Good morning Lisbon!

Pakkauspostaus tulee vähän myöhässä sillä olen jo täällä määränpäässäni. Oleilen tämän viikon  Lissabonissa työjutuissa ja alla näette matkalaukkuni sisällön. Olen maailman mahtavin pakkaaja, mutta sillä on kääntöpuolensa – purkamisesta en pidä sitten ollenkaan. Pakkaamistaitojani tosin usein kahdehditaan ja olenkin valottanut tätä matkustusstrategiaani teille Packing Tips -postauksessani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkustan siis tälläkin kerralla pelkillä käsimatkatavaroilla ja sen takia laukun sisältö pitää valita hyvin huolellisesti. Kun mukaan ei mahdu kuin kaikki välttämättömin, niin valitsin matkalaukkuni täytteet viime viikonloppuna harkiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lissabonin sääoloja seuranneena en oikein osannut päättää, että mitä pakata, sillä sääolot ovat vaihdelleet lempeän lämpimästä aina syksyisen sateiseen. Tämä ei tosin ole hupimatka, joten päivät kuluvat sisätiloissa, niin siitä sateesta ei tarvitse edes huolehtia. Pysyvätpähän ne ballerinatkin paremmassa kunnossa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käynyt kerran aikaisemmin Lissabonissa ja kaupunki vei kyllä sydämeni saman tien. Portugalissa saa ihan äärettömän hyviä kalaruokia ja erinäisiä tilpehöörejä niiden seuraksi. Täten odotankin loistavia lounaita ja iloisia illallisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Recently Updated534

Tehän tiedätte, että olen aika tehokas kaupunkimatkailija. Muistatteko kun olin syksyllä Milanossa ja minulla oli tunti aikaa tehdä pieni kaupunkikierros (=shoppailuretki Massimo Duttille ja kenkäkauppaan). Niitä patsaita voi ihmetellä sitten vähän myöhemminkin, ne eivät muutu, mutta kauppojen valikoimat kyllä ;).  Täten olen taas kartoittanut Massimon liikkeet ja ladannut kartat puhelimelleni. Toivon myös, että jossain vaiheessa voisin saada tunnin itselleni ja ikuistaa Lissabonin teille Lumiallani.

Pahoittelen jo nyt hidasta sähköposteihin ja kommentteihin vastailua. Olen tosin ajastanut teille postauksia, joten ihan hiljaista täällä ei ole. Kuullaan taas :)

Translation: I’m loving Lisbon at the moment!

You may also like

20 Comments

 1. Ihanaa reissua vaikka työn merkeissä meneekin.

  Nauratti tuo Massimo Dutin liikkeiden lataus puhelimelle. Arvaa vaan toiminko itse samoin. Siinä vaiheessa kun lomakohde on valittu, tarkistan löytyykö kohteesta MD:n liikkeitä :D

  1. Hih, no ei se huono juttu ole. Onneksi työkaverit ymmärtää. Kävin myöhään illalla vielä oliivi-ostiksilla ja skannasin putiikkeja samalla. Ihan just in case -tyyppisesti jos satun paikalle kun ne ovat auki ;)

   Nyt aamiaiselle :)

 2. Ihanaa reissua vaikka työn merkeissä meneekin.Nauratti tuo Massimo Dutin liikkeiden lataus puhelimelle. Arvaa vaan toiminko itse samoin. Siinä vaiheessa kun lomakohde on valittu, tarkistan löytyykö kohteesta MD:n liikkeitä :D

 3. Ihana Lissabon! Voin kyllä rankata sen omaksi suosikkikaupungiksi Euroopassa, ehkä tähän vaikuttaa se, että oltiin siellä häämatkalla <3
  Mahtavaa matkaa, vaikka työasioissa siellä oletkin!

 4. Ihana Lissabon! Voin kyllä rankata sen omaksi suosikkikaupungiksi Euroopassa, ehkä tähän vaikuttaa se, että oltiin siellä häämatkalla <3Mahtavaa matkaa, vaikka työasioissa siellä oletkin!

 5. Hih, no ei se huono juttu ole. Onneksi työkaverit ymmärtää. Kävin myöhään illalla vielä oliivi-ostiksilla ja skannasin putiikkeja samalla. Ihan just in case -tyyppisesti jos satun paikalle kun ne ovat auki ;)Nyt aamiaiselle :)

 6. Mukavaa työreissua :) Ihastuttavia asuja olet pakannut mukaan matkalle, uskomatonta, että pärjäät pelkillä käsimatkatavaroilla. Täällä toinen, joka tykkää kyllä pakata, mutta se purkaminen onkin jo toinen juttu.

  1. Heh, noh en vain tykkää laittaa ruumaan mitään ja varsinkaan jos pitää vaihtaa konetta. Mielummin pakkaan vähemmän tavaraa mukaan kun jännitän että saapuvatko tavarani edes perille :)

   Niin, purkaminen ei ole niin kivaa puuhaa. Purin laukkuni samantien kun tulin äsken kotiin, sillä muuten se olisi majaillut lattialla vähän pidemmän tovin ;)

 7. Mukavaa työreissua :) Ihastuttavia asuja olet pakannut mukaan matkalle, uskomatonta, että pärjäät pelkillä käsimatkatavaroilla. Täällä toinen, joka tykkää kyllä pakata, mutta se purkaminen onkin jo toinen juttu.

  1. Hei superturisti :)

   Niin, tunnissahan ehtii nähdä jo paljon. Sen opin esimerksik Milanon matkallani :)

   Alle viikon reissulle varsinkaan ei tarvitse pakata ihmeellisyyksiä mukaan. Lissabonissakin olisin pärjännyt vieä paljon vähemmällä mitä olin pakannut.

   P.S Jouduin kyllä ojentamaan ostoskassini työkaverilleni turvatarkastuksessa, sillä muuten olisi voinut tulla laukuista ja painorajoista sanomista. Itse kun checkaa sisään, niin kukaan ei ole vahtimassa paljon ne käsitavarat oikeastaan edes painavat ;)

 8. Heh, noh en vain tykkää laittaa ruumaan mitään ja varsinkaan jos pitää vaihtaa konetta. Mielummin pakkaan vähemmän tavaraa mukaan kun jännitän että saapuvatko tavarani edes perille :)Niin, purkaminen ei ole niin kivaa puuhaa. Purin laukkuni samantien kun tulin äsken kotiin, sillä muuten se olisi majaillut lattialla vähän pidemmän tovin ;)

 9. Hei superturisti :)Niin, tunnissahan ehtii nähdä jo paljon. Sen opin esimerksik Milanon matkallani :)Alle viikon reissulle varsinkaan ei tarvitse pakata ihmeellisyyksiä mukaan. Lissabonissakin olisin pärjännyt vieä paljon vähemmällä mitä olin pakannut. P.S Jouduin kyllä ojentamaan ostoskassini työkaverilleni turvatarkastuksessa, sillä muuten olisi voinut tulla laukuista ja painorajoista sanomista. Itse kun checkaa sisään, niin kukaan ei ole vahtimassa paljon ne käsitavarat oikeastaan edes painavat ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*