä edes hetken kuuluu makoilla auringossa ja värjätä itsensä terveämmän väriseksi. Näin ainakin minä tein, suojakertoimia tosin unohtamatta ;)

italianasu4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa näkyy auringossa loikoillut Sohvi, jolla on meressä pestyt hiukset, hiekalla kuorittu iho ja auringon suukoilla tahritut kasvot. Kuvissa on siis Sohvi muuten au naturale, mutta huulikiilto on aina must. Siis aina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dress: 21Forever, shoes: Bruno Bresciani, earrings: Adia Kibur

Viime viikolla olin kirsikkapuiden alla samanlaisten mutta eriväristen korvisten kera. Muistatteko? Löysin jenkeissä ollessani uuden korumerkin, Adia Kiburin. En ollut tästä aiemmin kuullutkaan, mutta hurmaannuin täysin. Oletteko te? Onneksi Adian koruja voi myös tilata :)

You may also like

34 Comments

 1. Sofie, sinä kaunokainen! Joka kerta kun julkaiset kuvia itsessäsi ei voi muuta kuin huokailla. Sinulla on mielettömän kauniit luonteenpiirteet. :))

 2. Sofie, sinä kaunokainen! Joka kerta kun julkaiset kuvia itsessäsi ei voi muuta kuin huokailla. Sinulla on mielettömän kauniit luonteenpiirteet. :))

  1. Niin, ripset ovat myös hyvin tärkeä juttu. Itse vain yleensä meikkaan huulet ennen ripsiä. Siinä mun tärkeysjärjestys :)

   Se on ihana merkki! Voi kun niitä saisi Suomesta :)

 3. Itse olen taas sitä mieltä että ripset pitää aina olla kunnossa. Muuten voin kesällä olla au naturale, mutta naisellisuus tulee esiin ripsistä :) Kauniita kuvia, ja upeita korviksia! Käynpä heti katsomassa tuota merkkiä!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 4. Voi kun kaunis Sohvi! Olet aina kaunis, mutta etenkin näissä kuvissa oot niin kaunis! Jotenkin paistaa näistä kuvista, että oot rentoutunut, lomaillut ja nauttinut elämästä…Ihania kesäpäiviä!

  1. Italiassa tuli kyllä oikeasti relattua. Makasin vain ja söin. Nukuin kaikki jet lagit ja univelat pois :)

   Mutta siis, se on toi aurinko, rusketus ja Italia ;)

 5. Voi kun kaunis Sohvi! Olet aina kaunis, mutta etenkin näissä kuvissa oot niin kaunis! Jotenkin paistaa näistä kuvista, että oot rentoutunut, lomaillut ja nauttinut elämästä…Ihania kesäpäiviä!

 6. Niin, ripset ovat myös hyvin tärkeä juttu. Itse vain yleensä meikkaan huulet ennen ripsiä. Siinä mun tärkeysjärjestys :)Se on ihana merkki! Voi kun niitä saisi Suomesta :)

 7. Italiassa tuli kyllä oikeasti relattua. Makasin vain ja söin. Nukuin kaikki jet lagit ja univelat pois :)Mutta siis, se on toi aurinko, rusketus ja Italia ;)

 8. Hei Sofiè,

  Oli hauska törmätä sinuun eilen. Kiitos upeasta ja inspiroivasta blogista! Olet ihana! Mahtavaa kesän jatkoa! :)

  Maria

  1. Hei Maria :)

   Oli tosi ihana kun tulit moikkaamaan ja kertomaan, että luet blogiani. Se on ihana saada teille suloisille lukijoilleni kasvot.

   Vaikutit niin herttaiselta tapaukselta ja olen niin kiitollinen antamastasi palautteesta <3

   Hyviä opintoja ja ihanaa elokuuta :)

 9. Hei Sofiè,Oli hauska törmätä sinuun eilen. Kiitos upeasta ja inspiroivasta blogista! Olet ihana! Mahtavaa kesän jatkoa! :)Maria

 10. Hei Maria :)Oli tosi ihana kun tulit moikkaamaan ja kertomaan, että luet blogiani. Se on ihana saada teille suloisille lukijoilleni kasvot.Vaikutit niin herttaiselta tapaukselta ja olen niin kiitollinen antamastasi palautteesta <3Hyviä opintoja ja ihanaa elokuuta :)

 11. Kuinka ihania kuvia ja sinä erittäin kauniissa mekossa ja ballerinoissa. Näitä on ilo katsella.
  (Pakko sanoa, että kyllä on maistunut pulled pork, kiitos siitä reseptivinkistä)

  Mariina :)

 12. Kuinka ihania kuvia ja sinä erittäin kauniissa mekossa ja ballerinoissa. Näitä on ilo katsella. (Pakko sanoa, että kyllä on maistunut pulled pork, kiitos siitä reseptivinkistä)Mariina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*